אני מקווה <בטוחה> שתוכלו לעזור לי,

חצילה

New member
אני מקווה <בטוחה> שתוכלו לעזור לי,

אוקיי ..
נניח <אבל רק נניח כי לצערי אני לא בנאדם יצירתי במיוחד
> שהכנתי מתנה למישהו ואני רוצה להגיש את זה בצורה מקורית, עטיפה מיוחדת או קופסה מגניבה או דברים כאלה. אבל משהו שיהיה .. אממ .. זול
כי זאת בכ"ז רק העטיפה או קופסה או משהו. אני פשוט מאוד מאוד מתעניינת ברעיונות שלכם .. יש לכם פורום מקסים, הלוואי שהייתי יותר יצירתית, רק טיפטיפה

כמובן שנוכל..

היי, פעם הכנתי מתנה למישהו ועטפתי אותה בדף שהדפסתי מהמדפסת עם ציור שציירתי..חוזר על עצמו..מן טקסטורה כזו.. עכשיו מכיוון שאת אומרת שאת רק טיפטיפה יצירתית.. ולמרות שלדעתי כל אדם הוא יצירתי הוא רק צריך לאהוב את זה..לפתח את זה..ובעל דימיון..כי רק ככה מגיעים לתוצאות..(טוב זה כבר נושא אחר..)..בכל אופן..הציור היה כל כך פשוט..ציירתי אותו ב paint שכפלתי אותו כמה פעמים ועשיתי לו רקע ציבעוני.. ובזה עטפתי את המתנה..יצא יפה ומקורי.. רעיון אחר.. לקחת נייר אריזה..שמאוד באופנה היום..ועליו לצייר בעפרונות צבעוניים...שוב מוטיבים פשוטים.. כמו חיפושיות, פרחים, לבבות, פרפרים... ולהוסיף קצת זהב או כסף לציורים..ויוצא נייר עטיפה מקסים!.. את יכולה לקחת קופסת נעליים או כל קופסא אחרת..ולקשט אותה בניירות מעיתון צבעוני..לגזור תמונות ולעשות קולאז´..או לעטוף בנייר צבעוני..ולצייר בצבעים בולטים... את יכולה גם להדביק על הקופסא אלמנטים שונים מדאס..ואז הקופסא יכולה להיות שימושית וגם חלק מהמתנה.. שיהיה לך בהצלחה..אני בטוחה שתקבלי עוד רעיונות..אפילו יותר מוצלחים.. ותזכרי..רוצה להיות יצירתית..לעבודה..ותראי לנו תוצאות..
שבלולית..

zipipeer

New member
אריזת מתנה

יש יופי של שקיות נייר קשיחות צבעוניות.

av_i_va

New member
רעיון../images/Emo62.gif

כפי ששבלולית ענתה לך, יצירתיות - זה דבר שתלוי רק בך. לא חייבים להתחיל מיד בדברים המסובכים. כמו בכל דבר, הולכים צעד צעד.... במצורף תמצאי קובץ. השתדלתי להסביר ברור ואף צירפתי תמונות. אני בטוחה שתביני ותוכלי ליישם בקלות. כמובן שאם יהיו לך שאלות, אנחנו כאן ואת מוזמנת תמיד לשאול. אשמח לדעת באיזו אופציה בחרת וכיצד זה הצליח לך. אם יש לך אפשרות לצרף תמונה - אשמח עוד יותר. אגב.... (אם מותר לשאול) מה המתנה שהכנת ובאיזו טכניקה? בהצלחה ושבת שלום

moti80

New member
אביבה - אם את רוצה אני יכול להפוך

לך את כל מסמכי ה WORD לעמודי PDF - כמו שעושה כל חברה שמכבדת את עצמה כשהיא מוציאה חוברת הדרכה ו Tutorials. שמש מוטי

av_i_va

New member
מה זה רוצה? ../images/Emo140.gif

מאודדדדדדדדדדדד רוצה!!!! ואשמח לקבל גם הסבר כיצד עושים זאת. למרות נסיונות חוזרות - לא הצלחתי להעלות את הקובץ ללוח המאמרים וזה לא הדבר הראשון שאני נלחמת איתו. תודה

moti80

New member
יש תוכנה שעושה את זה בשם:

Adobe Acrobat שהיא שונה מ acrobat Reader שנועדה לקריאה בלבד ולא ליצירת הקבצים עצמם. שמש מוטי

חצילה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתודהההה <שבלולית ואביבה>

רעיונות נהדרים, סחה על המקוריות ---> אני אשתמש בהם בעתיד
אממ אביבה - בכוונה אמרתי שרק נניח, אני פשוט מאוד מאוד אוהבת לעטוף מתנות מכל סוג שהן, מן דיבוק שכזה, אבל הן בדר"כ <לצערי> מתנות קנויות, מהסיבה שהזכרתי למעלה והיא - חוסר יצירתיות איום ונורא
אני בדר"כ אוהבת לקשט עטיפות מתנה רגילות שקניתי עם פיסות עץ צבעוניות בצורות שונות - שמש, עוגות, חיות וכ´, או עם חוטים זוהרים, או פשוט לעטוף עם נייר קומיקס .. בכל מקרה אני מקווה שלא יהיה אכפת לכם שאני אשאר כאן בסביבה
אחלה קומונה יש לכם פה
..

av_i_va

New member
את מוזמנת../images/Emo140.gif

את מוזמנת להישאר בסביבה. כמובן שאת גם מוזמנת להתנסות. רק לאחר שתנסי, תראי שהקביעה שלך לגבי חוסר יצירתית, אינה נכונה. תבחרי חומר שלדעתך יהיה לך נעים לעבוד איתו ותקבלי כאן את כל ההנחיות הנחוצות לך להתחלת עבודה. שיהיה לך שבוע נפלא!

למעלה