אני מקווה שלא תבהלו, זה כמו היצ'קוק חחחח....

אני מקווה שלא תבהלו, זה כמו היצ'קוק חחחח....

הו העין שלי מקרוב (צולם במצלמה בעזרת מאקרו 10) יש מישהו שמבין בעיניים אולי
העין העין שלי יפה
EYE

אה... תאמיני לי ,שאני עובד קשה (על כולם) חח..

היום היתה פתאום ידיעה שהישראלים ,נכנסו עם מטוסים לשטח סוריה... ישר הבורסה ירדה ...
מה יש להם בחיל האוויר ?! משעמם להם ?
בקיצר זה לא מקצוע קל... ראינו מה קרה עם פל קל

y e t i

New member
לא מבהיל , אבל זה , לא מפחיד ולא מלחיץ

מטריד , זאת תהיה המילה הנכונה . הערוצים בטלויזיה בעיקר בטלויזיה הערבית מחרחרים מלחמה בצורה כזאת שאני בכל אופן לא זוכר . שיתחיל שוב , ושהפעם נדע ללכת עד הסוף . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446707,00.html

ס22ית

New member
מפחיד זו המילה!

ואם תהיה מלחמה לתקשורת יהיה בזה חלק לא קטן..הם מחממים את האווירה על ימין ועל שמאל (תרתי משמע) "הדיבורים" כרגע הם על אוקטובר..כבר לא יודעת..מקווה שזה לא נכון..אבל לא נעים לשמוע

y e t i

New member
כל דבר עדיף מהמצב הנתון היום

כמובן שבלי האדיוט שקורא לעצמו רוה"מ , עכשיו העבירו בשידור חי נאום שלו בירושלים ,חוץ מלחייך כמו טמבל ולשדר עסקים כרגיל דבר הוא לא אמר . אם נגזר עלינו מלחמה נוספת שהוא עדיין בתפקיד , לפחות שנדע להתחיל ולגמור כמו שצריך , ובכל מחיר , בלי פחד מהרוגים ופצועים לצידנו , ועם להחזיר את החיילים , מתים או חיים זה כבר לא משנה . יש לנו אמצעים אך אין יכולת , בדיוק כמו שיש פחד שבגללו איבדנו את יכולת ההרתעה , וזה משהו שחייבים להשיב . ואגב , סוריה לא תצא לבדה למלחמה אולי יגיב על המעשה היום , אסד פחדן מידיי , פחדן הרבה יותר מאבא שלו , הוא יעשה את זה רק עם תמיכה של איראן ושל חיזבאללה .

סליחה אבל העין שלי (למרות שזה מפחיד)

היא לא שונה בכלל העין של כל אחד ואחד מכם.
אבל אולי חלקים אחרים הם שונים.... חחח... פעם הייתי נורמלי... אבל הפעם עבר וגם הנורמלי עבר איתו... חח...

למעלה