אני מקווה שתוכלו לעזור לי....

אני מקווה שתוכלו לעזור לי....

היי כולן... ממצב? מה העיניינים? אני מקווה שטוב... אני פעם ראשונה כותבת בפורום הזה-ובכלל בפורומים של תפוז אני דיי חדשה! חשבתי שאולי פורום של בנות יוכל לעזור לי בצמב החרא שלי! אני לא רוצה לפלסף יותר מידי-וגם לא להחסף... אבל זה הולך ככה... המצב הנפשי שלי לא משהו-ניסיתי להתאבד פעם אחת לפני כמה שבועות...ואני דיי שונאת את עצמי על כל דבר שקורה מסביבי! עכשיו לעיניין-אני בת 15... יש לי קשר טלפוני עם בחור בן 26 אנחנו משני שצוות הארץ-ומשני קצוות הדעות(דתיות,פולטיות-הכל) אני אוהבת אותו-וגם הוא אותי... לפחות ככה הוא אומר...אני לא בטוחה ברגשות שלי...ממש ממש לא! אבל ביום חמישי בלילה הייתה לנו שיחה נורא מגעילה-עד כמה הוא היה נחמד ואוהב באמת... הרגשתי חוסר התחשבות-הוא חזר ממסיבה קצת שתוי-והתיחס למה שאני אומרת כמו לסתם רעשית-ורק אמר כמה הוא אוהב... הוא התקשר אלי הערב....והייתי ממש קרה-כי כעסתי,ונפגעתי... הוא אמר שהוא רוצה שאני אודיע לו אם אני מעוניינת שהקשר הזה ימשיך-כי הוא ממש רוצה-אמרתי לו שאין לי מושג מה אני רוצה...וקשה לי ככה-וממש כואב לי כל העיניין...ניתקנו בהרגשה ממש מגעילה... ביקשתי ממנו אם הוא יכול להתחבר היום לצ´ט-אפילו שהוא לא אוהב... כי רציתי לדבר... הוא נכנס ואמר לי דבר כזה.... ______אני אוהב אותך-הכי בעולם-חולה עליך......והמשיך עם כל זה... אבל לפי השיחה שהייתה לנו את לא רוצה קשר איתי-את היית ממש קרה-ונפגעתי...אני מאוד רוצה להמשיך איתך את הקשר-אפילו שמשהו רציני לא יכול לצאת מפה(בגלל כל ההפרשים) אני ממש אוהב אותך-ואשמח מאוד מאוד אם תתקשרי....חולה עליך-עידו!" אני ניסיתי לבקש ממנו שידבר איתי בצ´ט-כי יותר קל לי... אבל הוא יצא-עכשיו הוא מחובר לצ´ט-אבל לא מגיב למה שאני כותבת...כואב לי...כולם אמרו לי שאני אנתק את הקשר הזה-ומהר-כי הוא לא בריא..ואני רק סובלת-ואסבול יותר בהמשך! אבל קשה לי לנתק איתו קשר-אני מרגישה אליו דברים כ"כ חזקים... אני לא רוצה לבלבל לכן את השכל-אבל אשמח אם תגיבו... תודה מראש... ירח!

רק בגלל שאת בת 15 נסלח לך

הוא מנצל אותך תחיי אם השוק הזה.... את בגיל הטיפש עשרה וסתם מתאהבת בכל אחד שנותן לך קצת צומי תצאי מזה ומהר אחרת אני יוציא אותך מזה אם כאפה
מה את בוכה על חאד שמבוגר ממך ביותר מ9 שנים מה הקטע שלך את בריאה בחיים לא הייה בינכם משהו את לא חייה באגדות זאת מציאות גיברת ולפי חוק אסור לו! תצאי מזה ומהר
מצטער על האכזריות אבל הייתי חייב

ןואןךא

New member
תישקול מילים...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הייי, אתה "זוכר" שהיא ניסתה להיתאבד?! אני בעיקרון חושבת שאתה צודק לגמרי אבל אתה לא אמור להגיד לה את זה ככה...היא אומרת לך שיש לה מצבים נפשיים לא הכי טובים ,ואתה בתור עידוד אומר לה שהיא לא "חיה באגדות"... בקיצור ,שקול מילים,כי לא כל בן-אדם מקבל את מה שאתה אומר כמוך וכמוני !!!!!!!!!!! באיאיאיאי שוגשוגית חדד שגנבו לה תשם!

