הטיול הזה היה הכי ספונטני שהיה יכול להיות../images/Emo13.gif
בתוך שעה על הבוקר החלטנו שאנחנו נוסעים אני ואחיי : ) הדינר הירדני הוא מאוד יקר 6.90 ש"ח ממש כמעט כמו הפאונד . הכרנו המון אנשים ירדנים ויצאנו לדיסקוטקים של מוזיקה בערבית וקאליגית וגם קצת באנגלית היה ממש נחמד בדיסקוטקים שנמצאים במלונות . נסענו במכוניות פאר וגם במכוניות ראלי מירוץ של תושבי המקום וזה היה אחלה חוויה . לגבי אופציות הבילוי אז ככה : א. אופציה ראשונה זה חאפלה בערבית ששם הבנות רוקדות על הבמה ולא ניגשות אלייך , הן רוקדות בלבוש מינימאלי עם חוטיני וחולצות בטן ומכנסי "דפוק אותי" (מה לעשות זה ששמם של המכנסיים חחחח.... ) . כמו שראיתם בקטע הוידיאו והן נמצאות על הבמה ורוקדות ריקודי בטן ומנסות לפתות את הגברים שיושבים שירקדו ויזרקו כסף עליהם . ומי שירצה את אחת הבנות תמורת 25 דינר יוכל לקבל את הטלפון שלה ותמורת 100 דינר הדרך מובטחת אל המיטה . כל הזמן הן רוקדות שישבנן מופנה אל הקהל וחלקן גם מתפרעות יותר , צריך להיות שם בכדי להבין את מה שהולך שם אולי גם תהיו קצת בשוק .עלות כניסה למועדון כזה 50 דינר לחמישה אנשים כולל משקה ומזטים . ב. אופציה שנייה מועדון לילה שבו ישנן המון בנות שהן רוקדות על הבמה ושהבת יכולה לרקוד לידך וניתן למזמז אותה וגם לנשק אותה בקיצור ניתן לעשות מה שרוצים חוץ מיחסי מין , סוג של מארחת שרוקדת ריקודי בטן ואם רוצים אותה אז שוב הדרך אל לגן עדן סלולה ב 100 דינר . עלות כניסה כולל משקה 50 דינר ג. אופציה זו היא אופציה של דיסקוטק בערבית ואנגלית ששם כולם רוקדים , לרוב זה נמצא בבתי מלון וזה מאוד נחמד וכיף , אנחנו היינו בדיסקוטק של דייז אין והיה ממש כיף .עלות כניסה 10 דינר כולל משקה ראשון אם אינני טועה אבל ניתן להזמין מעבר יצא לנו שהיינו חמישה אנשים ושילמנו 200 דינר . טיפ לגבי ירדן לסכם איתם מחיר מראש לפני שניכנסים וגם את מה שתכלול ההזמנה . בקיצור את קטע הוידיאו שראיתם הוא אמיתי וזה לא בית זונות (סליחה על הביטוי) אלא מועדון לילה חאפלה אמיתי וזה לא נהוג רק בירדן אלא גם במצרים , ההבדל בירדן הוא ששם יש יותר בנות שנמצאות עם חוטיני ומחשופים לעומת מצרים ששם הכול מוצנע אבל גם שם יש דברים שנעשים בחדרי חדרים . זה מצד אחד מעציב לראות כיצד מנצלים את חולשתן של בנות אלו שנמצאות במקום הזה בגלל חוסר בכסף של משפחותיהם , ואם שאלתם איך הדינר חזק כל כך פשוט גם שם מגיעים נסיכים מכווית סעודיה ואנשים מעירק שזורקים שם המון כספים במקומות הבילוי ודבר זה גורם לחוזקו של המטבע הירדני : ) עוד דבר שרציתי להגיד ששם הגברים מתחתנים עם כמה נשים מכל מינים לאומים מרוקאיים , סורים ,לבנוניים ,ירדניים ומעסיקים את נשותיהם שם בזנות דבר מעציב ( לא כולם חלקם ) . ואיך