אני מציע להעיף מבט אל פולניה
P poap New member 27/8/13 #4 אני רואה שורט שורט שורט אבל אני בצד הלא נכון לא? אז לונג? או ששורט? אההה....., שורט שורט...
ת תותח מטח New member 27/8/13 #10 נו תהיה רציני תגיד להם שזה יקר לך אתה עוזה תראה איך הם מתקפלים זה גם יסביר לך בדיוק כמה הם מתכסים על הטריידים שלך פתאום אתה חבר שלהם
נו תהיה רציני תגיד להם שזה יקר לך אתה עוזה תראה איך הם מתקפלים זה גם יסביר לך בדיוק כמה הם מתכסים על הטריידים שלך פתאום אתה חבר שלהם
ת תותח מטח New member 28/8/13 #11 העליתי לכאן לפני כמה ימים את כל הברוקרים הדירוג שלהם והעמלות תבחר לך מישו טוב ותעיף כבר את המטה זבל לפח
העליתי לכאן לפני כמה ימים את כל הברוקרים הדירוג שלהם והעמלות תבחר לך מישו טוב ותעיף כבר את המטה זבל לפח
R rafipips New member 28/8/13 #12 זה לא כל כך פשוט כי אני עובד עם אוטומטי אני צריך פלטפורמה שתומכת בזה . אין לי בעיה להחליף שפת תכנות , להחליף רובוט . אבל חייב פלטפורמה שתומכת .
זה לא כל כך פשוט כי אני עובד עם אוטומטי אני צריך פלטפורמה שתומכת בזה . אין לי בעיה להחליף שפת תכנות , להחליף רובוט . אבל חייב פלטפורמה שתומכת .
ת תותח מטח New member 28/8/13 #13 כל פלטפורמה תומכת תבקש API או תבנה DLL בינך לבין הפלטפורמה או שתזרוק אותה לזבל לשם היא שייכת
R rafipips New member 28/8/13 #14 איך UBS ? הם עובדים עם קורנקס לא ? http://www.ibb.ubs.com/fx_client_portal_welcome/demo/ubs_fxtraderplus.html
איך UBS ? הם עובדים עם קורנקס לא ? http://www.ibb.ubs.com/fx_client_portal_welcome/demo/ubs_fxtraderplus.html
ת תותח מטח New member 28/8/13 #17 למה? אל תעבוד עם שום דבר שקשור בארץ רק חול רוצה אני אפתח לך כאן חשבון בנק אני אתן לך את הבנקאי שלי הוא יפתח לך חשבון עם דרכון בלי לשלם 2000 אירו לעורך דין גנב אסור לעבוד עם ישראלים אסור לשלם מס לישראל באנגליה זה פטור
למה? אל תעבוד עם שום דבר שקשור בארץ רק חול רוצה אני אפתח לך כאן חשבון בנק אני אתן לך את הבנקאי שלי הוא יפתח לך חשבון עם דרכון בלי לשלם 2000 אירו לעורך דין גנב אסור לעבוד עם ישראלים אסור לשלם מס לישראל באנגליה זה פטור
ת תותח מטח New member 28/8/13 #19 יש אז ילמדו אותך פטנט אתה מראה העברה 10000 לבנק אתה מחלק ל 2 חשבונות אחד לונג שני שורט כשאחד נמחק תדווח עליו ושלום על ישראל הפטנט הכי ישן בספר
יש אז ילמדו אותך פטנט אתה מראה העברה 10000 לבנק אתה מחלק ל 2 חשבונות אחד לונג שני שורט כשאחד נמחק תדווח עליו ושלום על ישראל הפטנט הכי ישן בספר