עד שהגבתן-הכל השתנה....

אז ככה.... לקחתי יוזמה-וצלצלתי אליו-מסתבר שזה לא שהוא התעלם-הוא רואה סרט-והוא שכח להתנתק! אז דיברנו-והוא התנצל:"פשוש שלי-אני בחיים לא רוצה שתתני לי איזשהו ספק שאני אוהב אותך-כי אני חולה עליך! את מתוקה שלי ואת הכי מדהימה שיש" קשה לי לשמוע את זה! כי אני צריכה לנתק איתו קשר! אבל כייף לי לשמוע כי אני גם אוהבת אותו(נראה לי)! עדיין אני מצפה לתגובות-ניסיונות לעזרה...הכל יתקבל בברכה(אפילו ביקורות) ביי ביי-לילה טוב ירח!

*-*SUNSHINE*-*

New member
או קי...צ´מעי לי...מניסיון!

זה קשר לא בריא! ללללללללללללאאאאאאאאאא בריא! הוא בן 26,את בת 15.....האמ....בואי נחשוב יחד...את רוצה אהבה,הוא רוצה סקס..תלמדי שלעיתים בנים אומרים כל מיני קוצ´י מוצ´י בשביל המטרה הברורה הזו. ושתדעי לך,את עוד לא בגיל ההסכמה. רק כאשר תגיעי לגיל 16,ואם נניח תסכימי לקיים איתו יחסים,אז זה לא יחשב כאונס,אבל עד גיל 16....יש זמן לא?שנה זה המון זמן...המון,אולי אפילו יותר מידי...אז כאילו,אם עכשיו יהיה משהו,אז זה יחשב כאונס, אלך לקבל תיק כזה על הראש בגיל הזה?????? אני אומרת לך עכשיו,קומי,תלכי,תעזבי אותי,שימי את זה בצד,ותעיפי את כל הסיפור הזה לזבל,וזה נאמר בשיא הכנות! הפרש גילאים של 9 שנים זה קצת מוגזם לא? זה ישמע קצת פולני-טיפשי שכזה,אבל באמת עדיף שתמצאי לך ישהו בגיל 17 לדוגמא....אפילו אם את מרגישה שאת בוגרת....האדם הזה,שהוא בן 26 עבר הרבה יותר ממך,ממש הרבה,אז בקיצור. לא בריא.ממש לא. -שני-

Elinor *

New member
אני חושבת ש....

את צריכה לנתק את הקשר איתו, מכמה סיבות ברורות... את בגיל העשרה, ורוב הנוער כמו רוב האנשים בעולם מחפש אהבה, מה שיש לך זה קשר לא בריא ולא יציב ואת האמת, בלתי אפשרי "לביצוע" ואני בטוחה שתגלי את זה שזה יעבור ליותר משיחות טלפון, שהפרש הגילאים והעובדה שאת קטינה לפי החוק רק יקשו ואף יהפכו את הקשר לבלתי אפשרי. זה לא בגלל ה-9 שנים הפרש אלא בגלל שאת צעירה מדי, אין לך ניסיון רב כ"כ בחיים, ולא רב כ"כ במערכות יחסים, גם אם היה לך חבר, מערכת יחסים עם אדם בן 26 תהיה שונה מהיותו יותר בשל ומנוסה בדבר. ואצלך זו תהיה חוויה חדשה, שאולי לא תדעי איך לקבל אותה ותעשי טעויות/תפגעי ועוד... את לא מודעת להשלכות שמגיעות במערכת יחסים כזו, משפטיות, חוקיות,רגשיות ועוד...לא חסר! מה גם שאולי זה נשמע נדוש אבל, פגשת אותו פעם? את לעולם לא יכולה לדעת מי בצד השני! תיזהרי! אלינור