אני יודע את כל הניסתרות האלה פשוט זה מה שתושבי המקום אמרו לנו . בירדן יש גם קניונים מאוד יפים , קניון שיצא לי לבקר בו ניקרא "מכה מול " (יעני קניון מכה ) והקניון השני " סיטי מול " (יעני קניון העיר) . יצא לי לבקר שם בבית הקולנוע שזה מאוד נחמד עלות כרטיס 5 דינר לסרט באנגלית ו 7 דינר לסרט בערבית . ישם שם את כל רשתות המזון המהיר כמו פיצה האט , KFC, מקדונלדס והעוד...... הקניונים מאוד מרשימים , גם טיילנו באזור שמיסאני שזה נחשב לאזור יוקרתי ששם יש מסעדות ובתי קפה ונרגילות וכ'ו . אפשר לבקר גם במוזיאון המכוניות של המלך חוסיין שזה מאוד נחמד לראות את כל מלאי הרכבים של המלך . אפשר גם לבקר במסגד של עבדאללה ללא תשלום אך אם יש אישה שלא לבושה בלבוש צנוע משכירים לה גלאביה ב 3 דינר בכדי שהיא תיכנס מכוסה : ) . דיברו איתנו בירדן גם עיברית שזה היה ממש נחמד , וניתקלנו בכל מיני אנשים מכל מיני ארצות כמו סעודיה כווית ירדן עיראק. האנשים שם מאוד נחמדים , ובכל מקום שואלים מאיפה אתם ??? אפילו חשבו שאנחנו ירדנים שזה היה ממש מצחיק , אפשר להגיד שברומא התנהג כרומאי עבד עלינו שם וגם במצרים חחחחחחח ממצים מאוד מהר את העיר עמאן ולדעתי יומיים מספיקים , המסלול מעוד מעייף בכל הקטע של הגבולות , מהגבול הירדני שניקרא שייח חוסיין לעמאן זה שעה וחצי נסיעה במונית שעלותה 25 דינר לכל ארבעת הנוסעים . מבחינת החאפלות שם הן מאוד קטנות ואין מה להשוות אותם למצרים ששם החאפלות מאוד גדולות וגם מבחינת הנגנים במצרים ישנם להקות גדולות שמתחלפות כל שעה ובירדן הלהקה מסתכמת בשניים שלושה נגנים . טיפים : לא לדבר איתם על פולטיקה !!!! לא להסתכל על התמונות של המלך ולצחוק או להתבדח על התמונות שלו . דבר חשוב נוסף לא לקלל כי הם מבינים כי הרי הקללות לקוחות מהערבית חחחחח ואם אתם רוצים לדבר בעיברית תשתדלו לדבר בשפה גבוהה כי הם לפעמים גם מבינים עברית : ) . אז שיהיה לכם אחלה יום ושבוע טוב . נ.ב. עדי זה במועדון לילה כן ואני בטוח במיליון אחוזים , הן רוקדות כל הערב על הבמה ועוד בקטע הוידיאו שראית הבנות לבושות בצניעות במציאות במועדונים שאיאפשר לצלם את תראי בנות עם חוטיני וחולצות בטן . ולמה מועדוני הלילה האלה צריכים את הבנות האלה בכדי שהאנשים שהם משתכרים יזרקו הרבה כסף על אותן בנות ועל הבמה . ודרך אגב המועדונים האלה משלמים גרושים לבנות המסכנות האלה . ועוד טיפ קטן לגבי המועדונים !!!!!: לא לשתות מבקבוקים שמביאים לכם פתוחים אלא רק מבקבוקים סגורים , כי הם שם מערבבים את המשקאות ונותנים לכם להשתכר בכדי שתיזרקו המון כסף על הבנות . מאוד נחמד לבקר בירדן ולמי שאוהב או אוהבת אוכל אז זה אתר מאוד מומלץ כי שם יש את מיטב המסעדות העיראקיות הלבנוניות האמיתיות חחח שיהיה לכם אחלה יום