אני מקווה שיגיעו שמאלנים להפגנה מחר

leor100

New member
אני מקווה שיגיעו שמאלנים להפגנה מחר

אחחח..... יהיה פצצוצת לגבות

leor100

New member
אפשר להגיד כבר ..ההפגנה היום

כיכר רבין ב 6 ...שמאלנים תבאו תבאו ...תביאו גם כמה ערבושים ...

מה זה אומר פצצות לגבות

תנסה לפגוע בהם פיזית? תירק עליהם? תקלל אותם? ומה יקרה עם יומיים אחר כך יפגוש אותך ברחוב חבר של אותו שמאלני ששירת לדוגמא בשייטת 13 (אתה יודע שיש שם המון שמאלנים?) , שני מטר רוחב וגובה וידפוק לך בראש עם לום ברזל שעד סוף החיים אמא שלך תאכיל אותך מקשית בבית לוינשטיין עם שיתוק 100% ? מה באמת יקרה? חבל עלייך ילד - שתגדל תבין.

אני מדברת בשפת האובייקט המקשיב

ובעלי (שהיה חבר שלי עד שהתחתננו לפני שלוש שנים) הוא אכן תומך שמאל ושירת בפלס"ר שריון ויש לו הרבה חברים שמאלנים (וימנים) ששירתו במיטב היחידות. איש השייטת הוא רק מטאפורה לילדון הקטן שחושב שאם הוא ערס ימני אז כל העולם מפחד ממנו...

Alder

New member
לא רציתי לומר זאת קודם אבל...צודק ../images/Emo6.gif

תגידו חברה

מה יקרה אם תפגשו בחורה חמודה ויפה. ששירתה בצבא (למרות שלדעתי רובכם בעצם רק בני 16 פלוס מינוס) ולמרות שתרמה רבות למדינה היא מצביעה לעבודה - לא תאהבו אותה? לא תצאו איתה? לא תינשאו לה? אל תהיו תמימים ואל תעשו לעצמכם פדיחות. וזיכרו : בשמאל יש יותר כוסיות מבימין (עובדה שאין עליה עוררין)

תשובה

בוודאי שהתשובה היא שלא אפסול אותה בגלל סיבה זו. רב הסיכויים, וזה מניסיון, שהיא תפסול אותי. לגבי הכוסיות- אתה צודק חלקית. גם בימין יש הרבה כוסיות, אבל רובן דתיות.

קימי

New member
לא חסרות בחורות ימניות יפות, רק

שרובן בארון, כי זה נחשב יותר להיות שמאלני.

אני אהיה שם.

ד"א - אתמול שמעתי בפעם הראשונה שבית הכנסת הוא גם חצי רפורמי. מה אתה יכול לספר לי על כך? ועוד, שמעתי שעד הקמתו, סטודנטים ערבים באונ´ ת"א מנעו מסטודנטיות יהודיות להתפלל באיזורים מיוחדים שהוקצו לכך. ועכשיו רוצים לבנות להם מסגד...

בהכנ"ס פתוח לכל הזרמים

אם כי הסממנים הם אורתודוכסיים, כלומר: יש פרגוד שמפריד בין גברים לנשים (בהתחשב במה שהסכמנו עליו אתמול לגבי הדתיות זה גם מובן). לגבי הסטודנטיות- אין לי מידע. מסגד- מבחינתי שיהיה. יודע למה? כי ברגע שהשמאלנים ישמעו קצת סילסולי מואזין מזרחיים, זה יעשה להם את המוות. הגיזענות שלהם תפרוץ החוצה בגדול, והם יעשו למסגד מה שהפלשתינאים עשו לקבר יוסף. זה בשבילם בערך כמו שתשים את זוהר ארגוב ברמקולים ענקיים בקמפוס. אתה מתאר לעצמך מה יקרה?

בכל אופן, אני סמוך ובטוח ש...

הבחורות היפות של הימין נמצאות בפורום הזה, ואלה שלא הגיעו לכאן עוד יגיעו.

אביסון

New member
אנא חייב.....

את הבנות בפורום לשלוח תמונות (למייל שלי, אני וועדת קבלה*) *אפשר בהחלט גם שמאלניות.

למעלה