אני מקווה בשבילו

gila411

New member
אני מקווה בשבילו

שהגרושה תואיל בטובה להביא את הילדה היום לפגישה במקום הפגישה שלא התקיימה ביום שלישי

gila411

New member
ומעניין למה אני לא מופתעת

היא התקשרה להודיע שהיא לא יכולה להביא את הילדה

gila411

New member
זה מעצבן אותי

שהיא לא רואה את ההשלכות לעיניין היא חושבת רק על זה שאין לה כוח לנסוע ממקום עבודתה להביא את הילדה ושוב לנסוע למרכז הקשר היא לא חושבת על זה שזו ילדה קטנה וקשה לה שהיא לא רק לא רואה את אבא שלה יותר משבוע אלא בנתק מוחלט ממנו אפילו לא שיחת טלפון אני לא מקנא בו בפגישה הבאה, סביר שיהיה לילדהה קשה ושהיא תכעס עליו שהוא לא הגיע

rolan

New member
את יודעת מה, גילה../images/Emo35.gif

גם אני לא הופתעתי... רוצה לספר לך, חשבתי עליך היום, בלי כל קשר למה שכתבת עכשיו... חשבתי שהגרושה שלו, כמו ילדה שמחזיקה צעצוע ומסרבת לתת אותה לילד שרוצה גם הוא לשחק... את מכירה התנהגות כזו אצל ילדים?... הם יכולים להזניח צעצוע ולא לשים לב אליו, אם בא ילד ורוצה לקחת אותו הם קופצים פתאום, וזה הצעצוע הכי טוב שהיה להם מעודם.... צריך להתייחס אליה כך, לא להתרגש מההתנהגות הזו שלה. להמשיך לטפל במישור המשפטי ולמצות אותו עד הסוף. להתעלם ממנה, יכולה לבוא יופי, לא יכולה גם טוב מאוד, עד שתתייאש... אולי זה הפתרון...

gila411

New member
רולן את צודקת

במידה מסוימת היא באמת מתייחסת לילדה כמו אל צעצוע וכשאין לה סבלנות לטפל ב "בובה" היא שמה אותה בחדר שתעסיק את עצמה הלוואי והשופט יקלוט סוף סוף שהיא לא אישה מסכנה שקשה לה כל כך ויראה שהיא באמת עושה הכל כדי לנתק ממנו את הילדה חבל לי עליו ועל הקטנה

gila411

New member
אני כבר לא יודעת

מה ייצא מהמישור המשפטי במשטרה מתייחסים בזלזול על כל תלונה של הפרת צו כל פקידות הסעד לטובת האישה המוכה המסכנה גם במרכז הקשר -יש עכשיו פקידה חדשה שמצדדת בה הפקידה הקודמת ידעה להעמיד את הגרושה במקום כל הזמן הוא מוותר ועושה מחוות והיא רואה את זה כחולשה שלו במקום להעריך את המאמצים שלו השופט רואה מולו את ארגוני הנשים למיניהם ולא את הנזק לילדה

azaria

New member
אולי תתאמו הפגישה הבאה עם העו"סית?

כך זה גם יותר מחייב מבחינת האמא. היא לא תוכל סתם להרים טלפון ולהודיע לו שלא מסתדר לה כרגע. יהיה לה גם את העובדת הסוציאלית שצריך להודיע לה. זה כבר משהו אחר. ואם בפוקס כן תצא לפועל הפגישה אז העוס"ית תראה איך הוא עם הילדה וכמה הוא אוהב ועדין וכו וכו ובכלל לא כמו מה שהאמא ציירה לה כל הזמן.

gila411

New member
לעו"סית נמאס

ואני אצטט: נמאס לי להיות הבייביסיטר שלכם ובשביל זה הילדה מועברת במרכז קשר, אין דיבור ישיר בין האב לאם, כל תאום קטן נעשה דרך צד שלישי מרכז הקשר רואה את תפקידו רק בהעברת מידע ולא בקביעת עובדות אז האם מודיעה למרכז הקשר שהיא לא מגיעה הם מתקשרים לאב האב מוחה ומנסה לגרום להם שבכל זאת ישכנעו אותה היא מצפצפת על כל העולם ועושה מה בראש שלה הם מתקשרים אליה ומנסים לשכנע אותה היא גורמת להם להבין שאי אפשר אחרת ושהיא באמת עושה את כל המאמצים הם מתקשרים אליו ואומרים שהביקור מבוטל וחוזר חלילה

gila411

New member
בשביל זה יש מרכז קשר

שזה אמור להיות מחייב מספיק אבל מבחינתה מה שמחייב זה מה שבא לה לעשות ולא שום דבר אחר (ולא אני לא רואה אותה או אותי כמכשפה אני רק מתארת את המציאות)

עלמה 3

New member
גילה, צריך לעשות רישומים מדוייקים

של הביטולים החוזרים והנשנים. העו"סית בסופו של דבר היא חוות הדעת והעדות בבית המשפט.

