אני מקווה שאת קוראת את זה גילת

veredrosen

New member
אני מקווה שאת קוראת את זה גילת

אני מקווה בשבילך שבנותיך יהיו רופאות כי הן תהינה זקוקות לכסף רב לטיפולים פסיכולוגיים. בתור אמא לילד בן 5 התקשתי להירדם אתמול מהעוול שעשית לילד המתוק הזה, את פשוט רגילה לבנות, רובוטיות ושמנות שלא זזות וברגע שקיבלת בן שקצת זז, קראת לו אלים, ודרך אגב רואים בים שגם הבת קפצה לך ישר על הבטן אבל על זה לא הגבת. הילד היה משועמם כי הלכתם לים ולא נתת לו להיכנס למים. אני מרחמת על הבנות שלך ועובדה שהן אמרו שזה כיף שאמא לא פה. ובעלך שאמר שהילד אולי צריך איבחון וטיפול... צורה לו. אני אמא טוטאלית אבל אצלך הטוטאליות באה מבעיות שלך לא פטורות עם העבר וזוגיות מחורבנת בינך לבין בעלך. תתביישי.

adiroy

New member
גילת,מזלך שקמת וחזרת הביתה, אחרת...

גילת, אני באמת מרחמת על בעלך שרוקד לפי החליל שלך....לא לשמוע מוזיקה מזרחית????? מתי תתבגרי. אני לא יודעת מאיפה הגזענות הזו שלך? אני בחורה מזרחית שעובדת באחת החברות הגדולות במשק בתור מנהלת ומרוויחה משכורת מאוד מאוד גבוהה ואני שומעת מזרחית....אז אני לא בסדר? אני חושבת שאת לא בסדר...הילדה בת 8 לא יודעת לטפס לבד על הקרוסלה כי בטח את כל הזמן עזרת לה, נכון? לצחצח שיניים לבד היא יודעת? להתקלח לבד היא יודעת? מזה להנות היא יודעת? אני בטוחה שהתשובה לכל השאלות הללו הן לא! כי איך היא תדע אם לא תתני לה קצת מרחב מחייה במקום לחנוק!!! דרך אגב, בעלך לא במצב יותר טוב מבנותיך! את מסרסת אותו!!!!!!!!!!!!!! למה שלא ישיר??? כואב לך הראש, קחי כדור ולכי לטייל, אהה...שכחתי אולי בזמן שתהיי בטיול אחת הבנות תיפול ותקבל שריטה?!?! בקיצור, המזל שלך זה שחזרת מוקדם הביתה, כי אם קרן היתה מראה לבעלך ולבנות שלך איך היא חיה, ואיך היא רואה את המשפחה, כלומר: לעשות חיים, לרקוד, להתמודד עם קשיים, להתלכלך ואפילו השם ישמור (חחח) לשמוע למוזיקה מזרחית, הוא היה מבין שאת מסרסת אותו ואולי אפילו עוזב אותך!! ואז למי היית מתקשרת כל שעה? מי היה מצדיק את מעשייך המטופשים שהילד תקף אותך (את רצינית) הכי קל להאשים את הילד (בן 5....כן... התבכיינת בגלל ילד בן 5) במקום להסתכל על עצמך ולראות שטעית (או שאולי את מאלו שאף פעם לא טועות?) אנשים הם לא רובוטים ואם לא תשני את דרכיך מהר, יום אחד את תאבדי הכל!

מוסיקה מזרחית

היא לא אמרה שהיא לא אוהבת מוזיקה מזרחית - היא אמרה שהיא לא מתחברת לזה לזה לגיטימי! את מתחברת לאופרה??? למוסיקה קלאסית??? זה לגיטימי! ולא גזעני!

כל -כך מסכימה

יש שם קור ולא חום בבית של גילת משהוא מאוד לא נכון ולא בריא חוסר התמודדות קיצונית ולקרן אנחנו אוהבים אותך

גילת מזכירה לי

עכבישה שיושבת בקן הקורים שלה וטווה חוטים כדי ללכוד את ילדיה ובעלה ובסוף חונקת אותם והכל "כאילו מאהבה". מילא הילדים שאין להם ברירה אבל איך בעלה ,גבר בן 30 לא מתמרד נגדה ואפילו מאמץ חלק מהשגעונות שלה??? וקרן, היא ומשפחתה פשוט אנשים מקסימים ושפויים.

keren alfasi

New member
כאן קרן אלפסי

תודה על כל האהבה. ותודה על הביקור באתר שלי חכו ליום שבת לפרק ההמשך - שוב הסוף מפתיע... אוהבת קרן

Rageon

New member
קרן אוהבים אותך!

הי קרן, רציתי להגיד לך שאם זה מעניין אותך אז יש שרשור על התכנית גם בפורום של תפוז "הורים לילדים ביסודי" ואפילו שרשור קצר בפורום "אני וחמותי". אני ובן זוגי אוהבים אותכם מאוד. נתת לי המון. אני הולכת לראות איך אני משיגה את הספר שדיברת עליו.

Rageon

New member
גילת לא יודעת להשתמש באינטרנט

היא בטח לא ממש יודעת לפתוח מחשב, אבל היא כן יודעת לרדת על מוסיקה מזרחית. אין גבול לטמטום.

