אני מציע תחרות חדשה

שמוצקין

New member
אני מציע תחרות חדשה

הסינגל בעל האוזניים היפות ביותר.מה דעתכם?

ליאן.

New member
איך זה עובד ?

מודדים את תנוך האוזן ??

שמוצקין

New member
מה כלכך מסובך?

בעל או בעלת האוזניים הסקסיות ביותר הוא\היא הזוכה

שמוצקין

New member
../images/Emo23.gifנו חברים יאללה

קצת שיחות עומק. עוד מעט יגדלו לי עלים מהאזניים תתחילו להיפתח!!!! בעיקר הותיקים כאן.

../images/Emo3.gifתחרות העורף היפה

טוב העיקרון אותו דבר:בעל העורף הגיזעי מנצח. אני מוכרח לציין שתחרות הנחשק מזכירה לי את ימי מעריב לנוער העליזים (והטיפשיים).

r i p l y

New member
ג´ירפה אחת רוצה להגיש מועמדות

זה עדיין תקף? ג´ירפה ג´ירפית במיוחד. אלופת יבשת אפריקה בקפיצה לגובה והדפת קוקוסים מהעצים. :)

bunny at work

New member
שלום, באתי לקחת את ../images/Emo106.gif ה-../images/Emo28.gif

דילגתי לי מהפורום השכן לבדוק מה קורה והגעתי ממש בזמן! תמיד ידעתי שאוזני הארנב יועילו למשהו

שמוצקין

New member
כפי שוודאי הבנתם

כל רעיון התחרותיות ממש לא מצא חן בעיני אני לא חושב שהוא הוסיף עניין לפורום אלא גרע מהעינין הואיל וממילא יש כאן חוסר נכונות להיפתח. התחרות הגדילה את חוסר הנינוחות ואנשים מסתפקים לכן בבדיחות ובמריבות קטנות וככה אנחנו לא מגיעים להכיר אחד את השני. אם משחקים ,כדאי לחשוב על משחק שיגביר את האמון בין באנשים כאן.

ליאן.

New member
ואני חשבתי שיש לך רוח טובה..

אתה לא חייב לאהוב את רעיון התחרתיות. התחרות איננה חובה אלא בחירה ואתה לא מחויב לאהוב אותה או להשתתף בה. מי שכן מעוניין להשתתף - בכייף. כל יוזמה לפעילות כלשהי בפורום שתרצה להציע או ליזום - תתקבל בברכה.

שמוצקין

New member
יש לי רעיון

נפתח שירשור שבו כל אחד יספר משהו רציני על עצמו (משהו חשוב) אולי זה יאפשר להכיר אחד את השני קצת יותר ולהיפתח קצת.ככל שהשירשור ימשך אני מקווה שמידת ההעזה תגבר.אני אפתח את השירשור בהודעה נפרדת.

למעלה