אני מקווה שהגעתי למקום הנכון...

אני מקווה שהגעתי למקום הנכון...

אז ככה..אני בבסיס סגור..רחוק מאוד מהבית. עושה שבוע שבוע..לא פלס..לפעמים שבוע וחצי-חצי שבוע... בשבועות האחרונים יש לי בעיה שאני לא צליח להרדם בבסיס...אני קם כל יום הפוך, עם כאבי ראש, תשישות נוראית כל היום...ממש כל היום הולך חצי רדום עם דמעות בעינים...ובלילה נרדם איזה שעתיים 3...בקיצור המצב קשה...סתם דוגמא מאתמול: הלכתי לישון ב10 בלילה. ב10 היתי על המיטה. שעה שעתיים 3...2 בלילה ואני עדייין ער...בסביבות 2 וחצי הצלחתי להרדם..היה לי שעון מעורר כוון ל7 בבוקר. ב5 כבר היתי ער...נמנמתי קצת עד שברבע ל7 קמתי לבד. וזה ככה רק בצבא...בבית שאני הולך לישון זה קומה של 12 שעות לפחות...עכשיו השאלה שלי זה קב"ן או רופא רגיל? כימיקלים או רגיעונים למיניהם אני לא לוקח ולא אקח.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רוצה לישון...

מתוסכל, לא מבין למה בבית כל כך קל ופתאום בצבא, כל כך קשה, ומה כבר ביקשת? לישון... נסה פה, אולי תקבל תשובה קצת יותר אינפורמטיבית, ופה איתנו שתף, מה הרגשתך בצבא, האם לחוץ, האם קשה...? שתף... אולי מתוך הדברים תמצא מרגוע, ותמצא גם שינה...

drnaji

New member
אני חושב שכדאי לך ללכת לרופא ואם הוא יראה

לנכון לשלוח אותך לקב"ן אז הוא יתן לך הפניה. אם אתה מחפש לעובר בסיס או לקבל הקלות אז תלך ישירות לקב"ן. בהצלחה

למעלה