אני מצטערת נורא להודיע

פשושולה

New member
אני מצטערת נורא להודיע ../images/Emo16.gif

שהחתולה שלי האהובה, שהייתה איתי 12.5 שנים, ונסעה איתי לחו"ל וחזרה, ועברה איתי עשרות דירות, נפטרה היום. היה לחתולה סרטן על הלסת, ומאחר ולא ניתן היה לנתח כי חתולים מגיבים לא טוב לניתוח כזה, נתנו לה כימותרפיה. לצערי, הכימו לא עבדה כלכך, והמצב הלך והיתדרדר עד לכך שהיא ג\דיממה בכל הבית, ולא יכלה לשתות כי הגוש לא איפשר לה להוציא את הלשון. בכאב גדול לקחנו אותה לוטרינרית, להתיעצות. הוטרינרית אמרה שהיא גמורה לחלוטין ועדיף להרדים אותה לפני שהיא מתחילה לבכות מכאב. בבכי תמרורים הסכמתי להרדמה. רק שלא הספקנו. החתולה הפיקה לנשום כבר אחרי זריקת הטישטוש שקיבלה. היה ממש עצוב. אני בכיתי כל כך... זו חתולה אהובה במיוחד, עם אופי ממש קשה אבל נערץ. בכל אופן, קברנו אותה, ואנחנו מתקשים להתגבר על הפרידה והאובדן. אנסטסיה, את אהובה שלי. אני כל כך מתגעגעת.

עינבלית

New member
../images/Emo16.gifלזכר אנסטסיה

שולחת לך
מי כמוני יודע כמה אהבה אפשר לחוש ל
וכמה הרבה אהבה חתולים מעניקים... עצובה איתך.

משוש30

New member
אוי יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

מסכנונת... אני כבר לא אתקשר עכשיו אבל ישר על הבוקר. תחזיקי מעמד

אור67

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif

אוי יעל אני כל כך מצטערת לשמוע. אין לי מילים. אני יודעת שהיא האהובה שלך (למי שלא יודע יש לפשושולה עוד 3 חתולים בבית...) שולחת
וירטואלי, מקווה לתת אחד אמיתי בקרוב.

פשושולה

New member
תודה למנחמות. עבר עלינו יום קשה,

ובארוחת הערב (שנועדה מתכתחילה לחגוג לי יומולדת עם ההורים. ממש שמח זה היה...) העלינו זכרונות מסיפוי גבורה של אנסטסיה. היתה פושעת קטנה החתולה. אנחנו מאד מתגעגעים וחושבים עליה כל הזמן. אכן, יש לי עוד 3 חתוןלים בבית, אבל הבית ממש ריק בלי אנסטסיה.

למעלה