אני מקווה שמישהו פה הקליט את השיחה של אתי יונ

אביבה75

New member
אני מקווה שמישהו פה הקליט את השיחה של אתי יונ

אורן וקרן בחצר הבנים אני פשוט מזועזעת ..שקרנית תחנמית , מוניפליטבית וכולי וכולי אני בהלם כולי צמרמורת כבר לא יכולה להמשיך לכתוב .ארגע קצת ואכתוב בהמשך אין דברים כאלה אין .

שריוקי

New member
תקציר...ליז משחקת אותה מסכנה...אתי את אכי אחי

קשה להביא תקציר לשיחה שאתי מאדירה את עצמה אחל ממצב בראותי רעועה....והמשך שכל מדינת ישראל ממליכה אותה במקום ביבי או אולי לתואר נסיכת העם.....משו הזוי לחלוטין.

אני אנסה

יוני אורן קרן ואתי ישבו בחצר האחורית יוני החליט להגיד לאתי ולהעביר לה את התחושות של הבנות, הפחדים,הטרור, החרם המוניפולציות ,,, ואתי בדרכה שלה התחילה להתמסכן ולספר להם על חייה,, על הבריאות שלה, על המצבים שהיתה,, ולכן אין לה רצון לשבת או להיות ליד ליז ליד אדם שהיא מגדירה אותו קשה, חסר חיים,מסכן וכו',, היא נכנסה לחוויה ולא נכנסה לסבול,, אם היא תרגיש שהיא סובלת היא תצא,,שתצא ! ! ! ! ! יוני שמאוהב בה הפך את עצמו לטובת אתי,, ואורן שאמש חשב שצריך לעודד את הבנות שמרגישות מאויימות גם פתאום התחיל לחשוב ולדבר לטובת אתי,,הפך שוב את עורו,,, חבורה של בנים דבילים שבטוחים שהם הכי חכמים יודעים מבינים ורגישים מסתבר שהם כלומניקים אם בחורה מסוגלת על האצבע שלה לסובב אותם,, מספיק להסתכל על אתי כשהיא מדברת ולראות שהיא משקרת ומניפולטיבית,,, איך הם לא רואים איך? אני מקווה שאיתן יעמוד בדבריו שנאמרו אמש,לא יהיה מושפע,,, ויפעל בדיוק כמו שמתבקש.

תוספת,,,

אתי לא הפסיקה להאדיר את עצמה,, איך כולם מתים עליה, איך כולם רוצים בקרבתה, כמה שהיא טובה, וגם נתנה רמז עבה כמו פיל שאסור לה לדבר עליו שמההפקה אמרו לה ב-שושו שאסור לפרק את השלישיה שהן נותנות את הטון בתוכנית והן בעצם התוכנית כולה.,,, שיש לה מעריצים יותר מלכולם בתוכנית ובואו לא נשכח שהיא תמיד אמרה שהקהל לא יתן להדיח אותה כי היא מיוחדת. ואני אומרת שאם יעיפו את אתי המשחק יתחיל.

איתן הקשיב לבן ואורן והחליט

להתחיל לעשות סדר שזה אומר,, ברגע שאחד מהם רואה בעיניו ולא מרכילות או שמועות שאתי או אחת מהשלישיה מתעללת בליז או בבת אחרת מעירים לה על המקום אפילו שיכאב,,, איתן קבע שהם יפתחו את הסיפור בקרוב ויהיה מה שיהיה כי אין ברירה אחרת. איתן קבע שאם המהלכים הללו לא יעזרו אין מנוס מלפרק את השלישיה שזה אומר להדיח אחת מהן.

easternstar

New member
הבעה שאיתן "פותח את הבעיה" כמו צנון

אתי תתמסכן שיש לה סיבות והקורבנות ירוצו אליה לבקש מחילה וסליחה ויצהירו שהן אוהבות אותה. זה ריטואל קבוע אצלן.

easternstar

New member
תודה רבה! אתי ממש מרגיזה אותי

האמת שכבר מיצינו את פרשת אתי וההפקה יכולה להדיח אותה ולהראות כיוונים חדשים. היא ממש נמאסה עם ההתפארות ביחד עם הטרור שלה.

נעמה196

New member
אם להפקה יש שכל שתכניס ערסית חכמה

שתפיל את אתי הדוחה. האתי הזאת ערסית מהזן הכי נחות. אמא שלה חולה-מבשלת ל- 30 איש. כסף לאמא שלה החולה-יש לה 130 זוגות נעליים. כסף לאמא שלה החולה-חיה כמו נסיכה,כל שנתיים מחליפים ריהוט בחדר ובבית. כסף לאמא שלה החולה-ראתה שרשרת זהב בחנות למחרת אמא שלה קנתה לה. על מי היא עובדת הזבלה הזאת?

easternstar

New member
גם אני מקווה שידיחו את אתי ויביאו מישהו אחרת

כל מי שראה אפילו פעם אחת חלק מהתוכנית שלהם לא סובל אותה. חברים שלי לא רוצים לראות את התוכנית בגללה. הם אומרים:" יש משהו לראות חוץ מהתת רמה ההיא?"

למעלה