אני מפציר בכם לשנות את שם הפורום!

אני מפציר בכם לשנות את שם הפורום!

לשמו כמו "משיחיים" או "חסידי ישוע" "מאמינים בישוע" השם "נצרות" מרחיק אנשים מלגלות את האמת! כמו השם "איסלם" בייחוד יהודים! האינטנרט הוא אמצעי מעולה גם לבשורה! "לְמַעַן הַיְהוּדִים אֲנִי כִּיהוּדִי כְּדֵי לְהַשִֹיג יְהוּדִים; לְמַעַן הַכְּפוּפִים לַתּוֹרָה אֲנִי כְּמוֹ כָּפוּף לַתּוֹרָה - הֲגַם שֶׁאֵינֶנִּי כָּפוּף לַתּוֹרָה - כְּדֵי לְהַשִֹיג אֶת הַכְּפוּפִים לַתּוֹרָה"

lion 7

New member
נצרות מילה המשומשת לקרסטיאניטי

בערבית זה מסיחייה =משיחיות , אני מסיחי =אני משיחי בעברית , אנחנו נקראים מסיחיים ולא נסארא או נצרנים או נוצריים , זאת הבעיות בשפה העברית , כבר ענינו לתוהים שחשבו שאנו יהודים משיחים בזמנו , היום יש בפורום נצרות משיחית גם יהודים משיחים , ואני לא חושב שהפורום מתעסק או יתעסק בבשורה , הקמתו היא שנוצרים כמוני וכמוך ילמדו , יתחברו , יענו לשאלות בכל מה שנוגע לנצרות או מסיחייה , כאן מלבד אבנגלסטים כמוני או רפורמים פרוטסטנטים , יש קתולים , אורטודוקסים , פרוטסטנטים , ארמנים , ומה לא , מתחברים בשפה העברית , כאן הכנסיה שבה אפשר להתעודד בכל מיני רעיונות , להזכיר ולהזכר שאנו עם אחד במשיח ולא פיצולים של פאולוס או אבולוס , כולם חטאו הן יהודים ויוונים (גויים) והישועה דרך ישוע המשיח לכולנו יהודים ויוונים . . בעבר ניסינו לפתוח פורום כזה (כמו שאתה אוהב) אבל קיבלנו דחיה , ואל תשאל על ההתקפות על המקום הזה בעת פתיחתו . אפשר לבקש מתפוז פתיחת פורום אולי תיענה בחיוב , אבל אתה מקובל כאן , אז למה לשנות ולעשות כל מיני פילוגים , חבל לא?

lion 7

New member
אפשר לומר שכן ולא

כן לבשר אבל איך וכיצד ? , אם בעבודה או בדרך או בכל סיטואיציה אחרת בין אנשים, התבקשנו להיות בשורה פתוחה מס` 5 לאחרים במעשים (לומר את האמת זאת דרך יותר קשה -ולא רבים מתמידים בה- ,יותר קשה מלספר לאחרים ולתת איזה פלייר בדרך האופיינית שלמדנו מאנשים יקרים מחו`ל ) , אני לא דוחה שיטה זו גם של לעבור מבית לבית או להיות בין אנשים (מכרים או זרים) ולספר ולהיות עד על החיים החדשים במשיח , אני דואג למה שנאמר בראשונה אל הקורנתים ט : 16-17 , אולם אני גם שיש תפקידים אחרים שניתנו לזה ולזו כמו באל האפסיים ד` 11 עד 13 (אני מאמין שנביאים ושליחים תמו תפקידם , שלא נכנס לעניין מתנות הרוח שאני עדיין לא מאמין בזרם החמסיני של דיבור בלשונות וכיוצ``ב (ושתסלח לי אחי אתה ושיפרד שאני מכבד את הדוקטורינה שלכם ומכבד אותה) .. אז אפשר לבשר איפה שנרצה אבל לא באופן מסיבי , כי יש דברים אחרים מלבד הבישור , ואם נדייק בישור היא הנצרות עצמה , הרי מה זה ברית חדשה ביוונית ,אבנגליון שזה אומר החדשות הטובות , ואנו מתחברים כאן בכדי להיות שמחים ולא באשמת אוי לי אם לא אבשר , ושיסלח האדון שלא אהיה מכשול בפני אחרים . יום טוב לך אחי ..

אפשר לומר שכן אי אפשר לאמר שלא.

אפשר לבשר בכל הדרכים והאפשרויות העומדות בפני המאמין, אם רוח הקודש מדריך לחלק פליירים ולשתוק, זה מה שעליינו לעשות. אם הוא מדריך להגיד מילה בודדת לאדם, זה מה שעלינו לעשות. אם הוא מדריך אותנו לבשר באופן מאסיבי, זה מה שעלינו לעשות. אין שום דבר חוץ מהבשורה. כל מה שישוע עשה הוא בישר את הבשורה עד לעלייתו למרום. וכל מה ששאול עשה הוא לבשר את הבושרה וכך שאר השליחים והתלמידים. גם אם התפקיד היה שונה כמו סטפנות שנקרא להיות שמש של הקהילה, והוא בישר ובישר ובישר עד שנרדף והלך להיות עם האדון בטרם עת. כל פסוק בברית החדשה הוא הבשורה. לא סתם ישוע מזהה את עצמו עם הבשורה. ואומר כל מי שעזב שדות ובתים ומשפחה וכו'.. למען שמי ולמען הבשורה יקבל פי מאה... אנחנו מתחברים כאן בכדי לשרת את הברית החדשה, לזאת הרי נקראנו, להיות משרתי הברית החדשה. הללויה. אני לא מקבל את ההבנה הבלתי מבוססת על הכתובים שתפקידי הנביאים והשליחים סיימו את תפקידם. זאת חוסר אמונה והגבלת פעולת רוח הקודש.

גם המילה Christianity

היא נקראת משיחיות אם אני לא טועה... אז למה להשתמש בשם עברי שגוי אז בערבית זה גם נקרא משיחיות ובעברית זה גם נקרא משיחיות ובאנגילית זה גם נקרא משיחיות אז למה נצרות? (כן כן ישוע בא מנצרת) רוב התגובות גם ככה לנצרות היא אינקווזציה שואה מסעות צלב ואנטישמיות! בגלל שאנשים לא הבינו את הבשורה של האדון! והטעו אחרים מהבשורה של האדון! בדיוק כמו שעשו עם השם ישוע והפכו אותו יש"ו אנחנו כולנו משיחיים! לא נצרתים אלא: משיחיים מסיחיים Christians אני יודע שבשורה התחתונה זה לא משנה איך נקרא לעצמנו! ישוע מקבל את כולנו באופן שווה, אם אתה קורא לו ישוע או ג'יזאס

1ysrat

New member
למה לשנות את את שמו של הפורום

במקום לתעסק בבשרות והאהבת ישוע המשיח

למעלה