אני מקווה שהצבעים נורמאלים

rendermaaaan

New member
אני מקווה שהצבעים נורמאלים

המסך שלי דפוק לגמרי OK הרבה זמן רינדור והנה ה-פותחן בקבוקים

השולחן..

בסך הכל ממש יפה לטעמי, במיוחד האולר.. השולחן קצת בעייתי, הטקטורה לא נראית משהו, וגם בקושי רואים ככה את הפקק. הייתי מנסה ללכת על שולחן קצת יותר סולידי...

Da Jackel

New member
בעקרון אהבתי מאוד את הצבעים

ואת כל הרעיון וההצגה שלו אבל אני חושב שיש כמה בעיות אבל אני לא בדיוק בטוח במה... חשבתי על שני דברים 1. לשולחן לדעתי יש יותר מידי BUMP. 2. ועל הפקק או שיש יותר מידיי BUMP / תאורה חזקה (תנסה אולי להשתמש ב DISPLACE לפקק זה אולי יעזור יותר) אבל בכללי אהבתי... רעיון יפה :)

ZDanielZ

New member
זה קצת נראה...

...כאילו גם הפקק וגם השולחן עשויים משעם. הפקק סבבה, אבל אולי עדיף שהשולחן יהיה קצת יותר חלק ומבריק, שפחות יראה כמו שולחן פיקניק של קק"ל. חוץ מזה, מגניב.

rendermaaaan

New member
טוב - שינויים

טוב אז שיניתי את השולחן אבל בגלל שממסך שלי דפוווווק אני רואה את הצבעים אחרת ומה שנראה לי נורמאלי יוצא ממש מוזר אבל בכל זאת הנה התיקונים

Da Jackel

New member
ואו... יפה יש שיפור !!!

אבל יש לי כמה הצעות בשבילך אני חושב שאולי כדאי לך להוסיף קצת חלודה בחלקים מסויימים של הפותחן (אם כל העסק ישן אז כדאי שזה יראה) והחומר של השולחן נראה לי עדיין טיפה מוזר כי לא הצלחתי בוודאות לקבוע ממה הוא עשוי... אבל כל הכבוד על ההתקדמות, השעם והמידול של שאר הדברים דיי מרשימים, תמשיך ככה אחי !

ננהננה

New member
הי אילן :)

נראה יפה אבל כרגיל, ככל שמתקרבים לריאליסטי ככה קשה יותר להגיע. הפותחן עצמו נראה חלק מדי בשוליים (איפה שהוא קיבל מין פס השתקפות) צריך טיפה לשבור את זה לדעתי. וגם הייתי מוסיפה באונס קטן מצד ימין למטה, כי הפקק שחור לגמרי שם וזה מוזר. נראה טוה יותר מהשולחן עץ, למרות שאני לא מבינה מה הוא בעצם החומר הבהיר המבריק, אבל זה נראה נעים יותר, כנראה כי זה בהיר. אהבתי יותר את הגוון החם.

eran01

New member
אתה יכל להסביר

זה מאוד יפה..אפילו מדהים אתה יכל להסביר איך עשית את השולחן?

eldarinn

New member
אני מבין שהרעיון הוא לתת מראה מיושן

אם זה הרעיון אז אתה צריך מפת חלודה לפותחן. ובכל מקרה הפקק נראה יבש מדי, הרבה יותר מפקק סתם יבש. הטקסטורה והצבעים גם הם לא של שעם וזה נראה יותר כמו אבן.

למעלה