אני מצטערת

gaia20

New member
אני מצטערת../images/Emo10.gif

אני מודיעה מראש- סליחה סליחה סליחה.... על מה? אני פשוט לא במצברוח למפגש אני יודעת שכבר שיגענו אחד לשני בשכל בקשר למפגש הזה, אבל המצב רוח שלי פשוט זוועתי, אין לי כוח לכלום לא בא לי לראות אנשים, לא בא לי לצאת מהבית אני רוצה רק לישון מתפוצץ לי הראש שוב, סליחה

קאריני21

New member
לאאאאא ../images/Emo7.gif

בבקשה אל תהיה עצוב. בבקשה................... אני אשעשע אותך. או שיש לך "שעשועפוביה?" (פחד משעשועים). אל תהיי עצובה. אני רוצה לראות אותך .... להצחיק אותך .... לשמח אותך .....

gaia20

New member
אני עצוב

אני באמת מצטערת, אני פשוט רוצה להיות לבד עכשיו...

מה קרה, חמודה?? ../images/Emo4.gif

למה מצב רוח זוועתי???
מי עיצבן אותך?? שניכנס בו???
[בלי שום קשר למפגש, גם ככה ההיענות מאוד נמוכה ואולי שווה לדחות לפעם אחרת, שתהיה נוחה לעוד אנשים...] שולחת לך המון
ו -
מכל ה-
לא להיות עצוביק....

הדרי תתעודדי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

מקווה שהמצב רוח יעבור מער....וישתנה למצב רוח טוב. ואם זה בקשר ל-
אז מכאן אני מכניסה לו
ואפילו עוד אחד. הנה
תתעודדי!!

gaia20

New member
לא רק ה ../images/Emo150.gif

הרופאה הודיעה לי שממשיכים בכימו'.... יש לי טיפול בסוף החודש...........

קאריני21

New member
אני אמרתי לך....

אלף פעם!!! את רוצה שאני אבוא איתך לטיפול????? רק תגידי!! אני לא רוצה לשמוע שאת עצובה בגלל איזה בחור. גם כן בחור.... !! שלחי אותו הלאה. לעולם הבא
הבחורה שכל הזמן מנסה לעודד אותי .... יאללה. בחור. כולה בחור. שידחוף אצבע לתחת וישיר הללויה!
אולי נפגש אני ואת לכוס קפה? מה את אומרת?

gaia20

New member
לא, לא רוצה שיבואו איתי

אני רק רוצה להיות לבד.

ל3

New member
גאיה חמודה

קורה שיש לנו ימים ואפילו תקופות שאנו מרגישים מגעיל מבחינה נפשית וזו זכותך המאלה להרגיש ככה ולהרגיש שאת רוצה להיות לבד עם עצמך. עשי רק מה שטוב לך ואני מבטיחה לך שזו תקופה שתעבור שולחת לך חיבןק גדול גדול
ואם תרצי את תמיד מוזמנת להיתקשר אלי ולדבר איתי שירי

הדר../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אין דבר. יש גרוע מזה. תחשבי מחשבות חיוביות (איך הטיפול מבריא לך את הדלקת בכליות לדוגמא) ואולי תתכני לך מיד אח"כ (או יום יומיים אח"כ ) איזה פיצוי...תפנקי את עצמך ב.....בואי נראה.....מסע קניות היסטרי? או.........המממ.......מסעדה טובה עם חברה טובה (או לבדך, למה לא בעצם?!), או ....אמבטית קצף ושמנים ...תלכי לקנות לך מלא סבוניפ ריחניים לאמבטיב ותדליקי לך נרות...יא אייךאני מקנאה.... בקיצור...תנסי לחשוב על אחרי הטיפול. יעבור יהיה בסדר (אני ממש מבינה את הבעסה...הייתי שם)
עדית.

gaia20

New member
הי עדית

אני מנסה, באמת שאני מנסה... זה פשוט לא בא... וזה לא רק הטיפול, זה כמה דברים ביחד.. בכל מקרה, שופינג אני בטוח לא אלך לעשות...אבל אמבטיית קצף...זה כבר סיפור אחד
שיהיה לכולם אחלה יום

קאריני21

New member
הייי את! פושעעת! ../images/Emo6.gif

מה זה להיות עצובים??? אסור אסור אסור!! יש משפט שאומר "אני צוחק כי אסור לי לבכות"!! תפנימי! כי אחרת .... אם את תבכי .... סביר להניח שגם אני אבכה... ואם אני אבכה....אירית תבכה....ואחרי אירית ... תתחיל גם שירי לבכות ורינת ... וכווולם. ותראי!! תראי מה עשית... כולן בוכות. ואז נרגיש לא טוב.... ופויה! כולם להיות שמח!! כן כן קצת הגזמתי את זה ....
אבל המערכת החיסונית שלנו מגיבה טוב יותר לצחוק ואושר מאשר לעצב ובכי.
קארין

שבע77

New member
הדרי!!!!

רק עכשיו אני רואה שאת מרגישה ג'יפה... אני מה זה מצטערת.. מי כמוני מבין ויודע... אבל אל תשכחי שתמיד שאנו מרגיש רע את מעודדת אותנו ומתעקשת שנשמע לך, אז עכשיו תורך!!! את חייבת לשמוע לנו ולהעלות את המצברוח.. תזמיני לך ארוחה מפנקת הביתה, או תביאי די וי די שישכיח הכל ולו לשעתיים (אגב, ראיתי אתמול את ארבע הנוצות וממש אהבתי). ותנסי לשכוח מהכל... מנסיוני - אם מדברים בטלפון הזמן עובר מהר יותר אז תתקשרי לאנשים שאת אוהבת ותדברי איתם עד שתהיי כל כך עייפה שתרדמי.. אוהבים אותך מאוד!!! שבע

gaia20

New member
שבע יקירתי

זה בדיוק מה שעשיתי הלכתי לישון אתמול בערב אצל חברה העברנו צחוקים, היא הצחיקה אותי בטירוף אם יש משהו שהמשוגעת הזאת יכולה לעשות זה לגרום לי לצחוק עד כדי השתנה במכנסיים...אז עשינו לנו קפה (בלי סגריות! לא עישנתי!) התפוצצנו מצחוק עד 00:00 בלילה אומנם כל הלילה לא ישנתי, כנראה לא היתה לי שינה...פשוט לא נרדמתי... אבל בהחלט יצאתי ממנה עם חיוך.... זהו חברים אני מרגישה יותר טוב, נקווה שישאר ככה.

למעלה