אני מצטערת שברחתי אתמול

איב 1

New member
אני מצטערת שברחתי אתמול

פשוט באו אלינו חברים והייתי חייבת לזוז. חשבתי הרבה על אתמול ועל מה שנאמר והחלטתי לעשות הפלה. אני לא חושבת שבגילי אני צריכה להיות אמא. אני מרגישה שאני לא בוגרת מספיק ושעוד לא מיציתי הכול - זה לא שילד זה כמו מוות אבל הוא מעכב את התפתחות הקריירה והבילויים... אני אעשה את ההפלה ביום ראשון (מחר!) באופן פרטי (או במילים אחרות לא חוקי). מקווה לטוב ומאחלת לכולכם שבוע טוב איב

~Lia~

New member
Hi

Hi Eve, Usually I don`t participate in this forum...I guess I don`t have any confessions to make...but I join it from time to time to read the messages...a silent member of the forum Anyway, this is how I heard your story...and now I understand that you are going for abortion...which is fine as long as you feel it is the best solution. However, I think you should consider again if you want to do it illegaly. Since you are not married I think that you can go through legal abortion...which means, having the abortion in a hospital where they can take care of you in the remote posibility that something goes wrong Today most illegal abortion end with the expected result ,termination of the pregnancy, but sometimes there are complications. There is no need to put your future in danger. I have a friend that went through an illegal abortion...and then found out that she will never be able to become pregnant again I didn`t write this message to convince you to reconsider the abortion. Just to let you know that there is a way to make it safe. That is, in a hospital, having a legal abortion Good Luck Lia

איב 1

New member
היי ליאה

מי שמבצע לי את ההפלה הוא גניקולוג שאני מכירה מאוד טוב. ואני יודעת שהוא ביצע המון הפלות והוא מבצע לי את זה בקליניקה שלו. אני לא חושבת שיהיו בעיות עם ההפלה. בכול אופן תודה שבשבילי הפכת מצופה למשתתפת בפורום. איב

קרני

New member
ברוכה המשתתפת :)

קודם כל, שמחה לשמוע כי ביקרת ביקורים חשאיים ;-)) בעירנו הקטנה בעבר... :)) ועוד שמחה כי החלטת להפוך גם לפעילה... :)) אף פעם לא ממש ``שיחקתי`` ברעיון של הפלה חוקית או לא... אף לא עלה לי בראש. אולי בגלל שזה ממש לא היה רלוונטי לגביי, ולא תמיד מה שלא רלוונטי מעניין אותי ממש... (מעין צרות אופקים כזאת...;-)) אז... תודה שהרחבת לי את החשיבה... אישית, אני מקווה שלא אכנס להריון לא רצוי בחיי...:)) אבל אלו דברים שתמיד טוב לדעת... המממממ.. ברוכה הבאה ושיהיה לך יום מקסים... @ @ J U קרני

naknik

New member
השמועות אומרות ...

שעוד כמה שנים (תלוי בהתפתחות .. :) ) גם גברים יוכלו להכנס להריון ... מעניין איך תהיה ההפלה בשבילהם .. ?? נקניק אם זה לא היה לעניין תודיעו לי .. וזה לא אמור לפגוע באף אחד , אז שאף אחד לא יראה את עצמו כפגוע

קרני

New member
שאלה מוסרית... ?!?!

זה באמת יכול להיות מעניין... :))) אולי כדאי שתשאל את ארנולד שוורצנגר איך הוא התמודד עם העניין (לא ממש ראיתי את הסרט, אבל אולי מישהו כן ראה...?!?!)

naknik

New member
גם אני לא ...

אבל גם לא ראיתי את event horizon לא שזה קשור ... אבל בכל זאת מצד שני ראיתי את זכרון גורלי גם זה לא קשור בעצם .. :)

קרני

New member
והקשר הולך ומסתבך...

אולי קשירת חצוצרות?!?! לא, אצל גברים זה לא יילך גם לא עם הטכנוונוגיה העתירה שלנו... ;-))) קשר?!?! קשר מוט? קשר אלחוט??? מה הקשר? כבר הסכמנו שאין קשר או שאולי יש, ואנחנו לא יודעים?!?!?!

קרני

New member
מחלנו... ;-)

את ידעת מה את רוצה כבר מזמן... ידעת את התשובה... גאה בך שבכל זאת משכת את זה על מנת לאפשר לעצמך להסתגל לאפשרות חדשה בחייך... שניסית בכל זאת להחליט החלטה אחרת... זה היה קשה, אני בטוחה... ושמחה שבסופו של דבר הגעת למקום בו את מרגישה שלמה... בהצלחה מחר, מקווה שזה יעבור בשלום... איחולים... :)) שלך, קרני.

למעלה