Rageon

New member
תיקון- גילת מפחדת מהאינטרנט

כמו שהיא מפחדת מכול דבר בחיים כולל מעצמה.

שריוש2

New member
אני קצת חולקת עלייך... נכון שגילת..

מגזימה בתנהגותה ואפילו באמת נראת אובססיבית וחרדה. לשים לבנות כל יום קרם על הפנים, לסרק להן ת'שיער לקלח אותן כמה פעמים ביום, זה אכן מוגזם. לא הבנתי ת'קטע של להתקלח לפני מדורה. הרי בכל אופן הן הולכות עכשיו להתלכלך ולספוג ת'עשן ואת הריח, אז מה שווה המקלחת?! בלי שום קשר לזה שהן תתקלחנה אח"כ. אני רואה לנכון, בגדר הנורמליות, להתקלח פעם אחת ביום. בערב, אחרי יום מתיש בו היינו בחוץ התלחכלכנו, ה זענו וכו', כדי שנהיה נקיים לשינה. אבל כמה פעמים ביום, נראה לי מוזר, בייחוד אם הן עושות אח"כ פעילות של התלכלכלות והזעה. מה גם, שאם כל הכבוד לזה שהיא דואגת להן [בכל אופן אמא תמיד דואגת לילדיה ורוצה לשמור עליהן מכל משמר], היא צריכה טיפה להרפות. גם מהקטע שזה נראה אובססיבי וגם מהקטע של מה יהיה כשהן תגדלנה?! אם היא עכשיו עושה להן הכל [גם מסרקת אותן!], הן תגדלנה להיות מאוד מפונקות! ומה יהיה בגיל מבוגר יותר?! בגיל ההתברגות?! היא מצד אחד דואגת להן ורוצה לשמור עליהן, אך מצד שני עושה להן כזה עוול, שבגיל מבוגר יותר הן לא תצלחנה להתמודד עם בעיות קשות ומכשולים. אבל גם קרן קצת מגזימה. זה שהיא נותנת חופשיות לילדים, זה בסדר. אני לא אומרת שצריך לכלוא אותן או לנהוג בדרך של גלית. אבל גם היא מגזימה לא פחות. סליחה, אבל אם כל הכבוד לחופשיות שהיא נותנת לילדיה, היא צריכה לדעת גם איפה לשים גבולות. לא ייתכן שילד בן ה-5 ישתמש בסכינים. הוא עוד לא מבין את משמעות הסיכון. הוא הורגל לחופשיות, לעשות מה שרק עולה על דעתו ובשבילו, סכין זה סכין. ומה יהיה אם הוא פתאום חס וחלילה ייפגע בעצמו? גם אז קרן תבוא ותגיד שזה רק חלק מההתנסות בחיים?? חוסר הגבולות הזה יחזור אליהם כמו בומרנג כשהוא יגדל. כשילד קטן, הוא עוד לא מבין מה מותר לעשות ומה אסור. החינוך שהוריו מקנים לו, הוא זה שקובע את אופיו בגיל מבוגר יותר. החינוך שקרן ובעלה מקנים לילדיהם בגל קטן שהכל מותר לעשות, הכל בסדר, יזיק להם בגיל מבוגר יותר. הם ייגדלו להיות חסרי גבולות בידיעה שהכל מותר להם, הכל מגיע להם, הם יודעים הכל, ואף יהיו מרדנים בהוריהם. כמו - כן, מה זה הדבר הזה שילד בן 5 מרים יד, עד כדי כך שאי אפשר לשלוט עליו?! אני לא רוצה לחשוב אפילו לאן זה יכול להגיע בעתיד. המסקנה שלי, היא שאף אחת מן ההתנהלויות של המשפחות מהפרק אינה מוצדקת. אני מאוד בעד לתת חופשיות לילדים ולא לכלוא אותם בבית, או להתייחס אליהם בעצם כ"רובוטים" שעושים מה שההורים אומרים להם וזהו, אבל גם לדעת לשים את הגבולות בזמן הנכון, ובמקום הנכון. ולדעתי, קרן ובעלה, קצת הרחיקו לכת. כי ילד בן 5 שכבר מתעסק עם סכין, בהחלט מצריך לשים לו שם את הגבול. לא ההתנהלות של גילת ולא של קרן. משפחה "נורמלית" לדעתי, היא זו שיודעת לשלב סין שתי הישות של שתי המשפחות, וזו גם המסקנה שהמשפחות המשתתפות בתוכנית, צריכות לקחת לצומן לבן. לא הייתי מצפה מהמשפחות להגיע להבנה מלאה ביניהן, אבל כן הייתי מצפה להגיע לאמצע. ז"א, שגילת, תקח לתשומת לבה את אורך החיים של קרןבעלה וילדיה ושתשלב את זה בצורה נכונה באורך החיים שלה. ומקרן הייתי מצפה אותו דבר. שתקח לתשומת את אורח חייה של גילת ותשלב אותו איפושהוא בצורה נכונה באורח החיים שלה. טוב, חרפתי פה. אבל היה לי מאוד חשוב לכתוב את הביקורת שלי על התוכנית הזו שהיתה לא יוצלחת לדעתי.

למעלה