אני מצטער...

ויליאם

New member
אני מצטער...

ב"ה אני מצטער שבזמן האחרון לא השתתפתי בפורום והיה נראה כאילו אני כאן רק בשביל ההודעות על עניין "ההוא" אני באמת מצטער פשוט היו לי כל מיני דברים אתם יודעים ולא היה לי זמן להגיב דווקא כמה פעמים כן רציתי להשתתף אבל בדיוק אז הכל נתקע. או שבדיוק אז אמא שלי החליטה שאני צריך ללכת לישון או כל מיני דברים כאלה. אני מקווה להשתתף יותר מעכשיו.

ויליאם

New member
אפשר לקבל מכם למרות שלא נתתי ?

ב"ה כאילו אפילו שלא נתתי הרבה לפורום דווקא עכשיו רציתי להגיב על כמה הודעות אבל זה כבר יהיה פתטי אז אני אחכה לבאות. בכל מקרה אפשר לשאול משהוא? גם אם אני בעצמי לא ממש הגבתי כשאחרים שאלו שאלות? אני אשאל ואם אתם רוצים תענו. מה עושים כששונאים מישהו? וזה לא שנאה של רגע אחד, אז אל תגידו לי לשבת ולקחת אוויר כי כבר עשיתי את זה. זה שנאה לאדם שהוא פשוט לא טוב אוף אני לא יודע איך להגדיר את זה אבל הוא פשוט אדם שלילי מה עושים כששונאים מישהו כזה? איך אפשר להפתר מהשנאה? תודו ששלב אחד כבר עברתי והוא להודות שהשנאה לא טובה וצריך להפתר ממנה ואני גם מתחיל לשנוא את עצמי כשאני חושב שאני שונא אותו אוףףףף. טוב זהו אם למישהו יש עצה אני אשמח לשמוע, תודה, שמוליק.:)

שלומצי

New member
שנאה.

שנאה הוא רגש חזק, וקשה. בכל מקרה עדיף להמנע מרגשות כאלה בעיני, כי זה מוריד מערך האדם בעיני. כלפי עצמי וכלפי הסביבה. ברור שיש אנשים שנואים, אבל בדרך כלל הם אנשים רחוקים ממני, כמו יגאל עמיר, או המחבלים שבמו ידיהם רצחו, כאלה. אבל אנשים קרובים אלי? יש כאלה שאני לא אוהבת, יש כאלה שאני לא מתייחסת אליהם, אבל אף אחד אני לא שונאת ממש. אני לא אגיד לך תפסיק לשנוא, אבל אני אגיד לך מה אני עושה כשאני עומדת במצב כזה. אני פשוט חושבת על אותו אדם, ומתחילה לרחם עליו. על זה שהוא אפס. על זה שהוא מכוער, על זה שאין לו שום תכונה טובה.. על זה שהוא לא נחמד, שהוא מסריח.. בקיצור, אני מתחילה להרגיש רחמים על אותו אדם ואז אי אפשר בשום פנים ואופן לשנוא. תנסה, מומלץ... ובכל אופן
מחר
טו
באב , מייק
לאב!

ויליאם

New member
זה באמת רעיון טוב...תודה!!

ב"ה אני כבר עכשיו אנסה לנסות את זה, תודה רבה. באמת כדאי לזכור את זה..

למעלה