אני מציע משחק חדש

דרדסברס

New member
אני מציע משחק חדש

כל אחד יזרוק תאריך מתי רדיוהד מגיעים להופעה בארץ,מי שיהיה הכי קרוב כל האחרים קונים לו כרטיס להופעה+קטטר חדש ומממנים לו את השבוע הראשון בבית אבות. אני אתחיל: 4/8/2078 ג'יז...

vegetable man

New member
17.5.2007

או מתישהו אחר באביב - קיץ של שנה הבאה, בסיבוב שיהיה אחרי שיצא האלבום, הם פה, אין שאלה בכלל.

Roy1232

New member
אחח הלוואי../images/Emo99.gif

אם U2, COLDPLAY ורדיוהד באים לפה כולם בקיץ הבא... עזוב, למה להשלים את המשפט בכלל

aviGODFATHER

New member
אני מאמין שדווקא בשנים הקרובות הם

יגיעו לארץ הקודש... השנה מס' לא מבוטל של אמנים מעולים (ובראשם - דפש מוד!) הגיעו\מופיעים בשניות אלה (ווטרס)\יגיעו. השנה זה רק מתחיל ובשנים הקרובות יציפו אותנו, אחרי שהם ייראו שישראל זה שוק עם פוטנציה מאוד גבוהה.

Knives Out

New member
5/7/2007

ואם אני מנצח אתם קונים לי 30 כרטיסים. ואם לא אז אני אוכל מדחום.

פוֹלי

New member
אח, ווטרס, ווטרס...

חזרתי, אני עדיין חסרת מילים מההשואו המדהים שהיה בנווה שלום. עייפה מדי אבל עירנית מדי באותו הזמן, אז חסרת כוחות לכתיבה כרגע.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifהיה פשוט מדהים, הייתי כל כך

קרובה לבמה!! היו איזה 4 אנשיים מולי, וזהו.. שווה כל כך את העובדה שכל הגוף שלי שרוף, ושהגב טהרגליים ממש כואבות, אה וגם שווה את ה375 שקל לגמרי... היה ענק.

lifahead

New member
אהה אופס אני מפגרת..

חח איי בליים איט און דה דיסלקציה.:}

DOCTOR ROBERT

New member
Or Maybe....

דיקלצסיה? הצטרפו עוד היום לעל"ד- עגודה למאן דיסלצקיה! על"ד- כי גם אחנחנו רוצים לתפור תבשצים.

אפרופו מה שאתה צוחק עליו

היה אזיה מקחר כזה שלא מנשה מה תורשם, כליאו את המליה רק בשיוני סדר הואתיות, אשנים יארקו את זה כמעט רגיל ויבינו למה אתה מתכוון, תסנה את זה:)

למעלה