אני מצטער..

Action force

New member
אני מצטער..

אני מצטער שהנוער הגיע למצב הזה. ראו ערך מסיבת הנוער... והנוער... (לא רובו, אך יש ממנו)

איציק לא לאיים

במסיבה סתם מלא ילדים ניסו להתפלח והלכו מכות עם המאבטחים אבל עבר היה נחמד חוץ מזה...

Action force

New member
אני לא הייתי שם...

תשאלו, תחקרו, אני שמעתי רק ממספר אנשים... (מהמאבטחים ועוד כמה ילדים)... המנטאליות שלנו דפוקה!

חבררררררררררה

מה אכפת לכם מסיבה לא מסיבה... אתם בחופש עכשיו... יש את חוף ציון טקילה בחמש שקל... אחלה

Starway

New member
צר לי אבל...

יהונתן צודק בהחלט... הנוער מקולקל... חייבים לנסות ולשנות אותו... מה שהלך במסיבה פשוט היה זוועה!!!! ההתנהגות של שכבת ט (צר לי על ההכללה...) פשוט התנהגות של עבריינים... ואם לא תשתנה דרכם ואם מדינת ישראל לא תשנה את המנטאליות שלה, ולא תקפיד על קיום ערכים נכונים.. המצב הנ"ל ימשיך להתקיים... רמזים למה שהיה שם... קטטות (בינם לבין עצמם ואף אם הקבטים!!!), יותר אנשים התפלחו ונכנסו למתחם באלימות, מאשר אנשים ששילמו..., סמים ועוד דברים שאנחנו לא צריכים לראות במסיבת נוער... אלה בכלא שש!!!

לכל אותם האנשים שלא היו במסיבה..

אני לא הייתי וברצוני לדעת יותר פרטים... אם לא נוח לכם לכתוב את זה בכללי להעביר לי את זה בפרטי

Starway

New member
עזוב שטויות...

ספר חוויות במקום!!! איפה היית מה עשית... ספר ... ספר...

חויות?

הייתי במשחק N.B.A. והיה ממש כיף וענק!!! יורד פה שלג הייתי בפילדלפיה, ניו יורק, ניו ג´רסי, גרמניה, ועוד על מיני מקומות... ראיתי שרפה גדולה, היה ממש מרגש

Starway

New member
כל זה ביומיים...

בואנה אחי אתה זריז... מיקי בטח נוסע כמו משוגע...
אוקי נשמע מדליק שראית שרפה... (מצחיק רצח נכון???) שמור על עצמך.. קיים רק מין בטוח... ונדבר מאוחר יותר... נ.ב תמשיך לבלות!!!

havlaz

New member
ממש חיים אתה עושה....

אנחנו מצפים למתנות מינמום אלף דולר מתנה, לא פחות ולא נצעק בראש חוצות שאתה קמצן.

שחף הסקרן....

שני ילדים ניסו להתפלח הלכו מכות עם המאבטחים היתה משטרה ונגמר אח"כ היה מוסיקה מלא רקדו והיה כיף!!!

numerw

New member
אממ...

כפיר אידיוטים יש בכל מקום לפעמים זה עניין של גיל יש כאלה שיתבגרו ויש כאלה שישארו דפוקים בראש.... שטויות עכשיו "חופש" ! לים! יאללה!

numerw

New member
מממ....

משנה לשנה אנשים מדרדרים...חוץ מזה לפעמים זה עניין של גיל יש כאלה שיתבגרו ויש כאלה שישארו ילדים קטנים שטויות יש עכשיו "חופש" ! לים!

havlaz

New member
החופש היחיד שלי

זה בחדר "ירדן", שיעורי תגבור בהסטוריה ולשון

havlaz

New member
נראה לך?

גם בתגיבורים האלה אני אשן אני בא רק בגלל שההורים הסתומים שלי מכריחים אותי מתי כבר הם יחתמו לי על טופס שחרור מהלימודים

איציק תרשום לי את תאריכי התיגבורים

אתה יכול לשלוח לי במסר אישי, או לאי מייל!! בבקשה!

למעלה