אני מקווה שיעניין את המשתתפים כאן

נכנסתי לאתר הזה

ובכתבה הראשונה שנתקלתי בה כתוב ככה: "בדרך כלל, דווקא היהודים מתעצבנים כשאומרים להם שהדת שלהם היא אמת. באחד מבתי הכנסת הקונסרבטיביים הגדולים שבהם נאמתי, הביאו המארגנים פרופסור ממחלקת לימודי היהדות באוניברסיטה המקומית כדי שיציג טיעונים מנוגדים לשלי." אני לא מבינה?

arriy80

New member
תביני

לצערינו, רוב היהודים כיום, לא הולכים בדרך התורה וקיום המצוות. הם מבינים את היהדות בתור פולקלור, ספרי הצעות וכדומה. כנראה שהם רוצים לתרץ את דרכם בכך ש"יש הרבה אמונות בעולם" ולא חייבים להשמע לדת היהודית למרות שנולדים יהודי. ומי אמר שהדת היהודית היא הנכונה? גם אם יביאו להם הוכחות שאכן הדת היהודית היא זו שהתקבלה מהאלוקים, הם יטרחו לחפש אחר הוכחות נוגדות בכדי להמשיך ולהצדיק את אי-ההשמעות לחוקי היהדות. תזהרי מאתרים חרדיים! הם מדברים על יהדות! הם כותבים שצריך לקיים את מצוות האלוקים! הם כותבים שצריך להשמר מתאוות העולם! תזהרי!

אני לגמריייי מבולבלת עכשיו...!

חרדים הם לא אלה שהם הכי דתיים אצלכם? שכאילו הולכים בדרך התורה וזה?.. ואז אתה אומר להזהר מאתרים חרדיים כי הם מדברים על יהדות? אז על מה אתם מדברים? אתה אומר שהם כותבים שצריכים לקיים מצוות ושצריכים להשמר מתאוות העולם... זה לא כך אצלכם? בילבלתם אותי לגמריי

arriy80

New member
בשביל זה הוספתי את האייקון בסוף

להראות את האבסורד שבדברי האזהרה...

למעלה