אני מקווה שאתם זוכרים את הסיפור שלי

יעל24יעל

New member
אני מקווה שאתם זוכרים את הסיפור שלי

משבוע שעבר על הבחור שלא התקשר אחרי שהייתי אצלו והיה נחמד. אז לכל מי שניסה לתרץ עבורו בתירוץ הבישן אני מצטערת לאכזב, הוא צלצל אחרי שבוע ודיבר כאילו עבר יום-יומיים! טוב אז אחרי לילה שלם של תחנונים שאני אבוא והסברים וכו' וכו' נשברתי רק למחרת, נפגשנו סוף סוף גם התנשקנו ולדעתי הוא ממש ממש קיווה שיקרה יותר, מאז עברו 5 ימים?!!! אני מנסה לחשוב על הקיצוני ביותר, נניח שבעיניו הייתי רק סקס ולא יותר (הוא דיבר על משיכה ממש חזקה אלי) יש סיכוי שהוא ויתר כי ראה שלא יקבל את זה בקלות או שהגברים לא מוותרים כל כך מהר במקרה של משיכה חזקה ומנסים את מזלם שוב? אני רק רוצה להבהיר שאני לא בונה על הקשר הזה כרציני אבל חשוב לי שהוא יתקשר וכבודי האבוד יחזור אלי! אז מה דעתכם איך זה עובד אצל גברים, הוא יתקשר?

גברת יעל היקרה..

לפי מה שהבנתי מהסיפורים שלך לפי דעתי את צריכה לפרוש.. הבחור לא נראה רציני ממש.. הוא נראה מין סטוציונר כזה. אם זה מה שאת מחפשת אז סבבה, אין לך מה להכנס לסרטים. אבל אם את לא ממש בכיוון של סטוצים אני חושב שאת פשוט צריכה לשכוח אותו ולהמשיך הלאה. לא שווה להתקע על בחור כזה .

shellush

New member
לא, לא, יעלי, כבודך לא תלוי באף גבר

אלא רק בעצמך. אם את מרגישה שכבודך הלך לאיבוד, את צריכה לעשות חיטוט פנימי ולתקן את זה ולא על סמך גבר שכן יתקשר או לא יתקשר. שילך לעזאזל הבחור הזה.NEXT

יעל24יעל

New member
אני רוצה שתבינו משהו

אני ממש לא נכנסת לסרטים ואני בטח לא חושבת שיצא מזה משהו רציני, סתם בא לי להשתעשע קצת (תבינו אני אחרי מערכת יחסים של 4 שנים קצת לצאת מהשגרה
), ולא אני לא מדברת על סטוץ כי זאת לא אני, אני פשוט רוצה שהבחור הנכבד הזה שמעיז לצלצל אחרי שבוע כאילו כלום עוד יראה מה זה לחזר אחרי בחורה...כל מה שאני צריכה זה רק שהוא יצלצל, אז מה נראה לכם הסיכוי שזה יקרה??

גברברת

New member
לפי ההיסטוריה, כנראה שכן מתישהו

אגב, אני חייבת לציין שכמי שמצהירה על עצמה כחושקת בפלירט / שעשוע את מייחסת כובד ראש רב מדי לכל פיפס של הבחור. אני ממליצה בחום מצאי פרטנר אחר לפלירט שלך , אחד כזה שיהיה יותר קואפרטיבי ואולי הכי חשוב אחד שירצה קצת יותר :) בהצלחה

miss prissy

New member
אולי הבחור קלט אותך??

מן הסתם סיפרת לו שאת אחרי מערכת יחסים בת ארבע שנים וייתכן שהוא קולט ש"בא לך להשתעשע" ולכן הוא לא לוקח אותך ברצינות. אני לא יודעת איך השיחות או הפגישות שלכם אבל אולי את משדרת מסרים כפולים והבחור רואה בחורה רצינית/לא רצינית שמשחקת לו משחקים. אני רק מעלה השערה בעקבות מה שסיפרת עד כה.

nekochan88

New member
בואי תשמעי סיפור

יצאתי עם בחור........בערך חודש וחצי, חיזור יפה, מסעדות, מופעים מכל הבא ליד. החלטנו שהגיע הזמן להכנס למיטה. נסענו אליו הביתה, שכבנו משהו כמו 3 פעמים באותו לילה, ועוד פעם בבוקר, ישנו מחובקים, קמנו ועשינו אמבטיה ביחד, הכל סבבה...חזרתי הביתה ב 12 בצהריים..........והוא לא התקשר כל אותו היום! וגם לא למחרת. אני לא ויתרתי כי היה לי ברור שיש כאן עניין שלו - כזה פער בין החום והאינטימיות והכיף של הלילה לבין הנתק של הימים שאחרי? מה קורה כאן?...אז שמרתי על מצב רוח טוב וקלילות, ושוחחתי איתו בטלפון מספר פעמים. אחרי 10 ימים הוא הגיע שוב (באיחור של שעה וחצי אחרי מה שנדברנו.) והוא פשוט קרס מולי - את לא כמו כל הנשים, את לא פוזסיבית (רכושנית) את נותנת לי אוויר וקיבלת (את החרדות שלו???? כך אני מניחה) ברוח ספורטיבית. אחר כך היינו עוד חצי שנה ביחד...........

AlteX

New member
עצתי בעינה עומדת...

למה שפשוט לא תדברי איתו ותבררי מה המצב? לגבי מוותרים או לא מוותרים, זה כבר תלוי בגבר. יכול להיות שהוא מהמוותרים, ויכול להיות שהוא "כרגע עסוק בפניות קודמות, יתפנה לנסות את מזלו שוב מאוחר יותר", ויכול להיות שנמאס לו לנסות את מזלו, ויכול להיות שהוא חי במימד זמן אחר ויומיים שלו = שבוע שלך. בכל מקרה, למה לשבור את הראש? פשוט נסי לדבר איתו... ומי שמתעקש לא לכבד אותך לא שווה את הזמן שלך... כמו ש-shellush כתבה, הכבוד שלך הוא שלך ותלוי רק בך.

למעלה