אני מצוברחת עד עמקי נשמתי..אבל העם החליט...

הדסהש1

New member
אני מצוברחת עד עמקי נשמתי..אבל העם החליט...

בודאי נראה צעירים עוזבים את הארץ....אבל לא יאומן שבדרום ביבי קיבל
את רוב בקולות...אפילו בשדרות....

מינהר

New member
הדסה, אנשים כנראה הצביעו לביבי לא מאהבת מורדכי,

אלא משנאת המן- כלומר השתלטות הערבים שונאי ישראל על הפוליטיקה, חס וחלילה.

deebeebee

New member
ומי שהתסיס אותם הוא נתניהו

אילו אמר מנהיג אירופאי או אחר את אותם דברים על היהודים בארצותיהם האדון נתניהו היה צועק "אנטישמיות", אבל מרגיש שלו מותר להיות גזען ולעשות דה לגיטימציה של קבוצות אזרחים של המדינה. הוא מעורר גועל.

י מ י ת 2

New member
אני לא חושבת שהערבים השתלטו על הפוליטיקה

ביבי השתלט על הפחד והחדיר אותו עמוק בלבבות. ראיתי טבלה של התפלגות ההצבעות. ככל שהישוב יותר עני ופחות מפותח יותר הצביעו ליכוד. בישובים היותר מבוססים המחנה הציוני השיג רוב
כל אחד יכול להסיק איזה מסקנות שהוא רוצה.

מינהר

New member
דבי, הביטי למציאות בעינים. ביבי בסה-כ אמר שהערבים

הולכים להצביע בהמוניהם, והוא מבקש מהמחנה הלאומי ללכת ולהצביע בהמוניו. זו זכותו. וזה פסיק קטן לעומת ההסתה השינאה וההתנגדות לזכותה של ישראל להגן על עצמה של הסיעות הערביות. אימן עודה קרא לנקמה על פעילות צהל בעזה.
למה הוא לא מגנה את הירי לעבר ישובי הדרום, את הטילים שירו לעברנו, את חטיפת הנערים, את כל הפיגועים של הדריסה? רק על הזוטה הזאת של האוטובוסים של הערבים לקלפיות יש לך בקורת?
אני לא מתומכי ביבי. ממש לא. אבל השנאה של המפלגות הערביות לישראל דוחה אותי ביותר. באיזו מדינה ערבית היו מרשים להם לעשות פעולות נגד המדינה ולהסית נגד המדינה?
ואף מנהיג ארופי לא היה אומר משהו נגד היהודים. אין סיבה. הם לא יוצאים נגד המדינות בהן הם חיים, להבדיל אלף הבדלות. אבל אנטישמים לא חסרים בלי קשר לכלום.

deebeebee

New member
כל זה עדיין לא מצדיק

דה לגיטימציה של ציבורים שלמים של אזרחי המדינה הזאת.

מינהר

New member
אין דה-לגיטימציה. זו המצאה של שונאי המדינה.

מותר להשתלח במפלגת העבודה? אז למה אסור לומר את האמת על המפלגות הערביות?? הם יותר קדושים ממפלגת העבודה?
עובדה שהדרוזים משרתים בצבא, וכולם מכבדים אותם. והם אינם משתלחים במדינה. ראי מה הם ענו לג'נבלאט הדרוזי מלבנון, שקרא להם להצביע לרשימה הערבית. הם אמרו לו שלא יתערב. הם לא מתערבים אצלו, ושלא יתערב אצלם. אלה אנשים שאפשר לכבד. ולא את בארכה, זועבי, טיבי ודומיהם עם השנאה למדינה וההסתה נגדה.

deebeebee

New member
השתלחות לבנטינית

מי אמר שאנחנו לא חלק מהמזרח התיכון?

למעלה