אני מציגה את המשאל בשנית...

black crow

New member
אני מציגה את המשאל בשנית...

(ואני מסתמכת על תשובותיכם שיעניינו אותי ואלך לחפש בעקבותיהם) מה הספר שלא יוצא לכם מהראש? תשובתי: המחברת הגדולה- אגותה כריסטוף מחכה! שחרחורת.

קסנדרה*

New member
הספר שהותיר בי רושם עז הוא

בשם כל בני ביתי - מרטין גריי. ספור חייו של המחבר מאז היותו ילד קטן בשואה , איך הוא שרד וכל משפחתו נכחדה. לאחר המלחמה הוא הקים משפחה שניה וגר באזור הררי בצרפת, יום אחד פרצה אש שכילתה את כל האזור ומשפחתו נספתה הוא לא היה שם להציל אותם. אחרי שבר גדול וכמה שנים, הוא הקים משפחה פעם נוספת ולאחר כמה שנים, בנו בן ה-5 טבע בבריכה שבביתם. הזעקה שלו היא בשם כל בני ביתו. ואחריו הספר - הפרפר/בנקו - הנרי שראייר ואחריו הביוגרפיה של חיי המשורר צ'ארלס בוקובסקי. קסנדרה

צינסקי

New member
אוו כן ../images/Emo22.gif

שנת 97, אני קונה בדרך עקלקלה ומוזרה במיוחד, בשוק פשפשים בלונדון , ספר של צ'רלס בוקובסקי משנת 88, שמו : The Roominghouse Madrigals . זהו קובץ של שיריו הראשונים של בוקובסקי משנים 46-66. למרות שקראתי כמה דברים של בוק' קודם לכן, הספר הזה מכה אותי בתדהמה ומשנה במידה רבה מאד את חיי. אני מניח שגם לדרך החיפוש אחר הספר היתה תרומה לא מעטה למשמעות מציאתו. מאז קראתי בו עוד עשרות פעמים ובטח אביא אותו למפגש הקרוב. מי יודע, אולי עוד נדבר על זה. צינסקי.

היי שחרחורת

לא יודעת אם הספקת לקלוט את ההודעה שהשארתי בפורום השני, דווקא הודעה ארוכה... אצלי מדובר בשלושה ספרים שאותם חקרתי במסגרת עבודת הגמר שלי בספרות: "המחברת הגדולה" (שבהודעה ההיא גם הצעתי לשלוח לך המון דברים מעניינים על היצירה הזו) לאגוטה קריסטוף. "הילדים הנוראים" לז'אן קוקטו. "אזור מלחמה" לאלכסנדר סטיוארט.

black crow

New member
פתחתי רשימת בלתי נשכחים...../images/Emo8.gif

חובבנית יקרה, איך את מציעה שנעשה את החלפת החומר על אגותה קריסטוף? מחכה לתשובה, שחרחורת.

למעלה