אני מקווה שזה הפורום הנכון

littleAngel

New member
אני מקווה שזה הפורום הנכון ../images/Emo20.gif

אני כמעט בת 16, ועד עכשיו לא יצא לי לרצות ילדים לזמן שאני אהיה גדולה. תמיד שמעתי את חברות שלי שאמרו שהן נורא אוהבות ילדים קטנים ותמיד שמעתי שהן היו רוצות ילדים בעתיד(החלום הרגיל של בעל,קריירה וילדים). לי משום מה אין את הרצון הזה ואני לא אוהבת ילדים קטנים כל כך, והאמת שזה די מדאיג אותי,אני לא רוצה להיות שונה,אחת שלא יהיו לה ילדים... אולי יש לזה קשר לזה שאני בת יחידה ורציתי לשמוע מה דעתכם,האמהות?מתי אתן התחלתן לפתח רגשות הורות?

BabyGirl 17

New member
אני לא אמא,

אבל אני יכולה להגיד לך שאין לך ממה לדאוג, את עוד צעירה, אולי את מסתכלת על זה עכשיו ולא חושבת שזה יבוא מתישהו, אבל לכי תדעי, בחיים יש הפתעות
אולי שתכירי את האהוב שלך פתאום תתעורר בך תחושת רצון להמשכיות ולבניית משפחה וגם אם זה לא יקרה, למרות שאני לא מאמינה כך, שום דבר לא נורא! מי החליט שחייבים לחיות כמו כולם? למה התבנית היא בעל-ילדים-משפחה-קרייה ? כל אחד צריך לעשות מה שטוב לו, ואיך שהוא רואה לנכון לחיות את החיים שלו, כי הם שלו. הכי חשוב שיהיה לך טוב עם עצמך, ואל תנסי תמיד להשוות לאחרים כל אחד בפני עצמו

jennyFK

New member
העולם השוסינסטי 101...

היי. אני כבר בת 18, אף פעם לא רציתי ילדים וגם עכשיו לא. אף פעם לא רציתי חתונה גדולה ומפוארת עם שמלה לבנה והמון מוזמנים וגם עכשיו לא. גם אני תמיד חשבתי שיש בי משהו לא בסדר, וגם ככה כל החברות שלי גרמו לי להרגיש. אבל יש לי שאלה עלייך- זה שנער בין 16 יגיד שהוא לא רוצה ילדים זה בסדר?? למה? אחרי הכל כדי שיהיה ילד גם הוא וגם האמא צריכים לרצות, לא מספיק שרק הבת תרצה. אז תעשי מה שאת רוצה, או שמתישהו תרצי ילדים ואז יהיו לך, או שלא תרצי ולא צריכה להיות שום סיבה ממשית לכך שלא תחיי חיים טובים בלי ילדים, מלמד לחץ חברתי של הסביבה השובינסטית מסביבנו.

littleAngel

New member
תודה הרגעתן אותי חח...

האמת שגם אני חושבת שזה בסדר גמור לחיות את החיים ללא ילדים,אם ככה אני אהיה מאושרת,אפילו שהרבה מהדורות הקודמים לא יסכימו איתי,וזאת הבעיה- לא הייתי רוצה לאכזב את ההורים ושתהייה להם בת ללא נכדים

s h o o s h a

New member
אני מהדור הקודם

וגם אני, כמו הבנות שלפניי, בהחלט לא חושבת שיש בך משהו שהוא 'לא בסדר'. ראשית, את עוד בעצמך ילדה ואת לא צריכה לחשוב על ילדים וגידולם. והיה ותתבגרי ועדין לא תרצי-אז לא. אין חובה מסויימת להביא ילדים לעולם. בטח שלא כדי לרָצות מישהו!!! כשתגיעי לגיל הנכון, את תדעי. ולכי אך ורק על פי צו לבך ותחושותייך כי ילדים זה לא מוצר מדף אי אפשר להחזיר המשך ערב בכייף

למעלה