אני מצביע שרון

הרלצ

New member
אני מצביע שרון

אני מצביע שרון

כי אני חושב שהוא הוא צריך להיות ראש הממשלה הבא ביבי לצערי לא למד את הלקח !!! ברק נכשל !!!! בגדול !!! שמעון פרס מעוניין לתת לפלסטינים הרבה מעבר למה שהם חולמים, ובמיוחד הרבה מעל מה שמגיע להם !!! הפלסטינים מכירים בעובדה שבשיחות הם לא ישיגו מעל הגבול העליון שאנו מסוגלים לתת !! לכן אימצו בחום (גבוה) את דרך האלימות, כוון שלנו ממשלה חלשה ומנהיגות עלובה אנו נכנעים ללחצים ולאלימות, המשך השיחות בוושינגטון מראות זאת פתאום יש יותר הסכמות ... מעניין איזה צד ויתר עוד??? המשבר היום נועד למשוך אותנו למלכודת ויתורים נוספת. ואנו ניפול בה !!! אנו מעונינים בממשלה חדשה אשר כל מעיינה יהיו איכות החיים שלנו !!! איכות חיים היא: פחות עניים! יותר רווחה! יותר חינוך! יותר ביטחון! השלום יבוא כשהצד השני יבין שעליו לעשות ויתורים בדיוק כמונו !!! זהו הכישלון הגדול ביותר של ברק

nirkabalo

New member
יש לך טעות קטנה...

הערבים אף פעם לא השיגו מאיתנו משהו כאשר הם הלכו בדרך הכח והמלחמה. להיפך, רק כאשר הם הבינו שבשעת מלחמה כולנו מאוחדים כנגדם ואילו כאשר אנחנו מקיימים איתם מו``מ אנחנו מגלים לערבים את פרצופה האמיתי של ישראל : את השנאה בין המחנות ואת השסע העמוק שיש פה בין חלקי העם. הערבים ניהיו חכמים והבינו שבכח הם לא ינצחו כאשר אנחנו ניצבים על הגבולות הקיימים שלנו לכן הם פנו לדרך השיחות ובינתיים הולך להם שם לא רע. הם מוציאים מאיתנו שטחים שהם לא חלמו שנסכים וניתן להם לכן נוח להם להמשיך בשיחות ולהציג את ישראל בעולם כמדינה הרעה שלא רוצה לתת להם מה שמגיע להם. אבל (ואני מקווה שה``אבל`` הזה לא יתממש) בשלב מסוים אנחנו נתפרק מכל גבולותינו האסטרטגיים הערבים לא יתגברו על יצריהם ולא יהססו לתקוף את מדינת ישראל כדי להשמיד אותה סופית. אני לא בטוח שבפעם הזאת נהיה מאוחדים כמו בכל שעת חירום ואני לא בטוח שבפעם הזאת נוכל להגן על עצמנו בלי הגבולות שמגינים עלינו היום.

למעלה