אני מקוה שגם ברעום התותחים.........

שקדי

New member
אני מקוה שגם ברעום התותחים.........

המוזות שלנו לא ישתקו.....................

magy

New member
כן, זה התחיל.

ואנחנו נעשה פה את הנוסטלגיה של הדור הבא...... מי ישמור על
שלי?????? לחיינו............

שקדי

New member
וזה אולי הזמן הנכון לספר חויות.....

ממלחמת המסיכות הממטים והצלוטייפ..............

magy

New member
אל תפחיד......הכל פתוח.......אצלי

לא קניתי דבק....לא ריעננתי........כאילו כלום......

שקדי

New member
קטן עלייך מגי.............. ../images/Emo22.gif

גם אנחנו לא הצטיידנו בכלל הפעם ובינינו כל מה שיישאר מזה זה חויות ובינתיים ספרי מחויות הימים שעברו

נתיבה

New member
מהמלחמה הקודמת זכור לי שפתאום

נפל טיל שהיה מכוון לכור בדימונה על ידנו..ממש שמענו..וחשבנו שהטיל הבא יורד עלינו ממש..זה לא יאומן.!הכלב שלנו כל פעם שהיה איזה בום,סתם במשך שנה, היה עדיין רץ לחדר הבטון שלנו.! עכשיו הוא כבר מת..אולי זה בגללו.!

magy

New member
גם הכלבה של אחותי נשארה עם

טראומה לכל החיים....וכעת....היא זקנה וחולה....... הכלבה......לא אחותי....
)))))))

שקדי

New member
הכלבה שלנו........טיאמו ../images/Emo66.gif

היתה בת כחצי שנה וכשהתחילה מתקפת הטילים נכנסנו כולנו לחדר האטום ולממטים מי שצריך אשתי היתה ממש משוכנעת שהגזים כבר כאן.....ועל זה בהמשך ולכן את טיאמו הוצאנו מחוץ לבית כדי שהילדים לא יראו איך היא גוססת ביסורים מהגאזים כי לא היתה מסיכה למסכנה........... מאז היא חיה איתנו באושר.....

magy

New member
אצלנו בבית התרוצצו שני חתולים

זכר מסורס שנבהל בכל פעם שהאקס שלי קפץ מהכורסא..... וחתולה בהיריון.......שהמליטה על שמיכת הבן הצעיר......תוך כדי הפצצות.... נו.....עם עוד ארבעה גורים.....היה ממש שמח בחדר האטום..... מה גם שהייתי צריכה עם מסיכה......לצעוק בטלפון לאחותי ...בקריה אחרת...שלא תיכנס לפניקה.......תאר לך איך זה דרך מסיכה.....עם קריזה בגלל חוסר עישון במשך חמש דקות, שעה, שעתיים,,,, הם היו נכנסים קודם לחדר האטום, עוברים למזדרון כי אולי זה קונבנציונאלי....ושם היה בטוח יותר......ובסוף דוהרים עם הכלבה אל המקלט..... ואתה מחזיר אותי לשם....... אני בסך הכל רציתי לעלות לגג.....שמונה קומות לראות את הפטריוטים.... אבל לא הרשו לי לזוז מהדבק, וסודה לשתייה......אחרי נעילת הדלת. לכן לגורים קראתי........ שוורצי בושי סקאדי ופטרי..... מה כעת????? אם ייוולד לי חתול.....אקרא לו .....בין לאדן??????

magy

New member
אמרתי חתול מסורס.....

