אני מקווה מאוד שהוא טועה

דורי 1981

Active member

Harrington

Well-known member
מנהל
הדבר נראה לי די ברור. את החמאס דבריו של הנשיא הנבחר אכן לא יעניינו במיוחד. השאלה אם החמאס בכלל היה הכתובת לדברי טראמפ. סביר יותר, בעיני לפחות, שדבריו כוונו לקטאר, למצרים ולחבריהם. אולי למנהיגי החמאס שלא יושבים ברצועת עזה. מעבר לכך אולי לכלל העולם, כמעין תזכורת מי הרעים ומי הטובים בסיפור הזה של רצועת עזה.
בקיצור, ברור על פניו שאכן האולטימטום של טראמפ לא מזיז לחמאס. אבל ברור בעיני באותה מידה שזה בכלל לא משנה :).

דורי 1981

Active member
בקיצור, ברור על פניו שאכן האולטימטום של טראמפ לא מזיז לחמאס. אבל ברור בעיני באותה מידה שזה בכלל לא משנה :).
איפה הטראפיסט שבך? פתאום הוא לא הקוסם הכל יכול, שבזכותו אפשר להקים התיישבות בעזה? מה קרה, נהיית שמאלן?

Harrington

Well-known member
מנהל
איפה הטראפיסט שבך?
לא היה בי מעולם, כך שקשה לי מעט לאתרו כעת לפתע פתאום רק בגלל שאתה מבקש. אבל אהה... סליחה על שאלת הכפירה, מה הקשר לענייננו? למקרה שלא שמת לב, אני לא הנושא. גם דעתי האישית על הנשיא הנבחר טראמפ לא.
פתאום הוא לא הקוסם הכל יכול, שבזכותו אפשר להקים התיישבות בעזה? מה קרה, נהיית שמאלן?
אין לי מושג מה אתה מנסה להגיד. מפי לא שמעת מעולם על קשר כלשהו בין טראמפ להתיישבות ברצועת עזה. אני בעד התיישבות כזאת ואני בעדה אתמול, היום ומחר, יהיה נשיא ארצות הברית אשר יהא. אם זה הופך אותי לשמאלן שוין, בניגוד לשמאלנים המצויים אשא תואר זה בגאון וגאווה :).

בקיצור, אם חשוב לך להתדיין על דעותי ועמדותי, מצידי בכיף, למרות שזה ממש לא נושא השרשור ולא נושא הדיון. אבל תצטרך לקיים דיון כזה על דעותי ועמדותי האמיתיות, לא אלו שאתה בוחר להמציא לי ואז לתקוף ביתר נוחות אישית שלך. בזה אשתתף רק אם תפתח שרשור מדע בדיוני. לשיקולך.

למעלה