אני מציעה כסקר - את מי הייתי רוצה

השליטה

New member
אני מציעה כסקר - את מי הייתי רוצה

את מי הייתי רוצה כמנהל/ת הפורום במקום אלעד אברון? כן פרשתי, אבל עוד תשמע ממני אלעד

SaxonK

New member
האמת?

הגיע הזמן להחליף את אלעד במישהו בוגר יותר שמסוגל לנהל את הפורום הזה בחכמה.

בשמחה הייתי מפרסם סקר שכזה, אבל

צריך קודם כל אישור חתום בשלושה עותקים מהנהלת הפורומים של תפוז, הצהרת עורך דין, ולפחות ארבעים ושניים עדים בני 19.5-19.5001 כל אחד. את הטפסים יש לשלוח למשרדי "תפוז אנשים" בכתובת אותה ניתן לקבל בטלפון במשרדי החברה, במספר אותו ניתן לקבל על ידי שליחת בקשה חתומה ומאושרת מבזק למשרדי תפוז. תודה על הפניה. -מנהל הפורום

מנהלי הפורום

אלעד וניף המנהלים את הפורום עושים את מלאכתם נאמנה, ואיננו סבורים כי יש מקום להחליפם. מעקב אחר הפורום בתפוז, והכרות עם הפורום עוד בימיו ב IOL מעידים מעל ומעבר לכל ספק כי מנהליו אינם סובלים מהומופוביה זו או אחרת, וכי אין בכוונתם להוקיע כל אזכור לגבי העדפות מיניות כאלה ואחרות בסדרה. יחד עם זאת, על מנת לוודא כי הפורום מתנהל כסדרו, מנהלי הפורום נאלצים להסיר הודעות שפוגעות בהתנהלות הפורום, ולמנוע פרסום הודעות המכילות פגיעות אישיות המכוונות כנגד מנהלי הפורום או מי מגולשיו. נבהיר כאן כי איננו רואים סיבה להפסיק את ניהול הפורום, וכי כל תלונה לגבי "סתימת פיות" או צנזורה ניתן להפנות להנהלת הפורומים. מספר שרשורים העוסקים בנושאים אלה נמחקו על ידי הנהלת הפורומים שכן אין להם מקום בפורום זה. תודה

LLRO

New member
נו באמת

תעשי לי טובה, זה כל כך לא בוגר. חוץ מזה, אם החלטת לעזוב את הפרום אז מה אכפת לך מי מנהל אותו?

למעלה