וחתולה בהיריון.......לא צורם לכם????? הילדים שלה......לא ממנו......... הבאנו לה זכר אחר......
)))

מגי, נראה לי שעם ההגיון

הכללי בעולם מסביבנו כלום לא יכול להפתיע אותנו חתול מסורס קטן עלינו

magy

New member
פנטזיה - ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif |לב

הלואי הייתה נופלת עליי כעת איזה פנטזיה טובה....במקום כל החדשות נון סטופ ברדיו , טלויזיה, אינטרנט,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, סתם פנטזיה על איזה אי בודד............עם עצים, ים ושמש........
)))))))))

מבינה אותך, יקירתי

משום מה אני ממש לא חוששת אולי אני לא קוראת נכון את המפה ימים יגידו

נתיבה

New member
אם מישהו פעם יכתוב את ההיסטוריה

של מלחמותיה של ארה"ב הוא יצטרך לצרף את קוריאה, וייטנאם, עיראק, ואפגניסטאן ביחד..ובסוף הספר יצא שהם המיליטריסטים. ז"א מה בכלל יש להם לחפש בכל המקומות האלה. ומה פתאום הם משתמשים בנשק אמריקאי..? סתאא..ם. לעומת זה..מי שיודע על ההתבדלות האמריאית במלחמת העולם ה-1 וה-2 עד לפרל הרבור, מבין שלהתבדל זה גם לא טוב. [וכל זה בלי לקשור את זה לצד שלנו ולבעיות שלנו..בכלל.!] ועכשיו לצד שלנו בכל הענין. מלחמת לבנון היתה בשעתו מלחמה במקופ שאין מה לחפש שם. אבל מתברר [כעת] שזה היה מעין הבנה וראיית הנולד. לא שאני מצדיק אותה וזה בגלל שנהרגו 1000 חיילים. אבל מאז קרו מספר דברים. אחד הוא שמי שאומר שלבנון הביאה את אש"ף לכאן, דרך טוניס אינו מבין איך פועלים טרוריסטים..גם בלי שהיינו נכנסים לללבנון...הם היו מגיעים הנה, במוקדם או במאוחר כי תנועה של טרוריסטים פועלת מכוח עצמה והמטרות שלה. למעשה האמריקאים פועלים שם כמו שאנחנו פועלים כאן. עוד נראה מה תהיה ´הנוסטלגיה´ מהמלחמה הנוכחית.!

נתיבה

New member
ועוד נוסטלגיה...על טרוריסטים

בשעתו נתקלתי [בלימודי המ.א.]בתנועה טרוריסטית שנקראה ´נרודניה ווליה´ ´רצון העם´. בראסית. התברר לי שהם רצחו את הצאר אלכסנדר השני..וגרמו בעקיפין לפוגרום ביהודים. זה היה בשנת 1881 ומי שיודע שראשל"צ נוסדה ב-1882 יבין שיש קשר בין הדברים כי האשימו את הארגון שרבים מחבריו היו יהודים. אפשר לאמר וזה לא דעתי בלבד שרצל הצאר הביא להקמת התנועה הציונית ולהתחלת הישוב היהודי בא"י. ואיך זה שייך לכאן ועכשיו. אז מה שקורה..זה שעשיתי מחקר מקיף על הארגון ההוא..שאחד מחבריו היה אח של לנין אלכסנדר....שנתלה ב-1887. כי אלה לא הפסיקו ולא התייאשו..ולבסוף בצורה זו או אחרת..גרמו למהפכה ברוסיה. הראשונה ב-1905 נכשלה והשניה ב-1917 הביאה להקמת בריה"מ וסילוק הצאר. ומה הלקח.? ולמה זה חשוב..ולמה האמריקאים לא צריכים לוותר לחברה האלה..ולהילחם בהם עכשיו אתם כבר יודעים, כי טרוריסטים לא מוותרים בעיקר אם הם קשורים לתנועה לאומית ושטויות אידאולוגיות, כמו הג´יהד האיסלאמי, והארגון לשחרור פלסטין..ופלסטין זה מהירדן לים.! ולא שאני ימני בכלל לא..רק למדתי על הטרור..ובחיי שכל ההתעניינות שלי ברוסים האלה היה בגלל הדמיון לאש"ף..רציתי לדעת את דפוסי ההתנהגות..ולא התאכזבתי.! הנרד לחדר האטום.?

למעלה