אני מקווה שאני בפורום הנכון...

lino226

New member
אני מקווה שאני בפורום הנכון...

התחושה הזו כשמתכתבים עם מישהו או שלוחים הודעה והוא (או היא) לא עונים באופן מיידי, תמיד מרגיש לי שלא אוהבים אותי
אני יודעת שזה נובע ממקום שקשור לילדות ובדידות אבל אני לא מצליחה להרגיש טוב עם זה. כל ניסיון , להגיד לעצמי שזה בסדר אם לוקח זמן לענות לא מביא לתוצאות

האם למישהו יש פיתרון, מה לעשות כדי לא להעסיק את עצמי ב שאלות של , מתי יענו, למה לא ענו וכיו"ב?
תודה רבה

Raindrop23

New member
מכירה את התחושה הזו

מניסיון שלי זה יכול לנבוע מחוסר בטחון ו/או מחרדת נטישה, בין היתר. אולי טיפול התנהגותי קוגניטיבי שיקנה לך כלים מעשיים להתמודדות עם המחשבות האלה יוכל לעזור.
בכל מקרה אין פתרון קסם אלא צריך לעשות עבודה קשה על עצמך וגם אז המחשבות לא ייעלמו לחלוטין אלא את תדעי להתמודד איתן יותר טוב ולהפחית את ההשפעה שלהן עליך.
רק להבהיר שאני לא מטפלת אלא מישהי שסובלת מ-OCD מחשבתי ובין היתר חווה ממחשבות דומות במידה כזו או אחרת.

תזרמי

פשוט תזרמי. אז מה אם הם לא עונים? או יותר טוב, שחקי גם את את המשחק. :) תני לאנשים לחכות קצת, זה בסדר להיות עסוק.

ברוכה הבאה לינו

לדעתי יש משהו במדיה הזאת
שהכל פה מיידי
(זה בכלל נכון לכל דבר בחיים שלנו)
מה שאנחנו לא מקבלים בצורה מיידית מציק ומתסכל

אני בטוחה שאת יודעת שאנשים לפעמים קמים לשירותים,
הולכים לסידורים בחוץ, מקבלים טלפון וכד'
רק שהרגש לא מקבל את כל הדברים האלה.

אחרי כל שליחה של מסר/מייל הייתי מתפנה לעשות משהו אחר.
שהמסרים/מיילים לא יהיו העיסוק עצמו. הם רק בין לבין.
כי הם בעצם כאלה.

תנסי אולי לחפש באינטרנט על ההתמודדות עם המיידיות

בהצלחה

Larik

New member
חשבתי שאני היחיד שיש לו את זה.

כנראה שלא.

(זה לא היה בציניות)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ברוכה הבאה

קצת מוכר לי המצב הזה...בגלל חרדת הנטישה שלי והחיים הקשים..

מה שאני יודע שיעזור בסופו של תהליך..היא לדעת ללמוד להסתדר לבד..גם אם לא ענו..להבין אולי משהו שם קרה שלא קשור אליי..אולי שכחו..כולנו אנושיים..וכן הלאה...

ובכלל ללמוד להתמודד קצת יותר טוב עם הלבד..מהבחינה הזאת שאת אומרת לעצמך אני לא אתמוטט לבד..אני אעשה משהו..תחביב ..או העסקה..עצמית וזה שלא התקשרו אן ענו..זה חרדה שלי..להיות מודעת..ואני אתגבר אוהבים אותי ...אוהבים אותי אוהבים אותי אוהבים אותי..ויתקשרו שיוכלו..
עם הזמן זה מסתדר...בעיקר אם עובדים על זה וסומכים יותר ויותר על עצמינו..ופחות תלויים באחרים ..:)

זה מה שאני מכיר ויכול לתרום מנסיוני מקווה יעזור גם לך..:)

למעלה