אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה!!! אבל רציתי...להצטרף לפורום שלכם... אפשר??? אני נחמדה....מבטיחה!!!
פ פיטפיט New member 6/12/04 #1 אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה!!! אבל רציתי...להצטרף לפורום שלכם... אפשר ??? אני נחמדה....מבטיחה!!!
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 6/12/04 #2 היייייי כרמית ממוקי!! הידד!! הפעם אני אקבל אותך אז תבורכי ותהני ועוד מעט יש לנו מפגש אז את מוזמנת! אהה ומה פתאום מצטערת?!?! אנחנו כועסים על מי שלא עושה זאת חדשים רעים. יום נעיםםםםםם חמודה!
היייייי כרמית ממוקי!! הידד!! הפעם אני אקבל אותך אז תבורכי ותהני ועוד מעט יש לנו מפגש אז את מוזמנת! אהה ומה פתאום מצטערת?!?! אנחנו כועסים על מי שלא עושה זאת חדשים רעים. יום נעיםםםםםם חמודה!
ש שוטת נבואה בנשמה New member 6/12/04 #3 שהלווום! ברור שאפשר להצטרף!!!! ברוכה הבאה תכתבי איך קוראים לך בת כמה את וכו'... אני צוף בת 12 מרקפת...
שהלווום! ברור שאפשר להצטרף!!!! ברוכה הבאה תכתבי איך קוראים לך בת כמה את וכו'... אני צוף בת 12 מרקפת...
ה השנייה מנצר האחמיות New member 6/12/04 #5 שאלוום|ג'ירפה| ברוכהבאה לפה איזה יופי כמה מצטרפיםם אבל תישארי פה טוף? פנאן אעע ואני רוני
פ פיטפיט New member 6/12/04 #8 כן!!! בטח שאני נשארת!!! איזה כיף!!! אממ... אני כרמית מראשון בת 17 וחצי עוד משהו??