אני מקווה שאף אחד לא יכעס אליי

supes

New member
אני מקווה שאף אחד לא יכעס אליי

אבל נראה לי שהסרט חולית יותר טוב מהמיני סדרה למרות שהיא לא רעה בכלל

דרגורן

New member
טוב, למרות שאני בפיגור,

(אני בעבודה ולכן מקליט את הפרקים ורואה אותם בלילה כשאני חוזר). גם לדעתי הסרט הראשון היה יותר טוב אבל בניגוד אליך אני אנמק את דעתי: 1. הקטעים עם התולעת היו יותר מרשימים. 2. השחקנים התאימו יותר - (אני חושב שפיקארד הוא גורני מעולה!) 3. קיצצו יותר מדי דיאלוגים שתרמו להבנה. 4. פייד לא מספיק ``חייתי`` מה כן טוב בסידרה, תשאלו ותשובותי יהיו: 1. הברון הארקונן פשוט ``ענק``!! 2. איך שהם עשו את האורני זה אחלה רעיון 3. סיגנונות התפאורה והתלבושות (חוץ משל האם הנעלה הזקנה שממש לא התאימה לה הצבע הלבן) 4. העור של התולעת ואיך שעולים עליה. ואני מוכן ומזומן להתווכח על כך!

trillian

New member
צודק

אחרי שראיתי את הסרט, הייתי נפעמת לחלוטין, ממש כמו אחרי צפייה (ה-1,000,001 ) ב``שובו של הג`די``. הסדרה גם יפה, אבל היא באמת קצת לא ברורה. הפרק הראשון לדעתי היה היפה ביותר מבין השלושה. השני והשלישי קצת איכזבו אותי. אבל התפאורה, הבגדים וכו` בהחלט הרבה יותר מושקעים ויפים מאשר בסרט...

דרגורן

New member
טוב, אחרי שראיתי אתמול בלילה

את החלק השני ושני שליש חלק שלישי, המשך: הפרק הראשון היה יותר טוב מהשני ו- (בינתיים לפחות) מהשלישי. הבעייה היא שהם איבדו חלק מהמיסטיות של הספר (מה שהיה לפחות חלקית בסרט אבל אין כמעט בסידרה). אם היו אומרים לי ``דרגורן, המיני סידרה מספרת על חייו של פלוני בשם פול`` או משהו בסיגנון במקום להגיד שזה חולית, היחס שלי היה הרבה יותר חיובי כלפי הסידרה! כמו שקורה לי הרבה פעמים, כאשר לוקחים משהו טוב ואומרים לי שהוא כמו משהו שאני אישית מחשיב כמעולה, הציפיות שלי מרקיעות שחקים ואז אני מתאכזב. לעומת זאת אם אין לי ציפיות ואז אני רואה את הסרט (כמו שקרה לי עם המומיה 1 ו-2) אז לא רק שאני לא מתאכזב, אלא יוצא שאני אוהב את הסרט.... ותחשבו על זה: אם לא היו קוראים לזה חולית, לא הייתם רואים את זה אחרת?

דרגורן

New member
הגעתי עכשיו הביתה וראיתי את הסוף:

ובמילה אחת: ``זוועה``!!! סצינת הקרב בסיום הייתה גרועה!!, אחרי של הטריקים של ההעלמות הם הולכים מכות עם אגרופים?!?!?!?! הייתי מצפה לקרב כזה לפני 10 שנים, אבל היום?!?!?!? הקרבות של הדרדרים בפשיטות היו יותר טובים!!!

Speed_M

New member
חלק ממני מסכים וחלק לא

אכן הצינת סיום הייתה מאכזבת.. ציפיתי להרבה יותר העלמויות וכסמים אבל הם לא היו... אבל בתור אחד שמסתכל ממבט יותר אובייקטיבי וללא סגידה לכל קלאסיקות המיני סידרה הייתה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה!!! האפקטים!!! אנשים לא היה כאלו דברים בשנות השמונים! הכי אהבתי את הקטע עם העיניים... בכל אופן התולעים אכן היו יותר יפות בסרט הקודם אבל פה השקיעו באפקטים שהן עושות וראו את ההבדל... בכל אופן אני יותר אהבתי את המיני סידרה בעיקר בגלל היופי שלה.

למעלה