אני מצרפת אחת חדשה

blacknwhite

New member
אני מצרפת אחת חדשה../images/Emo3.gif

אז ככה... תכירו את עדי, חברה טובה (מאוד) שלי
היא קוראת סמויה בפורום כבר זמן מה, ועליתי על זה היום כשהיא פלטה לי שהניתוחים שלי היו טובים
בכל מקרה, אמרתי לה להצטרף, והיא התווכחה, אז אמרתי לה שאני "אצרף" אותה, והיא לא האמינה לי... אז הנה לך! עשיתי את זה! עכשיו בואי ותצטרפי כמו שצריך
(אגב, היא החברה ששרה מדהים
ושהדבקתי אותה לסליפינג סאן בהתחלה ועוד כמה שירים בהמשך ועכשיו היא שרה לי בבצפר
) אז עדי, תצטרפי!

blacknwhite

New member
אני מעריכה (בשמה../images/Emo3.gif) את התגובות...

אבל בינתיים היא לא הצטרפה
קחו את ההודעה הזאת כחלק מסוג של התערבות, שאחריה היא לא תוכל להתחמק למהצטרף לפורום
אגב, גם לי אין מושג מה הניק שלה
אני פשוט יודעת שהיא קוראת סמויה פה.. ובכן, לא עוד! (וכן, אני יודעת שכל הקונספט של ההודעה למעלה די מפגר, אבל א- זה התערבות
וב- זה גיוס אנשים חדשים לפורום:) )

Shusho

New member
שלום עדי!!

מה נשמע P: את באה להופעה? כמה זמן את קוראת פה? את חושבת שתוכלי לעקוף את אלונה במספר ההודעות אם תצטרפי לפורום? מאיפה את? בת כמה? אה כן אני מיכל, 18, פתח תקווה :] ברוכה הבאה!

כמו ירח

New member
הלו ^^

מעולה ^^ מה שלומך? ברור שאני באה :) האמת שלא הרבה זמן. ענבר סיפרה לי על נייטוויש לפני המון המון זמן (לא כ"כ הרבה.. אנחנו מכירות רק שנה), אבל לא שמעתי אותם מעולם עד ל"ג בעומר בערך. העניין הוא שמיד אח"כ התחלתי להציק לענבר שתשלח לי שירים בכמויות שיעמיסו על האימייל שלה ודי מהר התמכרתי. אז קצת אחרי ל"ג בעומר נכנסתי בפעם הראשונה. אין מצב ^_^ ואני מת"א, בת 14 :) תודה! =] (דרך אגב, ענבר סתם מגזימה.. אני לא באמת שרה כ"כ יפה. יש לי עוד המוווווווווון מה ללמוד)

lacrimosa girl

New member
ברוכית :)

וענבר, את יודעת מה צריך לעשות אם היא לא מצטרפת כשאומרים לה
[ואם זה לא ברור דניאל ישמח להשלים את המשפט
]

blacknwhite

New member
אל דאגה, דיברתי איתה היום...

הודעתי לה שאחרי שהבכתי את עצמי היא חייבת להצטרף
שתיקח את זה כמו הפסד בהתערבות
עדי, אני יודעת (...) שאת קוראת את זה- תצטרפי!

כמו ירח

New member
בסדר, בסדר

חכי רגע עם הסכינים... צורפתי בכוח ^^ סתם לא היה לי זמן עד עכשיו, אל תתרגשו :)

lacrimosa girl

New member
תצטרכי להתרגל לזה ../images/Emo3.gif

רגערגע את עם ענבר בבצפר? זה אומר שהיו לך פינים בבצפר?? בזה הרגע קיבלת קלף חסינות
:)

כמו ירח

New member
חעחעחעחע ../images/Emo98.gif

אבל אני חייבת לומר שדווקא אני לא הלכתי לדבר עם הפינים... זה היה רק האנשים שדיברו איתם לפני, ואני לא כי לא נשארו פינים

ברוכה הבאה:)

אני קארין. תצטרפי,אנחנו לא נושכים.רק משתמשים בכלי נשק שונים ומשונים

כמו ירח

New member
תודה :)

חחחחח האמת שסתם לי היה לי כוח. חוץ מזה, זה שיעשע אותי למדי לראות את ענבר "חושפת" אותי ^^

למעלה