אני מקווה שאני בתת הפורום הנכון

N o N a m e11

New member
אני מקווה שאני בתת הפורום הנכון../images/Emo9.gif

כי אני תמיד טועה... אז אם טעיתי אנא הפנו אותי למקום הנכון
בכל אופן- היתי שמחה אם יש מישהי\מישהו שיהיו מוכנים לקחת מאצלי אוכל חם לנזקקים, משפחות מרובות ילדים או בעליי קושי כלכלי. יש אצלי המוןןןן-עופות,אורז וירקות מאודים מארוע שהיה לנו היום. שמרתי בינתיים במקרר. יש לציין, שהאוכל כשר לחלוטין מקייטרינג ראש העין. לצערי איני ממונעת ושנית אני עם דלקת עיניים בבית. אנא צרו איתי קשר במסרים! אני ממש אשמחת אין אצלי מי שיאכל ואעדיף "להאכיל" אנשים וילדים שידם קצרה משגת. לילה טוב

באיזה אזור את יקירתי ו../images/Emo51.gifעל

התרומה, ואת אכן בפורום המתאים. רק ספרי נא מאיזה אזור צריך לאסוף ונראה מי הכי קרוב אליך, מי שאוסף צריך להביא בחשבון שזה מזון מבושל אי אפשר להסתובב אתו במכונית צריך לאסוף ולהעביר מיידית. פנינה

N o N a m e11

New member
פנינה../images/Emo24.gif בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אכן האוכל בהחלט מבושל (וטעים)
אני מאזור הרצליה-ממש במרכז הרצליה. את מכירה פנינה משפחה אולי אפילו משפחות שיוכלו לקבל את המזון? חוצמזה באמת שאין על מה, אני עושה את זה ממש בכייף ומכל הלב. כבר הבטחתי בזמנו לכשאוכל לעזור אעשה זאת!

N o N a m e11

New member
../images/Emo92.gif שמישהו יצור עימי קשר במסרים

יש המוןןןן אוכל וחבל.... אני ממש רוצה לתת.

רק אישה

New member
פנינה ו NONAME

אם זה עדיין רלוונטי- אני יכולה לעזור להעביר את הדברים. בשעות הערב.

N o N a m e11

New member
יש לך לאן ,למי להעביר את הדברים?

אם לא יצרו איתי קשר אז אני כבר אעביר הכל לבית התמחוי שלא רחוק מביתי.

N o N a m e11

New member
תודה רבה לך ../images/Emo141.gif

אבל נראה לי שמאחר ולא פנו אליי אני אכן אגיע בשעה הקרובה לבית התמחוי שליד ביתי. הקפאתי בינתיים הכל,כך שיוכלו לחמם שם ולאכול כטרי. ניסיתי לעזור.

N o N a m e11

New member
רגע, רק אישה!!!

הגעתי למשפחה בת 12 נפשות אצלי באיזור. בעקבות כתבה שפורסמה במקומון העיר. שוחחתי עם האישה -היא ממש תשמח לקבל את מצרכי המזון שאצלי. הילדים שלה מגיעים מחר מהפנימיות,ויותר טוב מאוכל חם להגיש להם בחג החנוכה
שאלתי אותה גם לגבי מזרונים שיש לי שניים לתת והיא תשמח גם כן לקבל. ואני אשמח אם תצרי איתי קשר ותוכלי לעזור לי עם ההעברה. אני מיד שולחת לך מסר עם מס' הטלפון שלי.

למעלה