אני מציע לך שתמלא את תפקידך......

ERA israel

New member
אני מציע לך שתמלא את תפקידך......

בהבנת הפניות ומתן תשובות לשאלות, העברתי לך 3 פעמים שאלות ולא נעניתי על ידיכם אלא בהתחמקות,כמו " לא ברורה השאלה " וכולי.... אני מוחה בתוקף על שהנך מנצל את יכולתך למחוק הודעות כולל את העדות לכך שאתה מתחמק מלהשיב לשאלות, וכל עניניך להפגין "שופוני" אני בעל יכולת מחיקה.... אני עומד על כך שאקבל תשובות לשאלותי שהן ברורות מאוד : 1. כיצד ניתן להיעזר ברשות בנושא עסקים קטנים מהבית? 2. מה הם מסלולי הסיוע שישנם למי שמנהל עסקו בבית ? 3. האם יש בידי הרשות מידע על מי שמעוניינים להיות יזמים ולהפעיל עסק קטן בשיווק נדל"ן מהבית ? ממתין לתשובה ולא למחיקה יהודה ברוך ERA

תשובה

א. סגנונך אינו מקובל ברשת ומחוצה לה בין בני תרבות ואציע לא להשתמש בו להבא בפורום ב. למקרה שלא הבנת- ניהול הפורום נעשה בהתנדבות ואין מנהל הפורום חייב להגיב\לענות על אף שאלה ג. כל ההודעות שנמחקו נשאו אופי מסחרי (פרסום חברתכם ו\או לינקים לאתרכם). ד. עסקים מהבית- מאמרים באתר הרשות ה. עסקים מהבית- סדרת הפרסומים ו. לא ניתן לקבל מהרשות כל DB למטרות מסחריות במידה ויש לך שאלות נוספות נסה לא לשלב פרסומת ונשמח לעזור.

ERA israel

New member
התייחסות לתשובתך.......

לנציג הרשות האנונימי שעונה בשם הרשות : 1. עצם השימוש בשם החברה מטעמה אני פועל בישראל אינו בגדר פרסום, ועצם הוספת שמות האתרים של חברתינו אין בו כדי לעשות פירסום, במיוחד לנוכח העובדה שאלו ניתנו על מנת שתוכלו ללמוד על החברה שמפעילה כ 29000 סוכנים בעולם. 2. האפשרות להכניס לינק אינה בגדר פירסום - אלא מכשיר לקבלת מידע נוסף על חברתינו למקרה בו רצית להשיב תשובה רחבה לשאלתינו ולא תשובה לאקונית ומתחמקת ממאמץ כשם שעשית. 3. לחלוטין במקרה, אני מנהל פורום הנדל"ן של וואלה ברשת האינטרנט, אתה מוזמן להכנס ולבדוק, וכל מערכת השיקולים כולל הנחיות למניעת פירסומים ברורה לי לא פחות מלך. 4. אופן התנהגותכם ברשת ומהירות חשיפת הציפורניים שלכם מוגזמת לחלוטין ויש בה מידה רבה של פטרוניות מתנשאת שאינה במקומה. 5. מצער מאוד שמי שתפקידו לעודד ולהניע פעילות שתייצר יזמות עיסקית רואה בחברה פרטית שיש לה (ובשביל זה הוספו הקישורים) יכולת לסייע כגורם שיש להשיב לו בקוצר רוח שכזה. 6. בדבר אחד אני בטוח, אתה\את חוטא למטרה לשמה הוקמה הרשות לעסקים קטנים, ואני יכול לקבוע כך מכיוון שבתפקידי במשרד התמ"ס בשנים 90 עד 94 השתתפתי בישיבות שבהם השר משה נסים קבע את מטרות הגוף הזה. 7. גם אם תמחוק את ההודעה הזו,העתק ממנה נשמר לצוכי תיעוד גישתך לגולשים ברשת שפנו לפורום זה. 8. אני מקווה מאוד שמישהו ברשות יקח את הדברים שנאמרים ברצינותצ המתבקשת, תהליך הסיוע לייזום עסקי מחייב גישה סובלנית ומקשיבה, ולא יד גסה על כפתור המחיקה. 9. גם ההצטדקות כאילו הניהול בהתנדבות אינו מקובל בלשון המעטה, את או אתה עושים מלאכתכם ברשות בשכר, ואתם מציגים עצמכם כנציגי הרשות ואינכם אנשים פרטיים רק.(הכוונה כאן בפורום) אינני מעוניין ב"טובות" או " גסטות " ואם זה לא תפקידך ואתה לא מחוייב לתפקיד - איני מעוניין בתשובותיך. העתק נשמר . יהודה ברוך מנכ"ל ERA [email protected]

