אני מקווה שלא שכחתם!!!

DredLox

New member
אני מקווה שלא שכחתם!!!

היום, כרגיל, התוכנית הכי אפלה ברדיו אריאל, Distortion! מי שלא מקשיב לתוכנית, שלא יראה את הפנים שלו במרכז! 106FM, רדיו קול אריאל, כל יום שבת ב20:00!!!

דימה,

אם כל פעם שהייתי חושבת עליך היה נופל כוכב, הירח היה נשאר לבד

Z A M i

New member
../images/Emo207.giffor old time sake..

(או איך שלא כותבים את זה) מי פה ראה אתמול את הפרק הראשון של העונה השנייה באבודים
אלללה.. איזו התגעגעות הייתה לי לסדרה הזו.

אחושרמוטה!!!!!!../images/Emo45.gif

בהתחלה חשבתי שזה פלאשבק. תמיד התחילו את הפרקים עם פלאשבק ופתאום אני שומעת את הבום ואני קולטת שזה הפתח מהצד של "הרעים". אז אדיר!

Z A M i

New member
כן..גם לי היה אותו דבר..!

ונכון המר.בחור הזה שרץ עם ג'ק? כל כך ידעתי שהוא יהיה בפתח הזה!!, זה היה אחד הצפויים. "אני הולך לרוץ בכל העולם"(משהו כזה) ישר בלט שהוא יהיה באי, וכשהם נכנסו לפתח, זה היה צפוי שהוא יהיה שם. לא ככה? חוץ מזה.. פתאום נזכרתי בכל הדברים של הסדרה.. זה היה בן זונה.

כן..

ידעתי שיש משמעות מאחורי ה"בראדה" שהוא כל הזמן אמר. הקטע הכי גדול הוא כשזכרתי שבעונה הקודמת הראו את המסיבת אירוסון של ג'ק ושרה ונזכרתי שהיא אמרה "לחיי ג'ק, שריפא והציל אותי" ואז הבנתי שהחולה זה בעצם אישתו וכן הולך לקרות נס!!!!!

Z A M i

New member
עוד הפעם../images/Emo207.gif../images/Emo7.gif

רבאק. יש על הסדרה הזאת

תכלס לא...

ראית מה יהיה בפרק הבא? הראו את ההיא שג'ק פגש לפני הטיסה. זאת שהחליפה איתו מקום במטוס. היא ישבה בזנב של המטוס שבעיקרון כל מי שישב שם היה אמור למות. איזה קראחנה

Z A M i

New member
כן ראיתי..יואו..

איזה סרט, אני חייבת לקנות ת'דיוידי של העונה הראשונה.. הם כבר לא מנתחים ממש ת'פרק בפורום הזה.. זה די חבל. דווקא מעניין למה לא שמתי לב.

למעלה