אני מצטרפת לפורום

אני מצטרפת לפורום

שמי אפרת, בת 30. כל הכבוד על הפורום . אני נהנת לקרוא ומזדה כל כך הרבה הדברים שמועלים בו. נולדתי עם קלאב פוט קשה מאוד ברגל שמאל, עברתי בילדותי 4 ניתוחים והמון טיפולים. בשנים האחרונות אני סובלת מכאבים ודלקת באזור גיד אכילס .אני מחפשת נואשות כבר כמה חודשים רופא שמתמחה בעניין ואפשר להגיע אליו במסגרת קופת חולים כללית ועוד לא הצלחתי להגיע למשהוא כזה. אם משהו מכיר אשמח לקבל את עצתו. תודה.

בוקר טוב אפרת!!!

נעים מאוד. אני אורית אמא לתמיר בן שנה ותשעה חודשים עם ק"פ דו"צ. ראשית, ברוך הבא לפורום.אתחיל עם הכאבים, הבנתי שאצל חלק מ"בוגרי קלאב פוט" כלומר הילדים הגדולים מביננו פעמים רבות ישנם כאבים באיזור כף הרגל כתוצאה מחילוף עונות? מה לעשות, לא אני יכולה לסייע לך.. אני בטוחה שעוד מעט יתעוררו "מומחי הפורו" ותקבלי מטר תשובות. אני מקווה שהרגשת שהפורום מסייע גם לך כיוון שהרבה פעמים אני מרגישה שאנו לא נותנים מספיק במה גם "לגדולים" אז אפילו עם יש לך רעיון, הגיג לשינוי, ולו במשהו קטן את הפורום, אז בבקשה. במקביל כמו שאני תמיד אומרת "לחדשים" אשמח לקבל את תאריך הלידה שלך ולהכניסו לימי ההולדת הוירטואלים. יום מקסים ושבת נעימה אורית

אפרת חמודה, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קראתי גם את הסיפור שלך בשרשור של א. שניצר, אמא של עומר. אני שמחה ששיתפת אותנו. אני חושבת שתמצאי גם שפה משותפת עם גווניבר שכותבת כאן אצלנו. היא בת 22ונולדה עם ק"פ קשה גם לה יש ימים קשים יותר ופחות וכאבים עד היום. אני מניחה שהרפואה התקדמה והיום פשוט קל יותר לטפל והתוצאות הרבה יותר מרשימות. אני אמא של טל, בן שש וחצי שנים. לפני שמונה חודשים עברנו ניתוח שני. טל עבר קשיים רבים והיום הוא במצב הרבה יותר טוב. הוא עושה הכול, אבל בהליכות ארוכות, מתעייף והרגל כואבת. השוק שלו צרה יותר וגם הקרסול. ההתמודדות היום היא בעיקר רגשית ואנחנו גם עושים התעמלות טיפולית ממוקדת בחוג מיוחד שהפנו אותנו אליו מאיכילוב. ספרי לנו עוד ושתפי אותנו. נשמח תמיד לשמוע טיפים וניסיון של אנשים אחרים, צעירים או בוגרים. מכבדת אותך בקפה ועוגה, שלך, יעל

ברוכה הבאה

שמי אורנית ואני אמא לנטע בן שמונה חודשים עם ק"פ ברגל שמאל. שמחה מאד שהצטרפת אל הפורום שלנו.

ilana k

New member
שלום לך

וברוכים הבאים לפורום. אני אילנה, אמא לילד בן שלושה חודשים עם קלאב פוד ברגל שמאל.

אודונים

New member
שלום לך אפרת וברוכה הבאה

הבנתי מהכרטיס שלך שאת צפונית ובקופ"ח כללית אם כך שוה לך לנסות להגיע לד"ר בור בעפולה - בי"ח העמק או במרפאות של קופ"ח הוא מתעסק הרבה בנושא הק"פ אנא ספרי לי עוד עלייך על הטיפולים והחיים בכלל ב"צל" הק"פ בור היה עכשיו בהשתלמות אצל פרופ' הרצנברג שהוצג לנו כמומחה מספר אחד בעולם זהו בנתיים שחר

תודה

תודה על העצה . ניסיתי להגיע לדר' בור . אבל הבירוקרטיה והסירבול כל כך גדולים. אני כבר לא ילדה ודר' בור מטפל בילדים ולכן אינני יכולה להגיע אליו לא מוכנים לתת לי תור. גם לפרופ' ניסקא בבי"ח מאיר ניסיתי להגיע ואין אפשרון, לדר' אידלמן ברמב"ם שהסכים לקבל אותי קופת חולים לא מוכנה לתת התחייבות. . . בשבוע האחרון הצלחתי בעזרת קשרים ואנשים טובים לקבוע תור לדר' בוירסקי (כשהייתי קטנה הוא ניתח אותי באחד הניתוחים). התור שלי בחודש הבא נקווה לטוב. אני מקווה שהטיפולים שאתם עוברים הם נסבלים ומקווה שתצליחו.

אודונים

New member
רפואה פרטית

אןלי שווה לבדוק אם הוא מקבל באופן פרטי ביטוח מושלם מחזיר 80% מהסכום שחר

למעלה