אני מצרפת לכם לינק מאד מעניין

p a l o m a

New member
אני מצרפת לכם לינק מאד מעניין../images/Emo97.gif

בנושאי בריאות פעילויות, ענין, וכו' וכו' של "הגיל השלישי".. אפשר להרשם כמנוי ומידי פעם מקבלים כל מיני טיפים לחיים בריאים - בדוא"ל. אני מאד נהנית מזה - ושמחה להעביר לכם שתהנו גם אתם: http://www.realage.com/reg/regassess.aspx?mod=LONGFORM

נֵנָה

New member
פנטסטי אממי'לה ../images/Emo51.gif גדולה ../images/Emo24.gif

ידעת בדיוק מתי להביא את זה. מקווה שאצליח להיעזר בו. לפחות אהיה מודעת לכמות הקלוריות שאני בולסת, אולי זה יעזור, לפחות מבחינה פסיכולוגית...

נֵנָה

New member
נו באמת, עם 2000 קלוריות

ביום בלי פעילות גופנית, מה הפלא שמשמינים... ממחר דיאטה...

נֵנָה

New member
בעצם, כמה קלוריות מותר לאכול ביום?

בשביל לא להשמין? אני כברר לא מעזה לאמר בשביל לרזות... מישהו יודע? אני מתכוונת לגימלאים כאלה שלא עושים פעילות גופנית...

אנפה2

New member
ננה, אני יענה לך , בדיאטה קלאב

מותר לאכול גם 1500 קלוריות אבל זה תולי גם בגובה, (אני למשל 175)ויש לי עודפי משקל, אבל לאדם נמוך יותר כנראה שיש צורך בפחות, אם אתם רוצות ומותר מבחינתכם , אני מוכנה לרשום לכם תפריט של 1500 קלוריות מתוך החוברת של דייאטה קלב, הדיאטה יותר ברורה וחד משמעית משומרי משקל, אבל בסה"כ כל הדיאטות מסתובבות סביב אותו ציר. לסתום את הפה ממתוק ומטוגן, ולעשות פעילות ספורטיבית.

p a l o m a

New member
אתם שותים חלב 3% או 1% ?היה מאמר

שעדיף לשתות 3% כי החלב יותר טעים יותר משביע, ועל כן לא שותים הרבה קפה (הכוונה לכמות החלב בתוך הקפה) , והאמת ה נכון, בשנים האחרונות שתתי רק 1% אמנם התרגלתי לטעם, אבל אחרי שקראתי המאמר עברתי חזרה ל 3% וירדתי לחצי מכמות כוסות הקפה ביום. ואומרים שלא כדאי לשתות מ 3 כוסות קפה. (בעצם יש כל מיני דעות...)

פלומה, ואנפה, למה אתן לא שותות

חלב סויה, יש עכשיו במתיקות מעודנת, נפלא, וגם בטעם וניל מי שאוהב, זה הרבה יותר ברי מחלב פרה, במיוחד למבוגרים. תנסו ותראו

אנפה2

New member
בקשר לחלב סויה, אמא שלי השתעלה

תקופה ארוכה , והיתה לה ליחה, ואני אמרתי לה תפסיקי להשתמש בחלב ושתעבור לחלב סויה, היא עברה לחלב סויה ומאז הפסיק השיעול והליחה. אני לא שותה סויה כי יש בזה הורמונים מין הטבע, ואני ברוך השם בורכתי בהורמונים טבעיים,
אפילו את הילדים מגבילים היום לא לצרוך מוצרי סויה בצורה מוגזמת, כגון טבעול ונקנקיות מין הטבע או מעדני סויה, כי ההתפתחות המינית שלהם מקדימה, ואפשר לראות ילדות בנות 9 מפותחות כמו ילדות בנות 13.

shkedud

New member
אם בענייני בריאות עסקינן, אני אומנם

רק בגיל השני, אבל יודעת כמה שהליכה חשובה, אלא שאני עצלנית גדולה, ועד שאני מזיזה ת'צמי ללכת... בן זוגי, שיחיה, עבר לפני כחודש ניתוח בגב, והריפוי הטוב ביותר בשבילו הוא הליכה. היות שמשעמם לו ללכת לבד, הוא ממש מכריח אותי להצטרף. אז - זה היום השני ברציפות שאני עושה הליכה, מתגברת על עצלנותי, ומקווה להתמיד בכך. בראוו לי

עמליה3

New member
התמידי בהליכה

ותתמכרי. צעידה באויר הנקי טוב לגוף וטוב לנפש. אני לא צועדת כרגע בגלל הניתוח בברך אבל הרופא אמר שתוך שלושה שבועות אתחיל לצעוד מחדש. מחכה.

אנימו

New member
שקדוד-בראוו גדול ..../images/Emo4.gifלי אין

שום תירוץ . כל יום אני מחליטה שהיום מתחילה לצעוד. בבוקר דוחה לערב ובערב - לבוקר. פעם - חם ופעם - קר ואם יוצאת פעם בשבוע , עושה זאת די בקיצור כי "לא טוב להתחיל במסלול ארוך"....בקיצור - מקרה אבוד!

shkedud

New member
אוי אנימו, כמה מוכר, איך שמחתי

שהבעל שלי לא ויתר לי!!!

נֵנָה

New member
כל הכבוד לך שקדוד ../images/Emo45.gif

אם אצלנו בעיר היה מקום קרוב אלי שנעים ללכת בו ואוויר נקי, אולי הייתי עושה מאמץ והולכת... אך מאחר ואין לנו קרוב לבית אזור מתאים להליכה, אין שום דבר שימריץ אותי, ובנוסף אני גם מתעצלת לקום מוקדם בבקר. בערב כבר עייפים ואין חשק, כך שבמקום זאת החלטתי להירשם לחדר כושר עם מכשירים, כאשר בכוונתי להתמקד בעיקר בהליכהורכיבה על אופניים. אניבטוחה שברגע שאדע שאני משלמת על זה טבין וטקילין, זה ימריץ אותי לנצל אותם כמה שיותר
מה גם שאני יכולה לבוא לשם בכל יום ובכל שעה שארצה ללא הגבלה, עם מיזוג אוויר ומוסיקה, ואולי אפילו טלוויזיה שאפשר יהיה לצפות בו תוך כדי הליכה או רכיבה... אני מאדג אופטימית ומקווה מאד שלא אתאכזב ושזה באמת יעזור לי מבינה בריאות הגוף והפיגורה...

cara13

New member
../images/Emo13.gifלכל אלה שמתעצלות או אין להן

פארק ליד הבית,אני ממליצה לקנות הליכון חשמלי עם שיפוע חשמלי ואז אפשר ללכת וגם לצפות בטלויזיה.לא צריך אפילו לצאת מהבית. אני אישית נהנית מאוד ללכת בבוקר עם ווקמן ולהאזין לתכנית האהובה עלי. אני תמיד חוזרת עם מרץ ומצב רוח טוב,אוכלת א.בוקר ויודעת שדאגתי לבריאותי.ממליצה בחום על הליכה.

shkedud

New member
הבית שלי פיצקלה, ואם אקנה הליכון

לא יישאר מקום בשבילנו
וברצינות - אין סיבה שלא אזיז ת... שלי ואלך. אצלנו באמת שיש מרחבים

shkedud

New member
ננה, חדר כושר זה מצויין, רק תעשי

את זה עם הדרכה נכונה. אנחנו הולכים מקיף קיבוץ, לפעמים גם על חוף הים, וכאשר ממש חרוצים, אפשר ללכת עד חיפה כמעט. הבעייה היא ההתמדה

למעלה