אני מצטרף לפורום ומפסיק עם השטויות

אני מצטרף לפורום ומפסיק עם השטויות

אני מצטרף לפורום ומפסיק עם השטויות אני חושב שrglak צודק אני מבקש סליחה ואני רוצה להגיד לכם שאני עבדתי עליכם חחחחחחחחחחחחחחחחחח כי נעמה וחן מצחיקות אותי הם רק ילדות בנות 12 ומדברות אל אסף כאילו הוא אלתון ג'ון ואני רציתי לחנך אותם שהם ידעו שהם מעריצות מישהו בן 19 וזה מסוכן בימינו ואני רציתי שהם יפסיקו כבר סליחה קוראים לי שימי ואני בקרוב יהיה בן 14 אני גר בהרצליה ואני מאוהב בהדרוש מרקס המושלמת נעים מאוד ואני עכשיו יתנהג יפה לנעמה וחן אני מבקש סליחה ומקוה שאתן סולחות לי ושאתן מבינות שזה היה בצחוק מת עליכן מושלמות שלי גם אתה שוקידי החמוד אני מקוה שנהיה חברים

RJlake

New member
חחחחחחחחחחח אני כל כך מקווה שאתה

רציני
אבל כמה תיקונים: לי קוראים נועם ואני בת וחן ונעמה ממש לא בנות 12 ודיבורים על אסף זה בהומור אז קח את זה באיזי

chen010189

New member
כמו שאמרתי באחד השרשורים פה

כולם אצלו זכרים, זה בסדר, אפילו להדר הוא פנה פעם אחת בלשון זכר

chen010189

New member
כמה דברים

1) שתגיע למצב שאתה יכול לדבר על לחנך אחרים, נדבר. 2) מאז שהייתי בת 12 עברו כבר 5 שנים וחצי. 3) גם בהודעה הזאת לא יצאת בוגר במיוחד, אבל אני לא אכנס לזה.

b o n c h

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אוף שלחתי הודעה ונתקע לי המחשב, אז מהתחלה... נראה לי שיום כיפור זאת חגיגה אחת גדולה בשבילך. אז ככה : 1. אני וחן ממש לא בנות 12, דיי רחוקות מזה אפילו, חן בת 18 עוד מעט ואני בת 18 וקצת 2. אסף בן 20 3. ד"א אם משהו לא בריא פה זה שאתה בן 14 ומאוהב בהדר מרקס שהיא בת 21 (אם אני לא טועה) 4. כמו שנועם כבר אמרה : "ודיבורים על אסף זה בהומור אז קח את זה באיזי" בהצלחה בכתה ח' !!!

למעלה