אני מקווה שלא תתנפלו עלי...

אורית27

New member
למיה

אז ככה אני בטוח לא מהאלה שיתנפלו עליך שאת מעשנת
אני מעשנת גם...... הרבה פחות ממה שעישנתי לפני ההריון אבל עדין מעשנת..האמת שניסיתי להפסיק אבל לא ממש הלך לי..

מיה :)

New member
יש לי את אותה הבעיה, מה עושים?../images/Emo12.gif

אמנם הפחתתי בכמות, אבל לא מסוגלת להפסיק (במיוחד בגלל העבודה)!

New member
הייתי קטרית! עישנתי 2 קופסאות ליום!

היום משהו כמו חצי קופסה.

גם אני../images/Emo120.gif

לצערי גם לא הצלחתי להוריד בכמויות ואני מחסלת קופסא ביום בלי להרגיש. עם כל סיגריה שאני מעשנת אני מרגישה רגשי אשמה ונקיפות מצפון אבל ממשיכה לעשן. מי שהחליטה לא לעשן אז שיהיה לה המון

שבוע הריון וסיכונים...

אני בשבוע 33. לגבי הסיכונים אומרים שעישון פסיבי מזיק לתינוק החל ממשקל לידה נמוךועד בעיות נשימה ומוות בעריסה. בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה אם תחליטי להפביק לעשן...וגם אם לא.

anat_i

New member
עישון פסיבי?

לא גורם לכאלה נזקים... לא צריך להגזים. אלא אם כן את צמודה למישהו שמעשן במשך שעות רבות כל יום. אתן מדברות על עישון אקטיבי מאד...

פוגית

New member
טוב, גם אני אתוודה

אני מעשנת 5 סיגריות ביום (לפעמים פחות). לפני כן עישנתי יותר מקופסה. בהתחלה זה היה קשה מאוד, אבל התרגלתי.

אורית27

New member
בנות

אני גם הפחתתי הרבה פעם הייתי מגיעה לקופסא וחצי ביום. והיום אני מעשנת חצי קופסא בערך ככה שהורדתי דיי הרבה.למען האמת אני מקווה שאני ימשיך להוריד בכמות ויפסיק לעשן בכלל.

נשמי

New member
לכל ה-../images/Emo120.gif שלום

אני היתי מעשנת כ- חצי קופסא ביום כעת אני בשבוע 10 ובגלל הבחילות ותחושת החולשה הכללית ממש אבל ממש לא בא לי לעשן...הייתן מאמינות אולי עוד יבוא לי בהמשך כשארגיש יותר טוב(מקווה שלא) תגיד מההתחלה עישנתן או משלב מאוחר יותר
גלית

תגידו, התינוק עוד לא נולד וכבר

לחשוף אותו לגועל נפש הזה?? תנו לו צ´אנס בחייכם... אני מניחה שהרצון שלכם בילד בריא גדול יותר מהרצון בסיגריה.... 9 חודשים אתן לא יכולות להתאפק?...

אורית27

New member
לדניאל

ברור שהרצון בילד גדול יותר מהרצון לעשן...אין ספק בכלל. ואני בכלל לא תומכת בזה שאני מעשנת לא בזמן ההריון וגם בלי קשר להריון. אבל מורן את צריכה להבין שזה כבר לא בשליטתי העישון זה פשוט משהו שהגוף שלי חייב אותו ולא יכול בלעדיו. אולי זה ישמע מוגזם אבל זה ממש ככה... זה לא אומר שאני מפחיתה מערכו של התינוק שלי או מזלזלת בו חלילה(שיהיה בריא).ו9 חודשיים זה הרבה להתאפק לאחת שמעשנת.. לדניאל בכלליות את מעשנת?

היי אורית, קודם כל אני דניאל, אמא

של מורן בן 11 חודש. אני עישנתי בעבר,עד לרגע שפגשתי את בעלי, כי הוא אמר שזה מפריע לו והוא מבקש שאני יפסיק, כיבדתי את הבקשה שלו ומאז לא נגעתי בסיגריה. זה היה לפני כ3 שנים בערך. אני לא יכולה להגד שהייתי מכורה, זה היה סתם בשביל הכיף ולא הייתה לי בעיה להפסיק. אבל אם את כן מכורה, ואומרת שאת לא יכולה להתאפק אז את צריכה להתייחס לזה כמו אל כל התמכרות אחרת. ולטפל בזה בהתאם. זה במידה והעישון באמת מפריע לך..

shafririt

New member
אני עישנתי בתחילת ההריון

אבל הפסקתי כי זה הגעיל אותי באיזהשהוא שלב. בהריון הראשון שלי גם הפסקתי ולקראת סוף ההריון נורא רציתי סיגריה. ובאמת, שבועיים אחרי הלידה חזרתי לעשן. לפי הבנתי עד 5 סיגריות ביום זה לא מזיק בכלל. כל אחת כטוב בעיניה תעשה. כל דבר, אם הוא במידה נכונה, לא מזיק וזה נכון גם לגבי קפה ואלכוהול פה ושם. לא חייבים להיות פנאטיים.

ashlaya

New member
סיגריה בהריון - לא מגעיל אתכן?

אני הייתי מעשנת קופסא וחצי ביום וכל הנסיונות להפסיק לא הצליחו.... ואז...ניכנסתי להריון וזה פשוט הגעיל אז זה לא שלא בא לי סיגריה - בא לי מאוד ואפילו אחרי 4 חודשים ללא עישון באופן אוטומטי אני מחפשת את הסיגריה אחרי האוכל.... אבל ... האמת שהיום אני כבר לא רוצה לנסות - לפחות לא עד אחרי ההריון כי אםעברתי כמה חודשים ללא סיגריה למה עכשיו? ואגב- מכירה הרבה אמהות שמעשנות- 99% מהתינוקות נולדו עם אסמה - ברונכית קשה וכו´ - אז למה??????

New member
הלוואי ואני אגעל מסיגריות...

הבעיה היא שאני לא, אבל לפחות הפחתתי ואני עומדת בזה. אגב, 3 חברות שלי, שעישנו במהלך ההריון, ילדו ילדים בריאים לחלוטין (טפו טפו
) אחת מהן עם 3 בנות, ואת כולן היא ילדה כך. אז אני לא אומרת שצריך לעשן, אבל אחוז הפגיעה הוא "קצת" יותר קטן ממה שטוענים. גם הרופא שלי מודע לעובדה שאני מעשנת, ולא אמר שעדיף שאפסיק. הוא גם לא יודע שהפחתתי במינון.

מרי26+

New member
הי מיה

אני עישנתי יחסית הרבה עד חודש שישי ומאז פשוט לא בא לי לעשן. כשבא לי סיגריה אני מעשנת זה קורה בעיקר שאני בחברת אנשים, העישון שלהם עושה לי חשק אבל... עם השכטה הראשונה אני לא מבינה למה אני צריכה את זה. המצחיק הוא שבעלי מעשן קבוע והוא היחיד שלא יוצר אצלי חשק לעשן.. תראי כל עוד את יודעת ומודעת תעשי מה שבא לך את לא חיבת לאף אחד דין וחשבון חוץ מלעצמך (כך אני רואה את הדברים) היו לי ימים שעישנתי ליד אנשים ובלי שום בושה העירו לי שאני לא בסדר כי יש לי אחריות וכד´ אף אחד לא יכול לקבוע לך ולתת לך להרגיש לא בנוח עם מעשייך אני לא אומרת שאת צריכה להמשיך ולעשן, ברור שעדיף שלא אבל אני כן אומרת שאת בחורה בוגרת וזכותך לבחור. מרי

למעלה