יש משהו במה שאתה אומר...התוכנה אולי לא הכי מדוייקת...מצד שני עדיף לעצור הכל..גם כי שני מאווררים מסתובבים בכלל..והם מחוברים. עדיף לעצור לנקות להחליף זה עלות די נמוכה בימינו..שאלות תם:
- איך יתכן שחום המעבד תקין והדיסקים תקין, בעוד המארז וה-AUXTIN בוערים ?
- משחה טרמית מורחים בין המעבד ליחידת הקירור, לא ? אז למה המעבד סובל מכוויות קור ?
- בכלל, הטמפרטורות נשמעות קיצוניות לשני הצדדים, היתכן ש-SpeedFan מזייפת ?
- ברוב הלוחות יש התראה קולית ב-70-80 מעלות וכיבוי של המחשב ב-90-100, ובתמונה המחשב עדיין דלוק ב-120C?
- חוץ מ-SpeedFan יש עוד התראות כלשהן על חום, המחשב מקרטע ?
חשוד, מיסטר ווטסון, חשוד מאד !
החיישנים החשובים (מעבד, HD) קרירים.... יתכן שהחיישנים לא מחוברים/לא באמת חיישני חום ?גם לפי התוכנה שהמלצת יין חם 120 C
הסנסורים אולי דפוקים, אבל בטמפ של 120 מעלות המחשב היה מת ולא עובד בכלל. אם המחשב עובד וניקית את המחשב וכו' - אני מציע לא לגעת יותר מדי ולא להתרגש. תכתוב מה זה מחשב מקרטע - יש המון פרשנויות לתופעה הזו.
איטי יותר לא בהכרח טמפ. אם אחרי נקיון פיסי של אבק במחשב המחשב ממשיך להיות איטי אז קרוב לודאי שיש גורמים אחרים שגורמים לאיטיות - תוכנות זדוניות, ניהול מערכת הפעלה לא תקין, כונן קשיח לא תקין וכו'. בלי בדיקה קצת יותר מקיפה של העניין תתקשה למצוא פתרון.נהיה איטי יותר
אכן כן לכן המלצתי לא רק לתקן טמפרטורה שאגב נראית תקינה בתוכנה זו אני לא רואה בעיה המעבדים על טמפ' טובה מאוד.. אלא להתקין מחדש נקי..לאחר ניקוי פיזי יסודי. הוספת יפה שיש לבדוק גם דיסק ..אם קשיח או אחר..אני מציע לאחר התקנה נקיה. רק ככה אפשר לדעת באמת איפה הבעיה שנראית יותר מערכת הפעלה וירוסים רוגלות רג'יסטרי לקוי ועוד..אם יש דיסק קשיח מגנטי...מציע בחום רב לשדרג עם ההתקנה לSSD או NVME אם הלוח תומך באופציה של NVME. זה ישפר פלאים את המהירות ..ווינדוס נקי דיסק תקין ומהיר מחשב נקי מאבק . חבל על כל עוד תגובה פשוט לעשותאיטי יותר לא בהכרח טמפ. אם אחרי נקיון פיסי של אבק במחשב המחשב ממשיך להיות איטי אז קרוב לודאי שיש גורמים אחרים שגורמים לאיטיות - תוכנות זדוניות, ניהול מערכת הפעלה לא תקין, כונן קשיח לא תקין וכו'. בלי בדיקה קצת יותר מקיפה של העניין תתקשה למצוא פתרון.
אני טוען שוב - 120 מעלות המחשב לא עובד, המחשב שלך עובד. הבעיה היא לא רק בטמפ.
אכתוב לך עוד משהו - תפתח חלון ותפרק את המארז, מספיק קר עכשיו כך שאתה אמור להצליח בקרור המחשב בלי בעיה ניכרת. לא חושב שיש לך בעיית טמפ. אבל יש בעיות אחרות שצריך לעלות עליהן.
אפשר לתת לך רשימה של כלים שתיקח שעות לעשות הכל וכל מיני תיקונים וכו' וגם לפעמים יש נזק לקבצים שצריכים החלפה וזה מסובך מידי למשתמש רגיל...התקנה מחדש יש עשרות מדריכים וידאו ברשת ..צריך דיסק און קיי 8 גיגה עולה שקלים בודדים...גיבוי ברשת או לדיסק קשיח נייד גם זה ציוד חובה עם מחשב היום...וחצי שעה אתה עם התקנה נקיה משם קצת עידכונים ואת התוכנות שלך ובא לציון גואל...תבין כמה זמן עבר משאמרתי לך תתקין מחדש...יכולת שלוש פעמים לעשות את זה ולהתקדם!איך אני מחפש תוכנות דוניות אם כי לא בטוח שזב הבעיה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.