אני מצטער שאני פותח על זה הודעה

yogniz

New member
אני מצטער שאני פותח על זה הודעה

חדשה..אני מניח שהיו על זה הרבה שירושרים..ודווקא בגלל זה אני מאוד מבלובל.. הצעה שלי..תשימו בטאגלין את השירשור הזה כי הוא יכול לעזור מאוד להרבה אנשים שכל הזמן שואלים את אותו הדבר..אז ככה: בקשר לגירסאות המורחבות..כל הקטע זה לא ברור לי בדיוק ומעורפל לי ממש... למשל...לכל שלושת הסרטים יש גיסראות מורחבות
הגירסאות המורחבות של אחות הטבעת ושני הצריחים כבר יצאו (וניתן להשיג אותם בארץ?)
מה בעצם יש בגירסאות האלה
מתי יוצאת הגירסא המורחבת של שיבת המלך?! (אני זוכר שקראתי פה פעם משהו בנובמבר..אבל גם היו דיבורים על עוד כמה שנים...אני לא הבנתי מה מתייחס למה..) אני ישמח אם תוכלו לרשום פה פרטים מלאים וברורים לגבי הגירסאות המורחבות....כל מה שאתם יודעים לגבי זה.. תודה מראש..ושוב סליחה..

אגולס

New member
אחי, אל תצטער. יהיה בסדר!

לגבי השאלה שלך שיבת המלך המורחב יוצא בינואר שנה הבאה בגלל קינג קונג, שזה המוווווון זמן, והגרסאות של אחד ושתיים כבר יצאו בארץ.

yaaronet bloom

New member
איזה ביאוס!!!!!!

טוב לפחות אני יספיק לחסוך כדי לקנות את זה... ד"א זה בא עם תרגום?

maglor

New member
כבר ענו אבל מילא

לשני הסרטים הראשונים כבר יצאו גרסאות מורחבות, לשלישי יצא כנראה בדצמבר 2004 או אפילו ינואר 2005. עכשיו הגרסאות המורחבות הן הסרט בתוספת של סצינות והארכה של סצינות קיימות לתוך הסרט ככה שנוצר סרט ארוך בחצי שעה לראשון, ב40 דקות לשני וכנראה 50 דקות לשלישי, נוצרו פה בעצם גרסאות ארוכות יותר ולכן מדברים על שתי גרסאות ה"תיאטרלית" זו של הקולנוע, אשר זמינה כבר עכשיו, וגרסה מורחבת שיוצאת מאוחר יותר. עכשיו לגבי כמה שנים מעכשיו, לפי השמועות שהתרוצצו בפורום כנראה שערכה של שלושת הסרטים בגרסה מורחבת תצא רק בעוד כשנתיים ובנוסף כנראה בעוד כמה שנים ייצאו גרסאות עוד יותר מורחבות באורך של כ-5 שעות כל סרט.

אגולס

New member
טוב הם לא הגזימו קצת? כמה

זמן אפשר לחכות שהמורחבים יצאו?! אין לי את כל החיים!

Galadriel 3000

New member
ינואר 2005

זה לא חודש אחרי דצמבר 2004? כלומר עוד... חצי שנה. ג'יזס זה הרבה זמן... טוב נו לפחות את הרגילה הם הוציאו מוקדם.

למעלה