אני מקווה שאני חוזרת אליכן....

אני מקווה שאני חוזרת אליכן....

הי בנות, אחרי שהפלתי לפני חודשיים, היום בבוקר ראיתי פס חלש בבדיקת הריון.... ואני מאד מאד מקווה. יש לי רק בעיה אחת... עשיתי בדיקת CT בטן החודש ואני די לחוצה מהעניין. מישהי יודעת על זה משהו? ועוד שאלה, מתי הכי מוקדם שאפשר להתחיל עם הקלקסן? תודה ואני ממש ממש מקווה להשאר פה בתשעה חודשים הקרובים (או לפחות שמונה....)))

etti34

New member
../images/Emo49.gif !!!

איזה כיף לשמוע שיש הריון חדש, אחרי מה שעברת !! אני התחלתי להזריק מייד עם גילוי "פס חלש" במקלון הבדיקה. זו ההוראה שניתנה לי. לא יודעת לענות לך לגבי הסי-טי, אבל מאחלת לך המשך הריחון תקין, שסיומו הפעם בידיים מלאות.

שיהיה בשעה טובה ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת לגבי CT, אבל אני מאמינה שזו שאלה ששיחת טלפון למרכז הטרטולוגי, ואולי אפילו לגינקולוג שלך, תוכל לפתור. מה שכן,לפחות על פי הנסיון האישי שלי את הקלקסן אפשר להתחיל להזריק מהרגע שיש לך תשובה חיובית. מאחלת לך הריון ארווווווווווך ונטול דאגות ודרמות.
עתליה

תודה

ביררתי והסיטי זה לא כל כך נורא. מחכה לצלצול מהרופא כי הפס היה כל כך חלש שאני אפילו לא כל כך בטוחה עדיין. בעיקר מקווה...

היה לך דימום ווסתי מאז ההפלה

או שבדקת בעבר בטא וראית שהיא אפס? (אחרת, חלילה, יתכן שאלו שאריות של העבר?). לגבי ה-CT פני למכון טרטולוגי, אבל לפי מה שאני יודעת מחברה, זה שלב של "הכל או לא כלום", כלומר, אם יש הריון, כנראה שהוא לא נפגע מן הקרינה.

היה לי כבר וסת

28 יום אחרי ההפלה ועכשיו עברו 34 יום ועדיין לא קיבלתי וכמו שאמרתי היה פס חלש. אנחנו פשוט אמורים לנסוע ביום ששי הבא למלדיבים לחופשת מנוחה אחרי כל מה שעברנו ואני מוטרדת מעניין הקלקסן. אני רותמת את העגלה לפני הסוסים וקודם אני צריכה לוודא שאני באמת בהריון, אבל אני כל כך מתרגשת ומקווה ופוחדת שאני לא מצליחה להתאפק.....

etti34

New member
לפי מה שאת מתארת -

אני חושבת שאת אכן בהריון. אם כי, תעשי בדיקת בטא עוד היום! זה מה שאני הייתי עושה.

דיברתי עכשיו עם הרופא

ממש לא התרגש מה-CT. מחר אעשה בדיקת בטא ואם חיובית אז רק אחרי שהוא יראה שק הריון בתוך הרחם אתחיל עם הקלקסן. שמתי לב שרבות פה התחילו קודם. למישהי יש הסבר?

etti34

New member
לי יש הסבר:

ההסבר הוא שאצלי חלק מההפלות אירעו עודלפני שראו שק הריון ברחם... לכן ההנחיה להזריק מרגע קבלת תשובה חיובית בערכה הביתית. אבל זה באמת תלוי מה הסיבה להזרקת הקלקסן. אצל כל אחת זה אחרת.

למעלה