אני מקווה שכשמיכל רואה את עצמה עכשיו היא

sugerpie

New member
אני מקווה שכשמיכל רואה את עצמה עכשיו היא

מתביישת עם הבעל הדפוק שלה אגואיסט חסר רגישות והיא כל הזמן מגינה עליו היא ומאיה פשוט 2 דפוקות בעלות ערך עצמי נמוך....מרגיז כל פעם מחדש לראות... כשרן היה צריך שמיכל תאכל את הגועל נפש שלו גם זה היה בסדר שהיא תקפוץ בנג'י 200 מטר כי היא חושבת שיש לו כאבים בגב אבל הוא משקר אותה אחלה בעל באמת!!1 ממש מראות דוגמא גרועה לנשים ובכלל!!!

אכן מרגיז כל פעם מחדש

בעיקר רן ומיכל. מה היתה ה"הברקה" שלו אתמול - "היה צריך לשאול מי טוב נגד ילדים, לא מי טוב עם ילדים" (לפני משימת הפינג-פונג)
אבל מעצבן לא פחות שמיכל "אוכלת" את כל זה (דו משמעי..) בלי להשמיע אף מילת התנגדות או ביקורת.

shyshir12

New member
מיכל דווקא חמודה אבל רן די מאכזב

לא אהבתי את זה שהוא נותן לה לעשות את המשימות ולא ממש משתף פעולה..ומתייחס אליה באדישות וכאלה..אבל מיכל מפתיעה לטובה..בעניין המשימות אני מתכוונת..

באמת מרגיז לראות.

איך שהוא אמר לה "אם את לא אוכלת את זה אז מצידי הולכים הביתה" רק בגלל שהוא לא רצה לאכול, מעניין מה הוא היה אומר לה אם זה היה ההפך והיא הייתה במצב הזה... אבל המקרה הכי עצוב היה בפרק ההוא שהם היו צריכים להגיע לנקודת הסיום כשהוא מסיע אותה על משהו, ובסוף היא נפלה. הראו אותה אומרת כמה שהוא דואג לה ומתחשב בנפילה שלה ולא מזרז אותה, ובאותו זמן הראו אותו רק צורח עליה "נו כבר, קומי" או משהו כזה. זה היה כאילו הוא אומר דבר אחד והיא שומעת את ההפך הגמור, זה היה ממש עצוב לראות, הייתי בהלם. ועמיחי בכלל מעצבן, מיה ועמיחי מעצבנים אותי אפילו יותר מרן ומיכל, כי מיכל לפחות נחמדה, אבל את מיה אני לא ממש אוהבת. רן ועמיחי שניהם מעצבנים לגמרי.

למעלה