אני מציע "ראיון שבועי" עם בעל בלוג

oren*

New member
אני מציע "ראיון שבועי" עם בעל בלוג

כל שבוע לפי סדר מסויים או באופן רנדומלי, איה תערוך ראיון עם אחד מבעלי הבלוגים המשתתפים כאן בפורום. מה גרם לך לפתוח בלוג, מה המטרה של הבלוג, היכן אתה רואה את עצמך בעוד חמש שנים, איזו הודעה משמעותית פירסמת בבלוג שלך וגרמה לשינוי בחייך, מה קהל היעד של הבלוג, בלוגים בהם אתה נוהג לבקר באופן קבוע וכו... מאוד יעניין אותי להכיר את האנשים מאחורי המילים, אולי לעשות את זה קצת בהומור כדי שלא יהיה סתם ראיון יבש. אחר כך איה תוכל להכניס כל ראיון למאמר בפורום והם יהיו מסודרים לפי תאריכים ותמיד נוכל לחזור אליהם בעוד שנה ולראות איפה היינו (זה המקום לציין שהפורום אותו אני מנהל יחד עם גל - "עיצוב גרפי" חוגג בעוד שלושה חודשים שנתיים להקמתו - אז בהחלט אפשר לחשוב גם שנתיים ושלוש שנים קדימה). המשך כתיבה מהנה
מהקורא הפאסיבי.

or001

New member
../images/Emo45.gif אחלה רעיון!

[לא ידעתי שהפורום כ"כ ותיק!
אני בו רק קצת-יותר-מחצי-שנה ונהנה כמעט מכל רגע....] ועכשיו נחזור לפורום בלוגים ויומנים אישיים: אחלה רעיון, מקווה שאיה תיישם אותו.
אור

xero1

New member
רעיון גדול ../images/Emo45.gif

אולי אפילו כמה פעמים רעיונות עם בעלי בלוגים מחו"ל. אורן, אם כבר העלת את הנקודה של שנתיים לפורום עיצוב גרפי, אתה וגל מתכננים איזו גלריה או משהו<?

איה@

New member
אורן - רעיון טוב מאד ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

ואני משלבת אותו עם הראיון הקודם של קאתי, ומציעה רעיון משולב: ליומן הנודד ישולבו שאלות קבועות, בסגנון השאלות שאתה הצעת ובתחילת כל עמוד שכל אחד ירשום, הוא ימלא את השאלון כך יהיו לנו גם תשובות, וגם יומן נודד. מה דעתכם??
איה.

xero1

New member
חמדה ../images/Emo73.gif

איך היה בחו"ל?
|צריך אייקון של מטוס|

רן, היה אחלה...

לך לקרוא במיקרו קוסמוס... אפילו שאני יודעת שהעיצוב שלו עושה לך כאבים בעיניים.... חכה חכה, אני לומדת עכשיו פוטושופ... אולי עוד אני אפתיע... :))

xero1

New member
סופסוף ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

האמת, אחרי שקראתי פעם כמה פעמים והתמכרתי לכתיבה שלך, וחשבתי שאני לא יכול להמשיך ככה, פשוט מאוד, אני מעתיק את העידכון האחרון שלך לתוכנת הפיכת-עברית, וקורא בניחותה

למעלה