אני מקווה שלכם הלך יותר טוב מש-לי
C cobainos New member 27/8/04 #3 אין לי תסיסמה והקוד המטופשים!! אררר וביקשתי כבר לפני חודשיים שישלחו לי חדשים
ד דובשנִית New member 27/8/04 #12 בינתיים בדקתי בבי"ס את הציונים במתמטיקה ואנגלית- אנגלית קיבלתי 82, הממוצע הוא 86. מתמטיקה 100 ו-94 (4 יח"ל) והגישו אותי על 85 הזונות ( ובמגנים קיבלתי 100 ו96!!!!!!!!!!!!!!) אז הממוצע הוא 90 וקצת... אני מפחדת מהציון שלי בתנ"ך... בעעע
בינתיים בדקתי בבי"ס את הציונים במתמטיקה ואנגלית- אנגלית קיבלתי 82, הממוצע הוא 86. מתמטיקה 100 ו-94 (4 יח"ל) והגישו אותי על 85 הזונות ( ובמגנים קיבלתי 100 ו96!!!!!!!!!!!!!!) אז הממוצע הוא 90 וקצת... אני מפחדת מהציון שלי בתנ"ך... בעעע
S SupeRonit New member 27/8/04 #6 אני כזאת &ונה-רציתי לרשום בכותרת: "קיבלתי יותר " אבל זה הרגע שלך,אז אני לא אשוויץ בעצמי-כל הכבוד חן .. באמת,שיחקת אותה Go Shesek
אני כזאת &ונה-רציתי לרשום בכותרת: "קיבלתי יותר " אבל זה הרגע שלך,אז אני לא אשוויץ בעצמי-כל הכבוד חן .. באמת,שיחקת אותה Go Shesek
ח חןשסק New member 27/8/04 #7 חחח נו אז היית אומרת../images/Emo3.gif מה את מפחדת? חח כמה קיבלת? תכתבי בכותרת!
S SupeRonit New member 27/8/04 #8 92....כמה ייצא לך סופי ???! לי 88 המורה הגישה אותי על 84 וקיבלתי במגן-נו,תנו מספר .. זה חייב להיות משעשע כמה שתהיי רחוקה (אני צוחקת מראש)
92....כמה ייצא לך סופי ???! לי 88 המורה הגישה אותי על 84 וקיבלתי במגן-נו,תנו מספר .. זה חייב להיות משעשע כמה שתהיי רחוקה (אני צוחקת מראש)
S SupeRonit New member 27/8/04 #10 אני לא זוכרת שאתה קשור פה-אני דברתי עם חן !! חוץ מזה שגם אני עשיתי בי"א-מה קשור ??! דבר שני-תתחילו לנחש .. שיהיה לך חה חה של לילה אחד שלא עונה למסרים !
אני לא זוכרת שאתה קשור פה-אני דברתי עם חן !! חוץ מזה שגם אני עשיתי בי"א-מה קשור ??! דבר שני-תתחילו לנחש .. שיהיה לך חה חה של לילה אחד שלא עונה למסרים !