אני מציע לקרוא לפורום זה : כהנא חי!!

pwr4pec

New member
אני מציע לקרוא לפורום זה : כהנא חי!!

מה קורא כאן, רוב משתתפי הפורום גאים בגזענות שלהם ,איפה הגענו, כנראה אנחנו מתקרבים (חוזרים) לשנת 1939!!! אך מהצד השני של המתרס.??? רבותיי, החיים הם כל כך קצרים ,שחבל לבזבז אותם על שנאה וגזענות. יהודי ששונא אנשים בגלל שהם ערבים ,נראה לי שישנא יהודים אחרים כי יש להם בית יותר יפה מביתו, ויהודים אחרים כי להם רכב יקר מהרכב שלו, וישנא יהודים אחרים כי העסק שלהם מצליח יותר מהעסק שלו, או שישנא יהודים אחרים כי יש להם חברה /אישה יפה יותר ,וגם יבין ויסכים לסלקציה בכניסה לדיסקוטקים על בסיס צבע העור-בתנאי שהוא עונה על הקריטריונים!!! ,ועוד ועוד .... אדם ,כל אדם, שאינו מסוגל לסלוח לאחרים ,לדעתי אינו מסוגל לסלוח לעצמו ,הרי כל אחד מאיתנו עשה ועושה טעויות ,גם כלפי אחרים וגם בזכות וכלפי עצמו הוא, אדם שאינו מסוגל לסלוח לעצמו כנראה בשלב מסויים יתחיל להעלות לדמיונו מחשבות על התאבדות ויכנס למעגל דיכאון אינסופי, עד שירכוש מחדש את היכולת המבורכת הזו `` לסלוח`` ``להתפשר`` ``לשמוע`` ``לפעמים לשכוח`` ועוד ועוד . אם נתנהג לפי עקרון זה ,לדעתי יבוא שלום עלינו, יהיו פחות תאונות דרכים, ותהיה פחות אלימות במעדונים ומקומות הבילוי ,ועוד ועוד…. ו``למשוחררת`` -libertad אני כבר מזמן בחרתי באופציה הנכונה, לא בכדי שלא ייהרגו יותר צעירים וילדים מבני עמי , הפלסטיני, אלא גם בכדי שלא ייהרגו יותר ישראלים . daw8000

PINIZ

New member
שונא - הבט במראה !!

למה החלטת שהיהודי שונא אותך ? כי הוא הרג את אחיך בגשר ג`סר א זראקא? כי הוא זרק אבנים עליך ברח` יפת? קרא שוב את הודעתך ותראה כמה שנאה ליהודי ``מוצץ הדם`` יש בה. המסקנה היא שאתה שונא יהודים המתחפש כשוחר שלום.

pwr4pec

New member
אני דיברתי בעיקר על הפורום הזה

ולא על ``היהודים `` ,אני נגד הכללות ,ויותר מזה אני הרבה הזמן מבלה עם יהודים . אני יודע טוב מאוד מה כתבתי,ואין לי ספק שאתה זיהית אותי כערבי רק בפסקה האחרונה,כאשר אמרתי זאת.בוא נראה אותך חוזר על המשפט שאחרון שכתבתי בהודעה המקורית שלי,בהתאמות הנדרשות.אני אבדוק מאוחר יותר בערב את התגובה שלך. בן עיזרי בכנסת אדם נחמד

PINIZ

New member
שונא וישנא וכ` וכ`

שים לב חביבי מה כתבת ליד הפעלים שונא ישנא וכ` וכ` ? מצאת? נכון, ליד כל אלה כתכת י ה ו ד י . אז מיהו הגזען?!

pwr4pec

New member
שמתי לב,אבל

אבל התכוונתי להעיר לבאי הפורום הזה,שכולם ,כנראה יהודים. אבל בהחלט , אני מתכוון במשפטים שאתה מציין , לכל אדם גם ערבי וגם יהודי,בכנות מלאה.אם היתי יכול לחזור ולכתוב את ההודעה מחדש היתי בהחלט מחליף את המילה ``יהודי`` (שאתה מציין) במלה ``אדם``. אבל זה לא אומר שאני גזעני,אני מאמין שאתה מבין אותי. מודה לך על הערתך. ואשמח אם תיענה לבקשתי ותחזור על המשפט האחרון בהודעה המקורית שלי,עם ההתאמות הנדרשות.

ירמיהו

New member
אותי אתה לא צריך לשכנע...

היה ואתה מדבר אמת ובמלוא ההוגנות, לא אותנו אתה צריך לשכנע אלא את אחיך בארץ ובשטחים, שהרי השלטון הנוכחי היה מוכן לתת לכם יותר מכל שלטון אחר, ועמדנו כולנו על קשקשי השלום, כמעט כולנו כבר נשמנו לרווחה, אבל האחים שלך חשבו אחרת, לי זה נראה שהם רוצים להשמידנו, אין להם סיכוי, יש בהם שנאה חייתית כזו כלפי היהודים שלא ראיתי מאז גרמניה הנאצית... אני נמנה על אלה שחשבו שאולי סוף סוף נוכל כולנו לחיות כאן בשקט ובדו קיום אמיתי והוגן, אבל אכזבתם אותי... תוכיחו שאנחנו טועים...........................

למעלה