אני מציץ

smile2life

New member
אני מציץ

ההודעה ההזו, שקראתי כאן בפורום - שלחה אותי ישר אל האתר הנפלא "מעיין האור" של נמרוד (מהפורום המאמץ) שם קראתי את המאמר "קופסת הכוונות של הרייקי" - סבערך מדבר על השפעה על המציאות.... אני מקווה מאוד שבזה נתתי את דעתי על נושא "הכישוף" ואני יודע שאני לא בשרשור המתאים ...צר לי...

ofirush 14

New member
מנצל"שת שירשור מכיוון שלא שמתם

לב לניצלו"ש הקודם..או שפשוט לא נכנסתם לפורום..מילא מחר יום המבחן המחורבן והגדול! נשבעת לכם שברגע זה בא לי להרוג את עצמי ועוד כמה אנשים!!! את כל המורים בבית ספר חוץ מהמורה הנחמד!!! את לימור ליבנת הכלבה הזאת שבגללה אני צריכה לזכור 150 מושגים בעל פה(עלק 125..בכל אחד מהם יש כמה מושגים!!!)...ארגגגגגגגגגגגגג אני מבקשת רייקי ליום המבחן..כלומר..מחר...אז מי שיכול לשלוח לי שישלח זה באמת יהיה מבורך!!! :) אני בקושי זוכרת משהו וזה גם ממש חוסר אחריות לתת לנו את רשימת המושגים פחות משבוע לפני ולצפות מחבורת ילדים בני 13 לזכור כל כך הרבה תאריכים ומושגים בעל פה!!!! זה לא נורמלייי מה הם חושבים שאנחנו?! והם עוד רוצים להוסיף לנו את זה לתעודה!!!!!! אני בינתיים אנסה להירגע ולהמשיך ללמוד...תודה מראש..^^

Anabel74

New member
אני בטוחה שתצליחי

עד עכשיו אולי לא יצא לך ללמוד כל כך הרבה בעל פה אבל תראי שאת מסוגלת לזה בפחות קושי משנדמה לך.(גם אני גיליתי זאת כשלא היתה לי ברירה). קחי את זה כאתגר. אמנם הסיבה מטומטמת גם לדעתי, אבל אין טעם להתמקד בה כי את לא יכולה לשנות את תוכניות משרד החינוך ה"חכמות". אז בהצלחה!!!(לדעתי - קטן עלייך...)

Anabel74

New member
הנושא היה

סריקה. לא ברור למה קראו לזה כישוף. תודה על הקישור תמיד כייף לדעת דברים כאלו ובמיוחד להתנסות בהם.

ofirush 14

New member
אני יודעת את הרוב בעל פה...אבל זה

מאוד מבלבל כי יש מליון וחצי תאריכים בכל מושג...ויש מלא מלא תאריכים באותן התקופות...מעל שבעים אני בטוחה שאני אקבל...:) טוב..ביי ביי לכם...:) אני עוד מעט הולכת לבית ספר (שאני כל כך שונאת)

ofirush 14

New member
עידכוני המבחן...:)

הלך לי בסדר..אני מהמרת על 80+...היו איזה שלושה מושגים שלא אמרו לנו עליהם אז המורים חושבים מה לעשות בנידון אבל תכלס..הלך לי לא רע..:)

למעלה