אני מקווה שאולי יש מישהו שיכול לעזור לי

• פותח הנושא Mi04
  • פורסם בתאריך

Mi04

New member
אני מקווה שאולי יש מישהו שיכול לעזור לי

פירסמתי את זה בשפת תיכנות ושלחו אותי לכאן.
אני לא כל כך טוב ומבין בתכנות, אז לכן אני צריך למצוא פתרונות לאיך לבנות אתר בלי קוד, מצאתי את התוכנה של אדובי מוזה, ומצאתי סירטונים שמראים איך בונים אתר איתה.
עכשיו הבעיה מתחילה שמה שמראים מתאים לאתר באנגלית, כלומר הם מראים שם בין היתר איך לעשות תפריט נפתח, אבל הוא נפתח מצד שמאל לימין, יש אפשרות להוסיף או לשנות את הקוד ולגרום לזה להיפתח לצד השני?
אני מוסיף את הקוד, מקווה שאולי יש מישהו שיכול לעזור.

Mi04

New member
אני מצטער אני לא מצליח להוסיף את הקוד

יש רעיונות איך אפשר להוסיף אותו שתראו?

נותן לך תשובה שאני ממש לא אוהב - נסה את wix.

יתרונות - לא צריך לדעת קידוד, יש תמיכה טכנית (בתשלום) גם בעברית וגם ניתן לבנות בעברית.
&nbsp
חסרונות - אתה נשאר "נעול"על המערכת שלהם.
&nbsp

Mi04

New member
ראיתי את האתר הזה ודומיו,אני לא אוהב להשתמש בתבניות

יש עוד חסרון ברור - כמו שאתה אדם יחודי ואין עוד כמוך, ככה אני רוצה להישאר יחודי, לא רוצה לדעת שיש עוד מישהו איפשהו עם אותו עיצוב.
אצלי הבעיה, היא קטנה אבל מעצבנת, רק הצורה שהוא (התפריט) נפתח, אם זה יפתר, אני מעריך שהלאה ילך חלק.

Mi04

New member
זה לא ממש נושא, זה יותר בנייה מאפס אבל...

התוכנה - אדובי מוזה והסירטונים שמראים איך בונים איתה אתר, הם מראים איך בונים מאפס אתר, רק הבעיה שזה לא מותאם לשפה העברית - בגלל התוכנה.
אני יודע קצת ובקושי HTML ו CSS, אבל זה לא ברמה שאני יודע לשנות ואו להוסיף דברים כדי לעשות מניפולציות כדי להתאים את זה לצרכים שלי, אני מנסה ללמוד את זה, אבל עד שאצליח ללמוד ולהבין ברמה טובה, אני מחפש פתרונות אחרים שלא צריכים קוד, ומצאתי את התוכנה הזאת, שעושה את זה, אבל לא בצורה מושלמת.
לכן חשבתי לפנות למישהו שבאמת מבין בקוד ויעזור לי איך להגדיר את זה.

Mi04

New member
למה מישהו פה לא עושה דברים יחודיים?

אלא אם כן, גם הוא משתמש בתבנית מוכנה במקום להראות את מה שהוא יודע, ולהראות איזה ראש יצירתי וקריאטיבי יש לו.

Mi04

New member
האם אתה עכשיו ממעיט מערכך?

אנחנו לא מכירים, אבל אני דיי בטוח שאתה טוב במה שאתה עושה, אז זה לא עושה אותך מקצועי?
וחוץ מזה לא צריך להיות "מקצועי" בשביל לעשות דברים מדהימים שלא יורדים ברמתם מאדם מקצועי
.
להפך אני מאמין שגם אדם מקצועי יכול ללמוד דברים חדשים מאדם פחות מקצועי שרק מתחיל.

Mi04

New member
שמעתי על התוכנה הזאת, לאדם שמבין בקוד זה מתאים

אני משתמש באדובי רק בגלל שהם עשו דברים ליותר קלים לאדם כמוני - שלא מבין תיכנות - כמוך.
אם הייתי ברמה שלך ואו של אדם אחר, הייתי גם משתמש בתוכנה הזאת.
אבל עד שזה יקרה, אני משחק בארגז החול

תכנות דוגמת זו שאתה מתיחס אליה

מאפשרות "להרכיב חלקים מוכנים" (אותם כתבו כותבי התוכנה). כדי ליצור דברים מורכבים יותר, אתה צריך לדעת מה אתה עושה, ולדעת לעבוד עם "חומרי הגלם".
&nbsp
זה (בערך) כמו ההבדל בין לבנות רהיטים מאיקיאה, או לדעת לקחת עץ לבוד, מחברים, ברגים, כלי עבודה, כלי שרטוט ולהכין לבד.
&nbsp

Mi04

New member
למה בערך? זה בדיוק נכון, זה באמת ככה הדוגמא שנתת

אבל "החומר גלם" זה כבר היה בעיה מהצד שלהם - של אדובי, ואת זה גיליתי רק לפני חצי שעה ככה, ומתברר שיש לזה פיתרון הרבה יותר פשוט ממה שחשבתי - בלי להתערב בקוד.
אני לא הסתרתי את העובדה שאני לא ברמה גבוהה ולכן פניתי לדברים שמתאים לי יותר בשלב הזה.

FreeSoft

New member
אני חושב שיש לי פוטנציאל

כמנתח פלסטי. כשרון עצום נמצא בתוכי. רכשתי כבר סכין ניתוחים ועכשיו אני מחפש אף שיהנה מכשרוני...

Mi04

New member
אני חושב שאתה בכיון הלא נכון - אתה צריך להיות בדרן

ואם אתה מחפש אף...תמיד אתה יכול לנסות על עצמך...

FreeSoft

New member
אל תמעיט מערכך

זה חשוב לתרום להתפתחות של הזולת ומבטיח שהסכין נטולת חלודה. מקסימום במקרה של סיבוך אסתכל בסרטוני הדרכה ביוטיוב...

Mi04

New member
קצת התבלבלת.. מתי בדיוק המעטתי מערכי?

אתה צריך להסתכל לפני כן שלא יהיו סיבוכים...אחרת אתה זה שתסבול...לא רק סיבוכים..

FreeSoft

New member
כשלא הסכמת לתרום את האף

לעבודה היחודית והיצרתית שתיכננתי. הסר דאגה מהסבל שלי ואל תדאג - עד שההרדמה תפעל אציץ בסרטוני הדרכה.

למעלה