מה דעתך על שילון ב 1 בשכל? זה נראה לי כשיא חדש באי-שמיעה 😅😪😅😪😅😪
G gadisam Active member 21/5/24 #2 נכתב ע"י יוסי7ק: מה דעתך על שילון ב 1 בשכל? זה נראה לי כשיא חדש באי-שמיעה לחץ כדי להרחיב... רק עכשיו הדפסתיהו, אפתור אחהצ. ותודה על האזהרה
נכתב ע"י יוסי7ק: מה דעתך על שילון ב 1 בשכל? זה נראה לי כשיא חדש באי-שמיעה לחץ כדי להרחיב... רק עכשיו הדפסתיהו, אפתור אחהצ. ותודה על האזהרה
G gadisam Active member 21/5/24 #3 נכתב ע"י gadisam: רק עכשיו הדפסתיהו, אפתור אחהצ. ותודה על האזהרה לחץ כדי להרחיב... הצצתי, פתרתי (לא רוצה לכתוב פה ספוילר). וזה דווקא לונירלי שיא חדש, רק חילוף ע/ה במילה הראשונה. היו לו כבר הגדרות יותר זוועתיות. נערך לאחרונה ב: 21/5/24
נכתב ע"י gadisam: רק עכשיו הדפסתיהו, אפתור אחהצ. ותודה על האזהרה לחץ כדי להרחיב... הצצתי, פתרתי (לא רוצה לכתוב פה ספוילר). וזה דווקא לונירלי שיא חדש, רק חילוף ע/ה במילה הראשונה. היו לו כבר הגדרות יותר זוועתיות.
י יוסי7ק Active member 21/5/24 #4 נכתב ע"י gadisam: הצצתי, פתרתי (לא רוצה לכתוב פה ספוילר). וזה דווקא לונירלי שיא חדש, רק חילוף ע/ה במילה הראשונה. היו לו כבר הגדרות יותר זוועתיות. לחץ כדי להרחיב... מלעיל מלרע בא לגן הס, טלי
נכתב ע"י gadisam: הצצתי, פתרתי (לא רוצה לכתוב פה ספוילר). וזה דווקא לונירלי שיא חדש, רק חילוף ע/ה במילה הראשונה. היו לו כבר הגדרות יותר זוועתיות. לחץ כדי להרחיב... מלעיל מלרע בא לגן הס, טלי
G gadisam Active member 21/5/24 #5 נכתב ע"י יוסי7ק: מלעיל מלרע בא לגן הס, טלי לחץ כדי להרחיב... הס טלי בא לה גן / עשתה לי בלגן - מבחינת מלעיל/מלרע נשמע לי לגמרי בסדר
נכתב ע"י יוסי7ק: מלעיל מלרע בא לגן הס, טלי לחץ כדי להרחיב... הס טלי בא לה גן / עשתה לי בלגן - מבחינת מלעיל/מלרע נשמע לי לגמרי בסדר