החתולית

New member
נשמע לי מוזר מאד

האם תפקיד העובדת הסוציאלית הוא להיות חלק ממשחק "טלפון שבור" בלבד ? איך יכול להיות שהאמא מבטלת ביקור אחר ביקור, ואף עובדת סוציאלית לא מרימה גבה ? לא תוהה איך אמא מבטלת ביקור שבוע אחר שבוע ? מוכרחה להגיד שזה נשמע לי מוזר מאד, ובזה אני לא מנסה לאמר שמשהו בסיפור לא נכון, אלא שהעובדת הסוציאלית והמערכת הן שמוזרות לי.

גילה, אני חייבת להגיד משהו../images/Emo124.gif

הסיפור שאת מספרת כאן בפורום כבר הרבה הרבה זמן, לא משתנה וחוזר על עצמו בוורסיות אינסופיות ודומות זו לזו. זו באמת סאגת עינויים מטורפת שהלשעברית מעבירה את בעלך. האמת? יכול להיות שהמערכת מחורבנת, סליחה על הביטוי, והרשויות לא מספיק רגישות ולא מטפלות כראוי. כבר נתקלנו בעבר וכמעט כל אחד פה יודע שהאם המשמורנית שהילדים ברשותה, יש לה את הכוח לעשות כמעט הכול נגד בעלה לשעבר, אבל קשה לעמוד מנגד ולראות את זה. אם כלו כל הקיצין, אני רק יכולה להגיד מה אני, בתור הורה שהיו מונעים ממנו לראות את בתו הייתי עושה: הייתי יושבת ושובתת רעב מול מרכז הקשר הזה. או מול המקום שבו מקבלת העובדת הסוציאלית חסרת הרגישות שלכם או מול משרד הרווחה או מול משרד ראש הממשלה או מול הבית של זבולון אורלב שהוא שר הרווחה. כן,ככה. פשוט שובתת רעב ועושה כזה רעש שמישהו היה חייב להקשיב לי. התקשורת גם אוהבת סיפורים כאלה והיו מסקרים את העניין. לא יכול להיות דבר כזה במדינת ישראל של שנת 2003 כמעט 2004. צריך לצלצל בכל הפעמונים ולהרעיד את אמות הסיפים. זהו. אני את שלי אמרתי ומכל הלב. זה מכעיס אותי. נורא. איך אפשר לעמוד מנגד בסבל כזה של אבא?

ליזי38

New member
גילה יקירתי

אני קוראת את מה שאת כותבת ואני תוהה אולי מדובר על אותה גרושה? אולי גרושתו של בעלך היא גם גרושתו של בעלי? או אולי אחותה התאומה? וסיפוריך על העו"ס השופט, פקידות הסעד וכו כל כך מוכרים לי, אנו חווים את אותו תסריט בלהות. ושחר חמודה, המערכת מחורבנת, ברוב המקרים האם היא האומללה, המסכנה ומקבלת את כל הרגשות מהמערכת,. אני אוסיף ואגיד שלפעמים נדמה לי שבגלל שהעו"ס היא אישה היא מזדהה יותר עם הצד של האם שבמקרה של גילה ושלנו מצטיירת כמלאך מושלם שרק סובל כנ"ל לגבי השופטת. היום התקשרה הגרושה וכעסה על בן זוגי מאחר והוא ביקש לפסול את פקידת הסעד בגלל שמתברר שהיא משפחה שלו והוא לא רצה שהגרושה תגיד באיזשהוא שלב שהיא לטובתו. הגרושה חטפה קריזה בגלל שהפקידת סעד נתנה לה מה שהיא רצתה ופתאום יחליפו לה פקידת סעד.

gila411

New member
מה שמוזר הוא

שהכל נעשה בגיבוי העו"ס!!! המערכת מנסה להגן על הנשים המסכנות והפגועות רק שהמערכת ברקבונה מפספסת את הנשים שבאמת זקוקות לעזרה ומבזבזת משאבים מיותרים על נשים נקמניות שתופסות טרמפ על ה"מצב" ומכיוון שאף גורם במדינה הזאת לא מוכן לקחת אחריות כל אחד מאציל סמכויות ובתכלס שום דבר לא זז

עלמה 3

New member
גילה, אין מה לצפות ממערכת הרווחה

והרשויות, שלא יראה לך שום דבר מוזר. אם אתם במצב כלכלי טוב, זה לקחת עו"ד תותח שי@#$%ן לה את הצורה. מכל הכיוונים והצדדים ויחד עם זאת לעו"סית. אני יכולה לאמר שבעלי העדיף לנתק קשר, לראות אותם מרחוק גדלים, ולא להתעסק וקשור למפלצות האלה שקוראים להם עו"סים ומרכז הקשר. הוא חשב באותה מידה על הנזק שיגרם לילדים, על החוויות של מפגשים בלווי פקיד סעד ושוטרים ועדים וכו'.. וכן, ויתר בעצם על הילדים שלו וחיכה שיגדלו וידרשו לפגוש אותו. וככה היה, היום הם גדולים, יודעים ומבנים ושמעו למה הוא נעלם , הם ידעו גם אז. לא שהיום הקשר הוא משהו, הם פשוט יתרגלו שאין אבא ברקע. ובנוסף שלא תחשבי לרגע שזה יעבור לגרושתו , זה ככה ישאר לעולם ועד חולי שלא ניתן לתיקון , לדעתי...

למעלה