תשובה

1. תקנון הפורומים של תפוז אוסר פרסום מכל סוג שהוא בפורום. התמונה המצורפת (הודעה שנמחקה) והמצונזרת מעידה שכן עברת על תקנון זה ולכן נמחקת. מעבר לכך, לפחות פעם בשבוע אנו כותבים כי לצורך מטרה זו נפתח לוח "עושים עסקים" ולמרות זאת בחרת להמשיך ולפרסם בפורום (ולא רק בפורום זה- קהילות סחר חליפין הוא פורום נוסף בו פרסמת) את החברה (גיוס סוכנים לעבודה מהבית). 2. לינק המפנה להצעה מפורשת להיות סוכן של החברה הוא פרסום. 3. ברכותיי. ייתכן שמערכת הכללים שם שונה ממערכת הכללים של תפוז, איני יודע. 4-5 סגנון כמו "וכל עניניך להפגין "שופוני" אני בעל יכולת מחיקה...." ו"אני מציע שתמלא את תפקידך" יגרמו לכל אחד לקוצר רוח. 6-8 אין לי מה להוסיף מעבר למה שעניתי 9. בכל 300 הפורומים בתפוז אין מנהל הפורום חייב להגיב לכל הודעה. במידה ויש ביכולתנו לענות ולעזור, אנו נשמח. במידה ולא, נשאיר את הקרקע לחברים אחרים בפורום אשר להם יש מה לתרום בנושא. מקווה שעניתי ולא בלקוניות.

ERA israel

New member
גם הפעם אתה טועה ומטעה.......

מטעה - מכיוון שההודעה שצירפת כאן בJPG אינה ההודעה האחרונה שמחקת ושבגללה יצא קצפי,...אתה מחקת הודעה אחרת חדשה לחלוטין, שאותה אינך מציג מסיבות השמורות איתך, ההודעה אותה אתה מציג היא הודעה מלפני שבועיים שבעקבותיה הוכנסה הודעה ללוח "עושים עסקים" והיא ישנה מזו שמחקת. טועה - מכיוון שאינך מבחין בקו הדק שבין הודעה שיש בה אולי מימד פירסומי לבין הודעה פרסומית סידרתית שאותה יש אכן למחוק, ויותר מזה, הודעות רבות בפורום הינם פירסום לשמו אבל אתה נמנע מלמחקם מסיבות השמורות איתך. אתה עושה איפה ואיפה בהודעות השונות, "כאילו היה הפורום שלך" ומוחק ביד גסה גם כאשר הדברים באים לשרת את מטרת הפורום ובמיוחד את מטרת הרשות שבה אתה עובד בשכר שמנהלת את הפורום. למעשה זהו אופן כל תשובותיך בפורום, ובדקתי היטב מכיוון שהמחיקה הגסה ואמירתך המוזרה " שאתה בכלל מתנדב...." מחייבים טיפול רציני -תשובותיך לאקוניות למרבית הגולשים, אתה מרבה להפנות למקומות אחרים ולא לתת תשובות ממש כשם שלא נתת לי תשובות. אשר ל"בוטות" וגם ל "גסות " וגם ל"וחוסר תרבות " אני מציע שתיקח את דבריך חזרה ותתנצל עליהם - גסות הרוח היתה במחיקת ההודעה התמימה זו שבחרת למחוק אבל לא להציג, בהתחמקות ממתן תשובות, ובהצטדקות של מתנדב שעושה טובה. כל זה כשאתה מסתתר מאחורי גבה הרחב של הרשות לעסקים ושומר על אנונימיות לכל מקרה שלא יהיה. יש לי חשש אמיתי אינך מתאים לתפקיד אותו אתה ממלא בפורום. העתק נשמר.

תשובה שלישית ואחרונה

כל ההודעות שנמחקו נשאו אופי מסחרי ו\או לא היו רלבנטיות לפורום (כולן שמורות בארכיון מיוחד ובדקתי שוב). להוציא אותך, כנראה בגלל בעיה נקודתית ו\או אופי מיוחד לא היו כל תלונות ב- 9 חודשי פעילות הפורום. נהפוך הוא, אשמח להראות לך כמה מכתבי תודה שהגיעו אלי באי מייל. האנונימיות אינה אמצעי להסוואה ונובעת מהטעם הפשוט שאת הפורום מנהלים מספר מנהלים. בשל גבולות המדיה, אין אפשרות לערוך תוכנית עסקית ו\או בדיקת שוק לכל שאלה, הייעוץ בפורום מהווה "עזרה ראשונה" וטריגר לפניה לייעוץ מקצועי. אין אני רואה עוד טעם להמשיך ולהתנצח בפורום זה. במידה ויהיו לך עוד שאלות\השגות שלח לי מייל\הודעה אישית.

נורמלי

New member
למנהל era

לera אני רוצה לומר לך שכאדם שמחפש מקום עבודה , הייתי משתדל מאוד לא להיות קשור למנהל עם סגנון כמו שלך,האגרסיביות שלך גורמת לאנשים להתרחק מקרבתך, כאיש מכירות אתה חייב לדעת את זה, אסרטיביות אינה אגרסיביות, תן כבוד לאדם שמולך, מה עוד שהוא עושה למענך דברים בהתנדבות,תן כבוד , כבוד בסיסי שמגיע לכל בן אנוש

למעלה