אני מצרפת גם כאן

מאז

New member
אני מצרפת גם כאן

את סיפור הלידה שלי.(הבחור בן 3 שבועות ויום. ומתוק להפליא, כמובן). אופטימי להריוניות פעם שניה - אפשר לעבור חוויה מתקנת! הסיפור ארוך ארוך, כי כתבתי אותו קודם כל בשבילי. ולכן יש בו גם כמה "קודים" מקורס ההכנה ללידה שעברנו (אם תרצו, אסביר אותם). מאחלת לכל ההריוניות כאן לידות טובות וקלות!

שלי לי

New member
ריגשת אותי עד דמעות../images/Emo140.gifאת יכולה

להסביר מה עומד מאחורי הבקשה לחכות עם הגזירה של חבל הטבור?

מאז

New member
יש נוהל קבוע לתת פיטוצין אחרי

הלידה לכיווץ הרחם. אממה, הנקה עושה את העבודה לא פחות טוב, ובלי חומרים כימיים זרים. בכל זאת, אם יש דימום חריג מומלץ לקבל פיטוצין (זה אני לא יודעת למה). אבל במידה שהדימום רגיל, ומניקים, אין סיבה רפואית לקבל פיטוצין.

מאז, אני רחוקה מן הדת, אבל ה"קידוש"

בבית החולים ריגש אותי מאוד, עד דמעות. מאוד מזדהה איתך בהיבט ה"מתקן"- גם אצלי היתה לידה ראשונה מזעזעת ולידה שניה, שהיוותה חוויה מתקנת. מזדהה גם עם ה"תאבון" שמקבלים אחרי לידה כזו לבאה בתור (אצלי רק צריך לשכנע קודם את השותף...). לא כתבת על הבשורה למשפחה, מסקרן אותי איך זה היה, כנראה מרגש מאוד. הרבה מזלטוב וגידול קל ונעים.

מאז

New member
הולד איט הולד איט

עדיין אין תיאבון, רק שהרתיעה לא כל כך גדולה כמו קודם... לגבי הבשורה למשפחה- בלינאדו מוציאים את השבת לפי "רבנו תם" (זמן יציאת שבת מאוחר בכחצי שעה יותר מהרגיל). אז לא יכולנו להתקשר עד אז. כשהאביר צלצל להוריי, הם אמרו לו שהם כבר יודעים - הם צלצלו ללניאדו ברגע שיצאה שבת (אצלהם - הזמן הרגיל), והמרכזנית (שאיננה יהודיה) ענתה להם שבלינאדו עדיין שבת, אבל שילדתי, והכל בסדר (רק את מין הילוד היא סרבה להסגיר...). ותודה על התגובה. כיף לדעת שמתרגשים איתך...

cookie1

New member
מדהים מדהים מדהים

איזו לידה מופלאה, ואיזו חוויה מתקנת שתדעו רק אושר

daldan

New member
מרגש מאד ../images/Emo24.gif

ואכן מאד אופטימי (נאחזת בזה...)

ornaok

New member
סיפור כל כך מרגש ומדהים!

אני כל הזמן רציתי טבעי טבעי טבעי ואני חושבת שאת יודעת איך ילדתי בסופו של דבר... אבל המשפט האחרון שכתבת - הילד שלי לא רק נולד, אני ילדתי אותו - זה משפט כל כך עוצמתי! וזה מה שאני מאחלת לעצמי - ולכולן - בכל הלידות!

למעלה