באתי לתקן טעות-

זה הפרש של 11 שנים לא 9! אני יודעת שזה רק מעצים את הריחוק וחוסר ההגיון שבקשר! אני מנסה כרגע להתחיל קשר עם מישהו-בחור מדהים-והרבה יותר דומה לי מבחינת תפישת עולם-ומבחינת הכל! אמנם גם הוא גדול-19 אבל זה מה שיצא...אפילו שלא נראה לי שהוא בכיון של קדר רציני(גם אני לא ממש) אני לפחות מקוה שקשר איתו יעזור לי לנתק קשר עם הבחור בן ה-26! אני ממש מעריכה אותכם על העזרה ועל הניסיון להסביר-אפילו שהכל ידוע כבר מראש.... (הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב-אהוב יקר....-רונית שחר) ביי ביי והמון המון תודה ירח!

אוקיי חמודה תקשיבי לי טוב .........

זה לא שאני לא מאמינה לך שהוא חמוד והוא יכול להיות הכי חמוד בעולם.... ויש כאלה אבל חמוד או לא יש לי מילה אחת להגדיר אותו -ואני לא ממש אוהבת את המילה הזאת אבל מה לעשות זאת האמת- במילה אחת:פדופיל אני בטוח שהוא חמוד והכול וזה לא ה-11 שנים שמפרידות בניכם או המרחק כמו אמרת.... אפילו רק שתי הסיבות האלה נותנות לך סיבה מוצדקת שזה לא ילך... אני לא אתחיל להגיד לך את כול מה שאמרו פה בפורום..... מה גם.... שכשאני חושבת על זה ככה...... זה כאילו יהיה לי קשר עם אח שלי זה פשוט ............ לא!!!! זאת עצתי אליך.... אבל תקשיבי לאינטואיציה שלך!!!! נושנושית

lala182

New member
אוי אוי אוי....

טוב אז כמו שכתבו רבים לפניי.... מותק הקשר הזה לא בריא לאללללללהההה הפער גילים ודעות שלכם כל כך גדול את אמרת בעצמך שהדעות שלכם מנוגדות זה לא טוב בקשר רגיל אז בטח שזה לא טוב בקשר בו אחת בת 15 והשני בן 26! הגישה שלך לחיים כל כך שונה מהגישה שלו הוא בטח עבר הרבה מערכות יחסים ואת בטח עוד רק בהתחלה ובן 26 מבקש ודורש הרבה יותר ממה שאת אמורה ויכולה לתת לו... אני לא מכירה לא אותך ולא אותו אבל קשה לי להאמין שהוא מחפש בך יותר מסתם קשר חולף/זיון כי לא נראה לי שהוא באמת יכול לאהוב אותך עזבי את זה שאת אפילו לא בגיל ההסכמה..... אז כדאי לך כמו שאמרת לנסות לשכוח אותו כמה שיותר מהר..... ובאמת תנסי ללכת על הבן 19 הזה... גם זה נראה לי קצת גדול יחסית לילדה בת 15 אבל חפיף... שיהיה לך בהצלחה וחמודה תזכרי החיים הדבר הכי יקר שיש... ואולי הם קצת קשים לפעמים אבל לא צריכים לאבד כל תקווה (ואני גם בטוחה שאת גם קצת מקצינה את הרגשות שלך... וזה לא טוב חמודה יש לך עוד המון שנים לחיות וניסיון לקבל..) לה-לה

זה סופי-נתקנו קשר!(אני מקווה)

אני עכשיו בשיחה עם ידיד שלי.... ביחד החלטנו-שאני והבן 26-חייבים לנתק קשר! אז כתבתי לו בצ´ט-אני החלטתי....הקשר הזה רק מזיק לי ואני לא יכולה לגרום לעצמי עוד סבל-אז זהו...אנחנו לא מדברים יותר! ואני מבקשת שלא תנסה לשנות את ההחלטה שלי! מאחלת לך את כל הטוב שבחיים-______! זה בערך מה שכתבתי בנוסח קצת שונה אבל אותה כוונה... אני מקווה שאני באמת אחזיק מעמד עם החלטה זאת! אוהבתמיד ירח!

למעלה